ممنون..سوال اخر اون فایلی رو که فرستاده بودین رو به فلش انتقال دادم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم.مرسینقل قول:
Printable View
ممنون..سوال اخر اون فایلی رو که فرستاده بودین رو به فلش انتقال دادم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم.مرسینقل قول:
شما بوتیبل کن و سیستم رو با فلش بوت کن . اگر سیستمت پشتیبانی میکنه از بوت فلش اگر نمیکنه باید ایرو cd رو بگی برات بگذارم تا رایتش کنی .نقل قول:
امممممممممممممممممممید جان..همه کارا رو کردم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم..واااااااااااااای خدا..نقل قول:
با همین rufus بوتیبل کن فایل ایزو که بهت دادم .نقل قول:
باهاتون قهرم اصلا کمکم نکردی..من هه ی میگم اینو چکارش کنم x: syslinux.exe -maکجا و چکار..اصلا انگار ن انگار..نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز بیخیالش شدم..رفتم سراغ ویندوز عوض کردن..ولی نمیدونم چرا تو بایوس که میرم تنظیمات رو میزارم رو حالت بوت سی دی.ولی بوت نمیشه سی دی..مشکل از کجاست؟؟
اون توضیحات سایت سازنده نرم افزار بود . شما فعلا با rufus اون فایلو بوتیبل کن و سیستم رو بوت کن . با این سیستم جلو بری . روی جواب سوالات از طرف من حساب نکن .نقل قول: