تفاوا عمده ای ندارند . uefi کمی روند بوت سریعتره .نقل قول:
Printable View
تفاوا عمده ای ندارند . uefi کمی روند بوت سریعتره .نقل قول:
بعد از آپدیت درایورها لپ تاپ مشکلی که براش پیش اومده اینه که دور فن رفته بالا و حس میکنم فشار بیشتری روش میاد.چون همه درایورها را با هم بروز کردم نمیدونم مشکل از کدومشونه از طرفی ویندوز را Restore هم نمیتونم کنم
چطور تشخیص بدم کدوم درایور مشکل ساز شده تا پاکش کنم؟
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
درایور ها رو نباید با این نرم افزارها اپدیت کرد . هزاران مشکل ایجاد میکنند .بهتره ویندوز تعویض بشه . پاک کردن درایور هم ممکنه وضعیت سیستم رو به شکل قبل برنگردونه .نقل قول:
برای لپ تاپ من هنوز در سایت خودش به صورت رسمی درایور ویندوز ۱۰ نیومده ولی در یکی از سایتها دیدم که برای دانلود قرار دادن.آیا نصب اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
باید تست کنید . ممکن به خوبی کار کنه . ممکنه هم مشکل داشته باشند .نقل قول:
دوست من شما هیچ موقع با نرم افزار درایورها رو آپدیت نکنید چون در بیشتر موارد دچار باگ و ناسازگاری در دانلود درایورها میشن و همون طور که امید عزیز گفتند هزاران مشکل برای سیستم ایجاد میکنند و مورد دوم هم اینه که اگه سایت سازنده برای ویندوز 10 آپدیت درایورها رو به صورت رسمی بیرون ندادن بهتره اون سیستم عامل روی لپ تاپ نصب نشه تا بامشکل درایورها روبه رو نشین زیاد هم برای نصب ویندوز 10 عجله نکنید چون هنوز مشکلاتی داره بهتره تا زمان به ثبات رسیدن ویندوز 10 از ویندوزی که شرکت سازنده درایورش رو ارائه داده استفاده کنید شاید تا اون زمان درایورهای ویندوز 10 از طرف شرکت سازنده لپ تاپ به صورت کامل ارائه بشه.نقل قول: