درایور هاردتون رو از سایت وسترن بگیرید و نصب کنید .نقل قول:
Printable View
درایور هاردتون رو از سایت وسترن بگیرید و نصب کنید .نقل قول:
من از بعد از ظهر تا حالا دارم ور میرم باهاش . از سایت وسترن هرچی بود دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم تو پورت usb3 مادر برد هاردی دیتکت نمیشه . حتی با سیگیت داداشمم امتحان کردم !!! الان موندم دیگه چه کنم . خیلی عجیبه واسم :1. (27):نقل قول:
آخرین بایوس مادربردتون رو اپدیت کردید ؟نقل قول:
اینم نشد :1. (28): دیگه دارم کلافه میشم . مگه میشه هارد تو پورت usb3 شناخته نشه ؟!!!:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):نقل قول:
من یه هارد دارم با اینکه usb3هست میزنم به usb3 کار نمیکنه فقط تو usb2کار میکنه . هاردم رو همه ی سیستم ها همینطوریهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
منم هارد وسترن داشتم همینطور بود. بردم یه خبره نشون دادم گفت اصل نیس هاردت . تقلبی بودنقل قول:
مدل دقیق هاردتون چیه؟نقل قول:
با چه گارانتیه؟
Western Digital My passport ultraنقل قول:
External 2 TB
ببینید یه سری هم برگشتن گفتن کارت های G1 گیگابایت نسخه تقلبی هم داره که فقط برای تخریب دیگه برند ها و فروش خودشون بوده که این اتفاقا فقط توسط بازارایی های با وجدان ما میشه که قشری که اطلاعات کمی دارن رو هدف گرفته تا جنس های خودشون رو به اونا بچپونن :1. (12)::1. (12)::1. (12):نقل قول:
من هارد های بی کیفیت زیاد دیدم ولی تا حالا هاردی از وسترن ندیدم که تقلبی از اون باشه . . . . . .
مساله اینجاس که هارد سیگیت دادشمم دیتکت نمشه رو کامپیوترم . سیستم دیگه ای هم که usb3 باشه در دستس ندارم روی اونها تست کنمنقل قول: