مشخصات سیستم رو بنویسید . یکبار clear cmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و خسته نباشید
خواهشا اگه به این موضوع برخورد کردید حتما جواب بدید
به خدا کارم لنگه
----------------------------------------------------
من برای ارتقای رم یک رم ۸ گیگ کینگستون ۱۶۰۰ گرفم، غافل ازینکه مادربورد من فقط تا ۱۳۳۳ رو ساپورت میکنه
رم فعلی خودم ۲ گیگ کینگستون ۱۳۳۳ است.
من این رم ۸ رو به سیستمم نصب کردم و سیستم نیومد بالا و بوت نشد(کلا مانیتور سیاه بود)
خلاصه من بعد ازینکه فهمیدم به خاطر ۱۶۰۰ بونش هست و رم سالمه بردم پس داد
وقتی برگشتم و خواستم دوباره رم ۲ که مال خودم بود و قبلا باهاش کار می کردم رو بزنم ، دیگه سیستم کار نکرد و با این که من درست وصلش کرده بودم و رم تا قبل از اینکار درست بوده.
|
مشخصات سیستم رو بنویسید . یکبار clear cmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ممنون از این که پاسخ دادین.
من باتری بایوس رو هم به مدت دو دقیقه درآوردم اما بازم هیچ نتیجه ای نگرفتم.
اگه شما بازم چیزی به ذهنتون میرسه لطفا بگین خدایی کارم گیره
برق رو از پاور بکشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری رو 10 دقیقه برعکس بگذارید
بعد از 10 دقیقه باطری رو برگردونید سر جای اولیه . سیستم رو تست کنید .
aajm (07-09-15)
مشخصات سیستمتون را بنویسید تا دوستمون بهتر بتونن راهنمایتون کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aajm (07-09-15)
مشخصات من هم
Ram: KINGSTON DDR3 2GB
Mainboard: ECS IC41T-A
Power: P4_650w
کارت گرافیک و cpu رو هم نمیدونم
|
من راه هایی که امتحان کردم اینان
یه بار کل دیوایس ها به غیر از کارت گرافیک و پاور و cpu رو جدا کرثم بازم بالا نیومد
باتری بایوس را نیز یکبار دراورده و پس از دو دقیقه جا انداختم ولی باز هم سیستم بالانیامد
این راهی که شما الان گفتید رو هم امتحان میکنم
بازم ممنون از جوابتون
من باتری بایوس رو دراوردم و برعکس گذاشتم روش به مدت پانزده دقیقه بعد گه دوبارهزدم بازم هیچی نشد
راستی مدل گرافیکم هم فهمیدم.
Nvidea Geforce 8400 ddr2 512MB
هست و با یه مدل دیگه کارت گرافیک هم عوض کردم ولی باز هم سیستم بالا نیومد.
چراغ hddهم خاموشه کیبورد رو هم وصل میکنم کیبورد کانکت نمیشه. چراغ پاور یا همئن power led هم خاموشهدر حالی که تمام سوکت ها درست سر جایشان وصل اند
رم رو بر میداری سیستم بوق میزنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور دیگه برای تست دارید ؟
aajm (07-09-15)
نه کلا هیچ بوقی زده نمیشه
نه ندارم
خازن های مادربورد و پاور رو دیدم هیچ کدوم نه ترکیده نه باد کرده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks