بله جدی هست . سعی کنید خیلی پیچ بلاک رو سفت نکنید و کیس رو جا به جا نکنید .
درود
دوستان میخوام بدونم این مشکل چقدر جدی هست ؟
هشدار: برخی خنک کنندها باعث آسیب به پردازندههای Skylake میشوند
من از خنک کننده Maelstrom 120T DEEPCOOL GAMER STORM استفاده میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
iranch (04-12-15), Pb.GraphisT (04-12-15)
عزیز من کیس رو خودم اسمبل نکردم چطوری میتونم بفهم مشکلی نیست و پیچ ها زیاد سفت بسته نشده ؟
چون نمیخوام این مقدار پولی که بابت cpu دادم رو ضرر کنم
اگر الان مشکلی ندارید فعلا به هیچ عنوان اقدام به دستکاری نکنید . ممکنه وضع رو بدتر کنه . فقط اگر قصد جابجایی کیس رو داشتید پیچ های واتر بلاک رو شل کنید . البته این کار هم با احتیاط انجام بدید که فشار اضافی به پردازنده نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pb.GraphisT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینتل متاسفانه تو این سری شاهکار اساسی زده
DOOM999 (16-12-15), iranch (04-12-15), momo000000 (04-12-15), Pb.GraphisT (04-12-15)
مرسی از راهنمایی
خدا کنه مشکلی پیش نیاد چون بیچاره میشم
عجب اشتباهی کردم رفتم 6700K خریدم :((((
AMD>INTEL (04-12-15)
امیدوارم مشکلی پیش نیاد برای شما و دیگر کاربران .اینتل اشتباه عجیبی کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pb.GraphisT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pb.GraphisT (04-12-15)
|
این موضوع بیشتر بر میگرده به فن و واتر کولهایی که برای سوکت ۱۱۵۰ و ۱۱۵۵ هست که کاربرا اونها رو روی سوکت ۱۱۵۱ به کار میبرند شما دو راه دارید یکی اینکه تو سایت سازنده واتر کول برید ببینید این مدل به صورت کامل از سوکت ۱۱۵۱ پشتیبانی میکنه یا نه وراه دوم اینکه خودتون بلاک روی cpu رو بردارید و ببینید روی سوکت حالت لحه شدگی وجود داره یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pb.GraphisT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pb.GraphisT (04-12-15)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط روی 6700K به اینصورت هست یا اینکه 6400 یا i3 6100 هم به این حساسی هستن ؟
کسی اطلاع داره
Application Forبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Socket 150W
LGA2011-V3/LGA2011/LGA1366/LGA1156/LGA1155/LGA1151/LGA1150
High End Desktop i7
Core i7 Extreme/i7/i5/i3
Pentium G
Celeron G
همشون این مشکل رو دارند . به خاطر ضخامت هسته هست . که فشار باعث خمیدگی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (04-12-15), momo000000 (04-12-15), Pb.GraphisT (04-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks