پاسخ: مشکل در تنظیمات بایوس مادربرد dfi برای رم باس 1066
دوستانی که میگن ای مین 1066 نیست . به نظرم اشتباه فک میکنن چون تو سایتشم نوشته
Supports DDR2 667 and DDR2 800(Phenom supports 1066MHz) DIMMs
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه به این لینک نگاهی کنین اصلا از کروسال چیزی ننوشته ایا میتونه از عدم سازگاری باشه ؟
پاسخ : مشکل در تنظیمات بایوس مادربرد dfi برای رم باس 1066
توحید جان کسی نگفت 1066 نیست !!! شما دقت کن به حرف های دوستان !!
یک چیزی هست که باعث میشه سیستم با باس 1066 بوت نشه که میتونه دلایل متعددی داشته باشه و باید همه چیز هارو چک کرد ! .
آقا توحید من این که گفتم دو کاناله رو سا1پورت نمیکنه خیلی وقت پیش گذری جایی دیده بودم ... الان سرچ کردم .... گویا دو کانال رو در 1066 ساپورت میکنن ولی فقط روی دو تا از اسلاتها .... یعنی 2 تا 2 گیگ میتونی بذاری و دو کانال داشته باشی ... ولی 4 تا یک گیگ نه .... کلا اگر هر چهار تا رو پر کنی میره روی 800 .... الان دو تا رو بذار امتحان کن ... جوابشو بده!
تقریبا 90 درصد مطمئنم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رمتم نفروش هر چی بگیری همینه ....
دوستان درست شد . خودمم نمیدونم چجوری داشتم میبردم مغازه تا با رمای دیگه امتحان کنم . من اسلات 2 رم که روش بود رو برداشتم .بعد بازم انداختم روی مین که واسه مشتری رمهامو بدک بره . گفتیم بریم به setup یه نگاهی کنیم . یهو دیدم 1066 نوشته . نمیدونم چطور اینجوری شد .
پاسخ : مشکل در تنظیمات بایوس مادربرد dfi برای رم باس 1066
توحید جان وقتی میگم توجه به گفته های دوستان نمیکنی ( عاشقی ؟ :1. (38): ) همینه دیگه !!!
نقل قول:
آقا توحید من این که گفتم دو کاناله رو سا1پورت نمیکنه خیلی وقت پیش گذری جایی دیده بودم ... الان سرچ کردم .... گویا دو کانال رو در 1066 ساپورت میکنن ولی فقط روی دو تا از اسلاتها .... یعنی 2 تا 2 گیگ میتونی بذاری و دو کانال داشته باشی ... ولی 4 تا یک گیگ نه .... کلا اگر هر چهار تا رو پر کنی میره روی 800 .
نمیدونم بلاخره حل شد پدرمون در اومد