اگه براتون مقدوره جدید بخرید.ولی قدیمی هم اگه پلمپ باشه خوبه.من خودم یه ماه پیش قدیمی 530 گرفتم.ولی 700 به بالا بگیر.سیستم خیلی پر مصرفی دارید.نقل قول:
Printable View
اگه براتون مقدوره جدید بخرید.ولی قدیمی هم اگه پلمپ باشه خوبه.من خودم یه ماه پیش قدیمی 530 گرفتم.ولی 700 به بالا بگیر.سیستم خیلی پر مصرفی دارید.نقل قول:
هیچ وقت سیستمی که روشن نمیشه اما برق توش هست رو با جدا کردن برق پردازنده روشن نکنید.چون خیلی از وقتا ولتاژ خرابه و cpu قطع میکنه.با بیرون کشیدن برق پردازنده کل سیستم میسوزه.نقل قول:
530 گرین به این سیستم نمیخوره؟ پاور قدیمی پلمپ ولی قدیمیه
البته یک نکته مهم من جرات نکردم هنوز گرافیک و بقیه چیزارو بزنم معلوم نیست جز پاور چی سوخته
میخوره مشکلی ندارهنقل قول:
تست کنید .
- - - Updated - - -
این حرف شما غلط کامل هست .وقتی چهار پین جدا میشه برقی به پردازنده وارد نمیشه . این یکی از راهای اصولی برای تست خرابی قسمت VRM پردازنده هست . اطلاعات غلط ندید .نقل قول:
نقل قول:
استاد فقط برای تست گفتید 530 خوبه یا نه کلا میتونم استفاده کنم؟
اگر ممکنه یک پاور نو هم برای این سیستم پیشنهاد بدید. قابلیت مدینگ و مدیریت کابل کشی هم داشته باشه بد نیست. بالاتر از دو میلیون نباشه قیمت هرچی پایین تر بهتر
به شرط سلامت بلهنقل قول:
مشخصات قطعات را ذکر کنید . تا مدل مناسب را پیشنهاد بدم . سری UK PLUS گرین خوبه
درسته اما به شرط سلامت پاور باید اون 4 پین رو جدا کنید.نقل قول:
خیر هیچ ارتباطی به مسئله نداره . پاور ایسی سوپر وایزر داره تا ولتاژها تامین نشه استارت نمیشه و اون مسئله جدا کردن تغذیه پردازنده تاثیری ندارد. پس این کار به هیچ عنوان باعث خرابی قطعات نمیشه .نقل قول:
CPU I5نقل قول:
GPU 970 GTX
RAM DDR4 2400 CTUCIAL
MAIN Z170X
HARD 7200
SSD512
پاور باید دو تا هشت پین برای گرافیک و دو تا چهار پین برای سی پی یو داشته باشه
ترچیحا دیجی ک الاموجود داشته باشه
من خودم سیستمم روشن نمیشد انگار اتصالی داشت.یه لحظه استارت میخورد و قطع میکرد.هارد و و بقیه وسایل رو جدا کردم و دیدم تاثیر نداشت وصلشون کردم تا این جا مشکلی نبود.برق cpu رو که کشیدم سیستم روشن شد و از مادربرد و یه ic پایینش یه دود غلیظ بلند شد.بعدش هم چک کردم فقط یه فن cpu و 2 تا رم سالم برام موند.نقل قول: