نه دوست من سوءتفاهم شده منظور من تو عکس اپلود شده هست میخواستم اینو بگم حد مشخصی داره 12v عکس دوستمون !نقل قول:
Printable View
نه دوست من سوءتفاهم شده منظور من تو عکس اپلود شده هست میخواستم اینو بگم حد مشخصی داره 12v عکس دوستمون !نقل قول:
ممنوننقل قول:
هیت سینک هردو رو باز کردم و خمیر زدم اما بازم بعد یه مقدار کار ،یه دفعه سیستم خاموش شد
مشکل حرارت و خرابی از سمت مادربردتون هست . احتمالا یا یکی از چیپ ها هست یا قسمت pwm یا مشکل پردازندهنقل قول:
علاوه بر خاموشی هنگ و فریز هم پیدا کرد که تا ریست نمیکردم نمیشد کار کرد حالا اومدم Cmos رو ریست کردم ظاهرا مشکل خاموشی حل شده چون دو سری به مدت پنج شش ساعت خاموش نشد اما هردو بار هنگ کامل و فریز شد که مجبور شدم ریست بدم
ویندوز هم تعویض کردم بازم هنگ میکنه
اما چون فقط روشنش میزارم و کار نمیکنم نمیدونم بعد چه تایمی هنگ میکنه
نظر خاصی درباره این هنگ شدن ندارید؟
هنگ هم میتونه دلیلش مشکل حرارتی باشه . شما ابتدا با یک cpu دیگه تست بگیرید .نقل قول:
مشکل اینه مادربرد فقط از این سری پردازنده ها ساپورت میکنه که پیدا کردنش برای تست سخته
مگه اینکه نو خریداری کنم که اونم ۱۰۰ درصد قطعی
نمیدونم از پردازنده ست یا نه.
راه دیگه ایی به ذهنتون میرسه؟
پ ن: مثل همیشه ممنون بابت راهنمایی ها
Support for AMD AM3+ processor
Support for AMD AM3 Phenom™ II processor / AMD Athlon™ II processor
درود
چک کنید ببینید بدنه کیس برق نداره؟
از محافظ ارت دار استفاده کنید یا یه سیم به بدنه کیس و سر دیگشو به پنجره یا در آهنی وصل کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
نقل قول:
نه عزیز اگر تهرانی طبقه زیر همکف ایران پر از دست دوم فروشی . بگو برات تست کنند قبل از خرید با مادربردت مشخص میشه .نقل قول:
نه برق نداره
متاسفانه شهرستانم
سلام دوست عزیز
شما فعلا تا پیدا شدن سی پی یو گرافیک دیگه ای اگه دارید یک تست بزنید
:give_rose: