پاسخ: ریست شدن بجای استند بای شدن
نقل قول:
راه دیگری نیست یا باید کارت عوض بشه یا اینطوری انجام بدید
سلام
ویندوز قبلی که با همه نرم افزارهام داشتم ورژن Windows 10 Enterprise v1607 build 14393.0 بود . که بعد از یه مدت این مشکل واسم پیش اومد. بعد که ویندوز عوض کردم که مطمئن باشم مشکل از خرابی ویندوز بوده باز این مشکل را دیدم. البته دقیقا یادم نیس که ونیدوز قبلی چی بود. چند روز پیش ویندوزی با این مشخصات را دانلود کردم Windows 10 Enterprise v1809 Build 17763.1 Redstone 5 . که تو همون نصب اولیه باز به همون مشکل برخوردم.
الان متوجه شدم که یه بک آپ از اولین ویندوزم ( v1607 build 14393.0 ) دارم که با نورتن گاست بک اپ گرفته بودم. اون را اجراش کردم که دیدم همه چی درست کار می کنه بدون مشکل.
البته معلوم نیس تو چند روز اینده باز پیش میاد یا نه
الان بیشتر گیج شدم که قطعه مشکل داره یا ویندوز :1. (27): برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: ریست شدن بجای استند بای شدن
نقل قول:
سلام
ویندوز قبلی که با همه نرم افزارهام داشتم ورژن Windows 10 Enterprise v1607 build 14393.0 بود . که بعد از یه مدت این مشکل واسم پیش اومد. بعد که ویندوز عوض کردم که مطمئن باشم مشکل از خرابی ویندوز بوده باز این مشکل را دیدم. البته دقیقا یادم نیس که ونیدوز قبلی چی بود. چند روز پیش ویندوزی با این مشخصات را دانلود کردم Windows 10 Enterprise v1809 Build 17763.1 Redstone 5 . که تو همون نصب اولیه باز به همون مشکل برخوردم.
الان متوجه شدم که یه بک آپ از اولین ویندوزم ( v1607 build 14393.0 ) دارم که با نورتن گاست بک اپ گرفته بودم. اون را اجراش کردم که دیدم همه چی درست کار می کنه بدون مشکل.
البته معلوم نیس تو چند روز اینده باز پیش میاد یا نه
الان بیشتر گیج شدم که قطعه مشکل داره یا ویندوز :1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل درایوری هست . که با ویندوز تداخل پیدا میکنه . اپدیت بشه احتمالا دوباره مشکل بخوری