این سیستم ما درست نشد ک نشد همچنان خاموش میکنه بعضی اوقات.
این شاخه 12 ولتی پاور هم بیشتر از 1.5 ولت برق نمیده مشکل از کجاست؟
یه عکس گذاشتم تو پستهای قبلی نگاه کنید
Printable View
این سیستم ما درست نشد ک نشد همچنان خاموش میکنه بعضی اوقات.
این شاخه 12 ولتی پاور هم بیشتر از 1.5 ولت برق نمیده مشکل از کجاست؟
یه عکس گذاشتم تو پستهای قبلی نگاه کنید
سلام
شما سيستم رو توي بيرون از كيس روي ميز كامپيوتر تست كرديد؟؟؟
یعنی برد رو دربیارم بزارم رو میز تست کنم؟ نه نکردم.
مشکل اینطوریه که وقتی بغا کیس رو میبندم زود ب زود خاموش میشه ولی وقتی باز میزارم کمتر اتفاق میوفته
آقا چرا خودتو اذیت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
تو سیستمت یه باد بگیر با بولوری تا مشکلت حل بشه
سلام.
مشکل با باد حل نمیشه.
روزایی که خیلی گرمه دیگ فن هم جواب نمیده.
من فک میکنم خازنی مقاومتی چیزی سوخته که بعث میشه سیستم داغ کنه اونم فقط چیپست ها وگرنه در حالت عادی که اینطوری نمیشه. میشه؟؟؟
مشکلهای حرارتی بصورت خاموش کردن سیستم خودشون رو نشون میدن . احتمالا مشکل به خاطر پاور یا رم سیستم هست .
دوست من شما کلا مادربردت رو از کیس در بیار جز اون هارد اصلیت همه چی رو جدا کن از مادربرد با سیستم باز رو میز یه تست بگیر
اگه با برنامه occt یه چک 5 دقیقه ای از سی پی یوت بگیر جواب رو بذار فک کنم بشه مشگل رو پیدا کرد
بازم دارم تاکید میکنم همه چی رو جدا کن ( سی دی رام و... هارد و اضافه و.....)
میزت فلزی نباشه یا یه تیگه کارتن بذار زیر مادربرد تا اتصال کوتاه نده
سلام.سیستم رو به این صورت تست کردم.همه قطعات رو در اوردم فقط سی پی یو موند با پاور و مادربرد.سیستم خامش شد.بعد سی پی یو رو در اوردم.فقط مادربرد با پاور موند سیستم دیگه اصلا خاموش نشد.دستی خاموش کردم سی پی یو رو انداختم دوباره خاموش شد.یعنی الان مشکل از سی پی یو؟؟؟؟ باور کردنش سخته.در حالی که دماش بیشتر از 50 بالا نمیره.هنوز با نرم افزار تست نکردم.
رم رو هم تست کردم بدون سی پی یو کار میکنه.ولی همین که سی پی یو رو میندازم خاموش میشه.
سی پی یو خمیر هم داره روش.
میتونم با یه سی پی یو قدیمی تست کنم؟سیستم خودم 3DDR
با پاور دیگه تست کردید ؟نقل قول:
پردازنده قدیمیتون چی هست ؟ مادربرد فعلی و پردازنده فعلی
سلام.بله پاور دیگه تست کردم
سی پی یو قدیمی خودم ندارم پرسیدم ببینم میشه از کسی پیدا کنم واس تست؟
مادربرد:گیگابایتG41MT S2
سی پی یو :5700 مدل mc04303
95% ممکنه پردازنده به مشکل خورده باشه . باید یک پردازنده دیگه پیدا کنی و با مادربرد تست کنی .
سلام اگه اینطور باشه سی پی یو تعمیر که نمیشه؟؟؟
خیر پردازنده قابل تعمیر نیست . بهترین کار این هست که این مادربرد رو با پردازنده دیگه تست کنیدنقل قول:
با یه سی پی یو 2180 تست کردم. نتیجه ای این بود که سیستم خاموش نمیشه ولی تو یه حالت stand by میمونه.دمای سی پی یو 35 درجه.
البته مانیتور روشن خاموش میشه تند تند و یه حالت انگار زود میره stand by دوباره درمیاد.به فاصله یه ثانیه
تصویر دارید ؟نقل قول:
سلام.نه هیچی.
گرامی مادربردت rev چند هست . بعد از تعویض cpu .... clear c,mos کردید ؟
گرمای مادربرد رو بایوس نشون میده؟؟ چون بالا نمیاد سیستم
clear c چیه؟؟ موس رو دربیارم روشن کنم؟
قطعه هارو دو نه دونه تست کنم دوباره؟
موس رو در اوردم تست کردم نتیجه همون
متوجه نشدم سیستم اگر بالا نمیاد از کجا درجه حرارت رو چک میکنید . اگر به بایوس دسترسی دارید . یعنی سیستم تصویر دارد .نقل قول:
من روشن میکنم میرم بایوس تا دمای سی پی یو رو ببینم.پس اگه اینطوریه تصویر دارم دیگ.
خوب الان مشکلی نیست . باید هارد و نصب کنید و ویندوز بریزید .نقل قول:
منظورم رو متوجه نشدید.پست قبلی گفتم سیستم باز خاموش میشه.
حتی ویندوز بالا میاد.یه حالت stand by میگیره. و بعد از چند دقیقه خاموش میشه
دوباره شروع کن به ویندوز ریختن .یک ویندوز جدید نصب کن . بدون نصب درایور . سون 32 بیت نصب کن
به نظرت اگه برم بایوس که ربطی به ویندوز نداره.اونجا خاموش شه چی؟
باید تست بشه . قدم به قدم .نقل قول:
الان من میرم بایوس دوباره خاموش میشه. فقط رم رو دوبار در اوردم دیگ خاموش نمیشه.
پاور سیستمت چیه ؟نقل قول:
چرا قبلا رم رو در میاوردم خاموش میشد ولی الان نمیشه؟با هر دو سی پی یو تست کردم. مدل پاور atx 300w
رفیق این پاورت هم بدرد این سیستم نمیخوره . با این قطعات نمیشه عیب یابی کرد .نقل قول:
اخه قبلا با همینا کار میکرد یدفعه اینطوری شد.
با چه قطعاتی باید تست کرد؟ الان شما بیشتر به چی مشکوکی؟
شما با یک پاور سالم تست کن . قرار نیست قطعات همیشه سالم بمونند . این پاور حتی ممکنه مادربرد رو کلا خراب کند .نقل قول:
قبلا یه پاور دیگ داشتم.فک کنم تو صفحه اول مدلش رو گفتم.بعد اینو گرفتم درست نشد.
چه پاوری بگیرم؟؟الان بدون رم کار میکنه ربطی به رم نداره؟
پاور 330 گرین حداقل پاوری هست برای سیستم های جدید توصیه میشه . داشتن پاور سالم ربطی به عیب یابی ندارد ضامن سلامت سخت افزار هست .نقل قول:
سلام پاور گرین 330 کار کرده ولی سالمی دارم
میفروشمش
خواستی خبرم کن
سلام.
ممنون از همه که جواب دادن لطف کردن واقعا.
من چند روز پیش بردم پیش تعمیر کار.اسم یه قطعه رو گفت که خرابه و علت خاموشی از اونه گفت توی این مدل مورد مشابه زیاد اوردن واسشون که متاسفانه قابل تعمیر نبوده.یعنی به گفته خودش تو استان ما کسی نمیتونه این قطعه رو تعمیر کنه.
حالا یه سوال به نظرتون من با استفاده یه شرکت که نمایدنگی گیگا هست بفرستم تهران شرکت اصلی تعمیر کنه؟؟یا ارزش نداره یکی دیگه بخرم؟؟ چون دست و بام تنگه نمیتونم زیاد خرج کنم.
الان یه مادربرد دست دوم که DDR3 ساپورت کنه چنده؟؟ به نظرتون بهترین راه چیه/
دوست عزیز به دلایل مختلف از مادربرد نیست . پاور غیر استاندارد روی سیستم باشه همین میشه .بعد از این همه سال عیب یابی ایرادها رو کامل میفهم .
یعنی الان شما میگی مادربرد سالمه؟؟؟
خیلی راحت هست با یک پاور مطمئن تست کن .
سلام. با پاور گرین تست کردم.
وقتی قطعات و در میارم خاموش نمیشه همین که قطعه میندازم خاموش میکنه با چند تا رم و سی پی یو تست کردم مشکل از مادربرده
باید بفرستم تهران واسه تعمیر. میخوام بدونم ازش داره بفرستم؟هزینه کرایه و ... رو هم ارزش داره؟؟ تعمیر کار گفت یه قطعه اش خراب شده که اینجا کسی نمیتونه درست کنه
به نظر میاد مشکل به خاطر پاور ایجاد شده باشه و این طور موارد معمولا درست بشو نیستند . بهتره به فکر خرید یک برد جدید به همراه یک پاور باشید .نقل قول: