پاسخ: مشکل استفاده ی زیاد cpu
این نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware رو که معرفی کردید دانلود و آپدیت کردم و باهاش سیستمو اسکن کردم ... باورم نمی شه 12 تا از همین بد افزار ها و تروجان ها را پیدا کرد.
:1. (27):
دیگه هیچوقت از eset استفاده نمی کنم.....:1. (27):
خوب به لطف شما ها میزان استفاده ی cpu ام تقریبا طبیعی شد... خیلی مـــــمنون.:Love-ssa~! (1):
بر خلاف گذشته که وقتی به موس و کی بورد دست نمی زدم و هیچ برنامه ای هم باز نبود اما حداقل استفاده ی سی پی یو در اون زمان 40 یا 50% بود.
اما الان در همون شرایط حداقل استفاده %3 هست...
البته گاهی وقت ها استفاده ی CPU در همون شرایط میره رو 20 تا 70 یا حتی 100% اما نهایتا برای 1 یا 2 ثانیه...
اگه این شرایط طبیعیه که هیچ ولی اگه اینطور نیست برای رفع این مشکل چه راهی پیشنهاد می کنید؟؟:1. (29):
و یه سوال دیگه : این nod32 که به درد نمیخوره شما چه آنتی ویروسی رو برای استفاده معرفی می کنین که کمتر گرفتار این جور تروجان ها و بدافزار ها شد؟؟:give_rose:
با سپاس فراوان از شما و این انجمن...:Love-ssa~! (1)::love:
پاسخ: مشکل استفاده ی زیاد cpu
نقل قول:
این نرم افزار
Malwarebytes Anti-Malware رو که معرفی کردید دانلود و آپدیت کردم و باهاش سیستمو اسکن کردم ... باورم نمی شه 12 تا از همین بد افزار ها و تروجان ها را پیدا کرد.
:1. (27):
دیگه هیچوقت از eset استفاده نمی کنم.....:1. (27):
خوب به لطف شما ها میزان استفاده ی cpu ام تقریبا طبیعی شد... خیلی مـــــمنون.:Love-ssa~! (1):
بر خلاف گذشته که وقتی به موس و کی بورد دست نمی زدم و هیچ برنامه ای هم باز نبود اما حداقل استفاده ی سی پی یو در اون زمان 40 یا 50% بود.
اما الان در همون شرایط حداقل استفاده %3 هست...
البته گاهی وقت ها استفاده ی CPU در همون شرایط میره رو 20 تا 70 یا حتی 100% اما نهایتا برای 1 یا 2 ثانیه...
اگه این شرایط طبیعیه که هیچ ولی اگه اینطور نیست برای رفع این مشکل چه راهی پیشنهاد می کنید؟؟:1. (29):
و یه سوال دیگه : این nod32 که به درد نمیخوره شما چه آنتی ویروسی رو برای استفاده معرفی می کنین که کمتر گرفتار این جور تروجان ها و بدافزار ها شد؟؟:give_rose:
با سپاس فراوان از شما و این انجمن...:Love-ssa~! (1)::love:
bit defender antivirus plus 2015 بگیر . لیسانسش حدود 25 تومن هست .