من نگفتم این سایت رو قبول ندارم . گفتم این نحوه مقایسه رو قبول ندارم . سایتی هم نمیشناسم .چون این شکل مقایسه بدون دانستن جزئیات و کانفیگ رو قبول ندارم . اگر بخواد مقایسه ای صورت بگیره باید نتیجه گیری و خروجی نتیجه بنچمارک ها باشه .نقل قول:
Printable View
من نگفتم این سایت رو قبول ندارم . گفتم این نحوه مقایسه رو قبول ندارم . سایتی هم نمیشناسم .چون این شکل مقایسه بدون دانستن جزئیات و کانفیگ رو قبول ندارم . اگر بخواد مقایسه ای صورت بگیره باید نتیجه گیری و خروجی نتیجه بنچمارک ها باشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
داخل سایت anandtech.com میتونید هم رده ها رو ببینید بعد با هم مقایسه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پیروز باشید
با توجه به مشخصات پردازنده fx 8370 amd با توجه به 8 هسته و سرعت فرکانس 4.3 ghz و 16 مگابایت کش میتونه رقیب خوبی برای 4690 باشه .البته قیمت عرضه داخلی خیلی مهم هست .
الان این مقایسه درسته ؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این اطلاعات شرکت AMD منتشر کرده هست . شرکت ها همیشه اطلاعات مشابه این اعلام میکنند ولی بهترین راه مقایسه مشخصات فنی هر دومحصول و بررسی سایت ها از این محصولات هست .نقل قول:
8370 گرمای بیشتری تولید میکنه درسته ؟ حداقل قیمت فن براش چقده ؟نقل قول:
ترمال رایت HR2 MACHO انتخاب مناسبیه برای این محصول .نقل قول:
قیمت داخلی این محصول نسبت به محصولات اینتل هم باید محاسبه کنید . امیدوارم شرکت وارد کننده محصولات AMD یک فکری به حال قیمت گزاری رو محصولاتش کند . چون خریداران را با این قیمت فراری میده .
برای 4690 یه سیپو کولر معمولی کافی اه ؟ اینطور باشه چقد باید پول فن بدی برای 8370 ! خب 460 بهتره که !:1. (27):نقل قول:
من هم همین رو عرض کردم . باید مجموع و قیمت عرضه در ایران رو در نظر گرفت .460 چی هست :1. (27):نقل قول:
i5 4690....نقل قول: