پاسخ: مشکل در USB های مادربورد ASUS
بله سالم هستن.چهارتا یو اس بی دیگه هم اضافه کردم همین مشکلو دارن.تو بایوس میزنه موس و کیبرد یو اس بی اضافه شده ولی نمیزنه فلش یو اس بی وصله.
نقل قول:
شما مشخصات سیستم رو دقیق بنویسید . چون کیبرد و موس usb رو میشناسه . احتمالا پاورت مشکل داره
هارد 80 مکستور ساتا
سی پی یو 1.6 سلرون /3.2 پنتیوم
مین برد p5kpl amse
پاور هم 330 گرین + 300 گرین +380 گرین/ هر سه تا رو تست کردم.
چهارتا فلش یو اس بی که رو سیستم های دیگه سریع جواب میده هم تست کردم.
نقل قول:
مشخصات سیستم و پاور بصورت کامل بنویسید .
پاورش یه پاور پرفکت 500 وات هستش ؛ مادربورد p5k ؛ رم 1گیگ کینگستون 667 ؛ سی پی یو e2180
البتهبااضافه کردنکارت یو اس بی مشکلش حل شد ولی دلیل کار نکردنش بنظر شما چی میتونه باشه
نقل قول:
پاورش یه پاور پرفکت 500 وات هستش ؛ مادربورد p5k ؛ رم 1گیگ کینگستون 667 ؛ سی پی یو e2180
البتهبااضافه کردنکارت یو اس بی مشکلش حل شد ولی دلیل کار نکردنش بنظر شما چی میتونه باشه
پاورتون رو عوض کنید . دلیل کار نکردن فلش از خرابی usb نیست .چون موس و کیبرد کار میکنند
نقل قول:
پاورتون رو عوض کنید . دلیل کار نکردن فلش از خرابی usb نیست .چون موس و کیبرد کار میکنند
اونی که موس و کیبردش کار میکرد واسه منه :1. (23):
برا ایشون با یو اس بی اضافه کار کرد ولی واسه من فرقی نکرده!
نقل قول:
اونی که موس و کیبردش کار میکرد واسه منه :1. (23):
برا ایشون با یو اس بی اضافه کار کرد ولی واسه من فرقی نکرده!
پاور مطمئن باید تست بشه . این مورد not reconize بیشتر بر میگرده به قسمت ولتاژ
همچنین مادربرد رو بیرون کیس تست کنید .
دوستان که با مشکل نشناختن کامل USB مشکل دارن.
تقریبا میشه گفت 100% به بخش برق سیستم مربوط میشه
منم با جست و جویی که تو فروم های دیگه داشتم اکثر مشکلاتشون نوسان و کمبود برق تامینی برای دستگاه USB بوده.
پس حتما طبق آقا امید : 1. از پاور مناسب استفاده کنید. 2. پاور با وات کافی حساب کنید و اگرم نمیدونید مشخصات سیستم رو تو محاسبه گر گرین وارد کنید و مقدار وات احتیاج به سیستمتون رو بدست بیارید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل کیبورد ps2 در مادربورد ASUS P5KPL-AM
سلام
مادربورد ASUS P5KPL-AM
کیبورد ps2 در بایوس کار نمیکنه اما در ویندوز 7 بخوبی کار میکنه خواستم بایوس رو اپدیت کنم اما کیبورد جواب نمیده
کیبورد یو اس بی هم نمیتونم استفاه کنم چون مثله اینکه تنظیمات پیش فرض بایوس برای کیبورد یو اس بی غیر فعال هست.
تمام موارد کلیر سی ماس و درآوردن باتری را هم انجام دادم اما به محض اینکه با کلید F1 وارد ستاپ بایوس میشم کیبورد از کار میوفته!
لطفا راهنمایی کنید
پاسخ: مشکل کیبورد ps2 در مادربورد ASUS P5KPL-AM
نقل قول:
سلام
مادربورد ASUS P5KPL-AM
کیبورد ps2 در بایوس کار نمیکنه اما در ویندوز 7 بخوبی کار میکنه خواستم بایوس رو اپدیت کنم اما کیبورد جواب نمیده
کیبورد یو اس بی هم نمیتونم استفاه کنم چون مثله اینکه تنظیمات پیش فرض بایوس برای کیبورد یو اس بی غیر فعال هست.
تمام موارد کلیر سی ماس و درآوردن باتری را هم انجام دادم اما به محض اینکه با کلید F1 وارد ستاپ بایوس میشم کیبورد از کار میوفته!
لطفا راهنمایی کنید
سوال خودتون رو در تاپیک دیگر کاربران مطرح نکنید . برای مشکل خودتون تاپیک بزنید .