پاسخ: راهنمایی برای اپدیت بایوس
نقل قول:
خوب مشخصه درست تحقیق نکردید . اولا این تاپیک حرفی از کولر مستر نشد . دوما 90 درصد کیس های پیشنهادی من گرین هست . خنک کننده ها هم هم گرین سری نوتوس 100 تا 400 پیشنهاد کردم . سوما شما نمیتونی به من بگی چی پیشنهاد بدم بعد از 16-17 سال کار میدونم چی پیشنهاد بدم . هر وقت حس کنم گرین مناسبه برای کاربر گرین پیشنهاد میدم و هر وقت هم احساس کنم برندای دیگه مناسبه پیشنهاد میدم .شما میتونی پیشنهاد خودت رو بدی قبول یا عدم قبول اون تصمیم خود کاربر هست . دست از برچسب زدن به آدمها بردارید . اگر میتونید مفید باشید و گرنه سکوت کنید .
1)معلومه حرفی از کولر مستر نشد چون استارتر قبل اینکه بخواد پاورش رو عوض کنه مشکلشو حل کرد
2)جمله من مربوط به پاور بود نه کیس و خنک کننده
3)جمله ای که من گفتم برچسب نبود یک واقعیت بود
4)انجمن جای بحث و گفتگو هستش نه سکوت کردن و به حرف یکی گوش کردن . اگه شما اینطور سایتی رو دوست داری برو یکی دروست کن و فقط خودت توش نظر بده
نقل قول:
1)معلومه حرفی از کولر مستر نشد چون استارتر قبل اینکه بخواد پاورش رو عوض کنه مشکلشو حل کرد
2)جمله من مربوط به پاور بود نه کیس و خنک کننده
3)جمله ای که من گفتم برچسب نبود یک واقعیت بود
4)انجمن جای بحث و گفتگو هستش نه سکوت کردن و به حرف یکی گوش کردن . اگه شما اینطور سایتی رو دوست داری برو یکی دروست کن و فقط خودت توش نظر بده
1-فرقی نداره اگر منظورت حمایت از کولر مستر هست . اگر حرف شما صحیح باشه باید تمام پیشنهاد هام باید کولر مستر باشه نه فقط پاورو گرنه حرف شما اشتباهه
2-بالا توضیح دادم
3-این نظر شماست . لزوما واقعیت نیست :1. (23):
4-گفتگو با برچسب زدن فرق داره .شما میتونی پیشنهاد خودت رو بدی قبول یا عدم قبول اون تصمیم خود کاربر هست .این مورد برای من و سایر کاربران هم صدق میکنه.
نقل قول:
مهندس تو فکر پاور های خاک خورده شرکت اواژنگ هستند
جناب آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من از آقای امید بهادر تشویقی نمیگیرم بخوام طرفداری کنم ولی واقعیت امر مجبورم دوتا مطلب رو خدمتتون عرض کنم من حداقل 10 ساله سیستم واسه ملت میبندم نمیگم گرین بده ولی خودم یه کارت گرافیک و سی پی یوم رو گرین نابود کرد(چون همونطور که میدونی گرین داخل ایران اسمبل میشه ) یکی از سیستمهای دوستان رو هم evga که انقدر ازش تعریف میشه ولی تو طول این مدتی که کولر مستر اومده من تو پستهای گذشتم هم گفتم مرگ توش ندیدم.الان همین شرکت آواژنگ که شما باهاش ضدیت داری یه حسنی که مادربورداش یا کارت گرافیک هاش یا پاوراش داره اینه که همه پلمب هستند ولی مثلا ایسوس مادربورداش و گرافیکاش از شرکت تابا که میاد بیرون درش بازه(گرافیک خودم ایسوسه).یعنی معلوم نیست چند نفر ازش استفاده کردن
دوم اینکه وقتی به شخصی تهمت میزنی باید اول سند و مدرک داشته باشی دوم اینکه یه جای دیگه یا به مدیر سایت یا یه تایپیک دیگه نه وسط هر تایپیکی
نقل قول:
1-فرقی نداره اگر منظورت حمایت از کولر مستر هست . اگر حرف شما صحیح باشه باید تمام پیشنهاد هام باید کولر مستر باشه نه فقط پاورو گرنه حرف شما اشتباهه
2-بالا توضیح دادم
3-این نظر شماست . لزوما واقعیت نیست :1. (23):
4-گفتگو با برچسب زدن فرق داره .شما میتونی پیشنهاد خودت رو بدی قبول یا عدم قبول اون تصمیم خود کاربر هست .این مورد برای من و سایر کاربران هم صدق میکنه.
1)منظور من حمایت از آواژنگ هست که کولرمستر هم جزوشونه
2)درسته شما از خنک کننده و کیس گرین (گاها) استفاده میکنید. شرکت اواژنگ کیس و خنک کنندهاش تو ایران به دلیل قمیت گذاری نامناسب استفاده نمی کنید چون اگه استفاده کنید ملت زودتر میفهمند که این فروم در راستای شرکت اواژنگ کار میکنه
3)اگه میشد تو ارسال های شما سرچ کرد مشد فهمید این موضوعی که من گفتم برچسب هست یا نه
دوست ندارم این موضوع رو کشش بدم ولی هرکس به حداقل 10 موضوع اول از ارسالی های سیستم پیشنهادی شما رجوع کنه این موضوع راحتر براش حضم میشه
نقل قول:
1)منظور من حمایت از آواژنگ هست که کولرمستر هم جزوشونه
2)درسته شما از خنک کننده و کیس گرین (گاها) استفاده میکنید. شرکت اواژنگ کیس و خنک کنندهاش تو ایران به دلیل قمیت گذاری نامناسب استفاده نمی کنید چون اگه استفاده کنید ملت زودتر میفهمند که این فروم در راستای شرکت اواژنگ کار میکنه
3)اگه میشد تو ارسال های شما سرچ کرد مشد فهمید این موضوعی که من گفتم برچسب هست یا نه
دوست ندارم این موضوع رو کشش بدم ولی هرکس به حداقل 10 موضوع اول از ارسالی های سیستم پیشنهادی شما رجوع کنه این موضوع راحتر براش حضم میشه
پاسخ مناسب را من به شما دادم .شما هر جور که دوست دارید میتونی نتیجه گیری کنید . توضیح پست قبل من کافی بود . هر برندی رو که صلاح بدونم معرفی میکنم .شما هم میتونی هر برندی که دوست داری پیشنهاد بدی . مگر اینکه هدفت تخریب باشه اون بحثش فرق میکنه .