منم یه بار کامپیوترم اینجوری شد بردم تعمیر گفت گرافیکت مرخضه و عوضش کردم
Printable View
منم یه بار کامپیوترم اینجوری شد بردم تعمیر گفت گرافیکت مرخضه و عوضش کردم
منم فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه یک دفعه صحفه سیاه میشه
ولی سایر قطعات دارند کار می کنند و مانیتور میره حالت Sleep و فقط و فقط چراغ خاموش روشن چشمک میزنه
راستی دوستان بعد این صحفه سیاه میشه مثل این میمونه کابل مانیتور رو کارت گرافیک جدا مانیتور میزنه حالت شناسایی Analog یا Digital این حالت رخ میده
دوستان کمک کنید
خوب با یه گرافیک دیگه تست بزن
بعضی وقت ها وقتی یکی از پایه های چیپ گرافیک لوز میشه((قطع شدن اتصال یکی از پایه ها)) تا وقتی که گرافیک سرده اون پایه لوز شده اتصال داره وقتی گرم میشه اون پایه اتصالش قطع میشه و تصویر میره وقتی سیستم رو ریست میکنی یک کم خنک میشه و دوباره اتصال بر قرار میشه
منم اين مشكل با لپ تاپم دارم وقتي دارم باهاش كار ميكنم يهو صفحه سياه مي شه بعد از اولين بار كه اينطوري شد تنظيمات نورش به هم ريخته صفحه روشن و تاريك مي شه
کارت گرافیک را بعد از اینک تمام قطعات پلاسایکی و برچسبهای کاغذی را جدا کردی یک 10 دقیقه توی
فر بزار انشاالله درست میشه.
نه از گرافيك نيست من از يه نفر كه لپ تاپش همين مشكل داشت پرسيدم گفت ترانس backlight دچار مشكل شده عوضش بكني درست ميشه
آخه ترانس Backlight مشکل داشته باشه مانیتور به حالت standby نمیره اون موقع فقط صفحه سیاه میشه
مونیتور زمانی توی Standby میره که یا سیگنال مربوط را از کامپیوتر دریافت کنه یا اصلا هیچ سیگنالی از کامپیوتر دریافت نکنه.
البته من پست را در پاسخ به مشکل ایجاد کننده تاپیک زدم شماهم اگه یک تاپیک جدا برای خودتان ایجاد کنی بهتر جواب میگیری.
دوستان صحفه سیاه میشه مانیتور میره حالت خواب چطوری مثلا چراغ خاموش روشن چشمک میزنه
وبعد بالای صحفه انگار کابل گرافیک رو وصل نکردی سمت چپ مانیتور میزنه برای شناسایی کابل انالوگ یا دیجیتال
نقل قول:
من همین مشکل رو داشتم . فن گرافیک سوخته بود و گرافیک داغ میکرد . فن رو عوض کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم زیر هتسینک . درست شد . معمولا مشکل از گرم کردن گرافیکم هست یا سی پی یو
تاپیک قدیمی رو بالا نیاوردید چون اخطار میگیرید