راستی مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که کیسم خیلی برق داره.دست که بهش میزنی برق دستت رو سر میکنه.
به نظرتون کجاش هست که اینطوری برق میده؟
مشکل من نمیتونه یه این مربوط باشه؟
Printable View
راستی مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که کیسم خیلی برق داره.دست که بهش میزنی برق دستت رو سر میکنه.
به نظرتون کجاش هست که اینطوری برق میده؟
مشکل من نمیتونه یه این مربوط باشه؟
نقل قول:
باید سیم ارت وصل کنی
شما اصلا یبار همه ی قطعه ها رو جدا کن، کابل 6 یا 8 پین ATX رو هم بکش از مادربرد... یعنی فقط کابل اصلی ATX همون که میگی دو تیکه اس و یه تیکش 4 تاییه رو به مادربرد وصل کن... بعد روشن کن ببین فن پاور روشن میمونه یا نه؟
سلامنقل قول:
چطور؟ همینطوری که نمیشه آخه.بالاخره باید یه جایی داشته باشه واسه ی اتصال.
سلام.دوست عزیز من همین کاری که شما گفتین رو کردم.فقط cpu و فنش و فن کیس وصل بود و اون کابل 24 پینی برق.نقل قول:
بعد روشن کردم.فن cpu و case کار کردند و قطع هم نشدند.البته خاموشم نشد.با کلید پاور خاموش کردم.
آقا حالا اون 4پینی که مال برق cpu هست رو وصل کردم.فن ها قطع و وصل شدند.
نمیدونم مشکل از cpu هست یا از برقش!!!
یک بار سی موس رو ریست کننقل قول:
سیم ارت را باید به پاور وصل کنی
دوست من شما به احتمال زیاد پاورت کم میاره چون CPU ای انداختی که 4 هسته ای هست و نیاز به وات بالایی داره در شاخه ی 12 ولت و پاور شما به خاطر اینکه ضعیف هست نمیتونه در شاخه ی 12 ولتش توان مورد نیاز CPU را تامین کنه .
پس با یه پاور قویتر تست بگیر:1. (26):
و اگر میتونی حتما CPU را روی یک سیستم دیگه تست کن :yes:
و باز پاورت مشکل داره چون پاور سالم برق روی بدنه ی کیس نمیندازه یعنی اتصال به زمین و هوا نمیخواد پاور مشکل داره که برق به بدنه ی خودش میده و از اونجایی که معمولا پاور به کیس پیچ میشه : برقی که به بدنه پاور میرسیده به کیس منتقل میشه و کل کیس دارای برق میشه :1. (38):
پس اول پاور را باز کن و به هیچ چیزی وصل نباشه کابل هاش (از توی کیس درش بیار بزار روی فرش ) بعد به برق وصلش کن و کلیدشم بزار روی 1 بعدش دستت را بزن به بدنه ی پاور اگر برق داشت پاور مرخص هست :great:
اگر هم نداشت به یه سیستم دیگه وصل کن ببین که روی اون هم برق داره بدنه اش یا کیسش ؟
CPU را هم تست کن یادت نره :1. (40):
و با یه پاور قوی تر هم سیستمت را تست کن ببین دیگه اونجوری میشه یا نه یادت نره .
سلام دوستان عزیزم.
ممنونم از همتون مخصوصا حسین عزیز بابت کمک هاش.
دلیل خرابیش دقیقا همونی بود که خودم حدس میزدم،یعنی شانس گند من
رفتم تو مغازه همه چیز رو تست کردم.مادربورد مرخصه...:1. (12):
چقدر من بدبختم آخه.اومدم مثلا گیگا نگیرم که مشکل نداشته باشه.اسوس گرفتم اینم...
ای خدااااااااااااااااا...
ربطی نداره حتما طرف به شما انداخته بوده :1. (38):نقل قول:
و معمولا از هر کی میخری باید تا 24 ساعت هر مشکلی داشت که خودشون نتونستن حل کنن باید تعویضش کنند :yes:
موفق باشی
حسین جون تمام قطعات کاملا آک بود.نقل قول:
همین که بیافتی تو دسانداز باید چندروز بری و بیای و اعصابتم بریزه بهم کافیه...