از این مینای 770 گیگا زیاد بستم همه توی برنامه فن اسپید میگفتن یه چیزی داره آتیش میگره :lol: با دماسنج همه قطعات برد رو دونه دونه تست کردم (حتی هیت سینک داخل پاور رو ) هیچ قطعه گرمی وجود نداشت :wink:نقل قول:
Printable View
از این مینای 770 گیگا زیاد بستم همه توی برنامه فن اسپید میگفتن یه چیزی داره آتیش میگره :lol: با دماسنج همه قطعات برد رو دونه دونه تست کردم (حتی هیت سینک داخل پاور رو ) هیچ قطعه گرمی وجود نداشت :wink:نقل قول:
سلام
اولا شما حتمی بایوس رو آپ کن تا حداقل به احتمال زیاد از شر اون پیغام خلاص شید چون من فکر می کردم بعد از تغییرات بایوس اون پیغام امده حالا که میگید از ابتدا بوده پس به احتمال زیاد با آپ کردن بایوس از بین میره . روش به روز کردن بایوس مادر بردهای گیگا رو هم که قبلا لینکش رو براتون دادم تو پست های قبلی
دوما راجع به این دمای مجهول شما بهتره یه عکس مثل عکس زیر که من می زارم حالا از هر برنامه که داری بزارید تا ببینیم دقیق منظور شما چی به عنوان مثال توی عکسی که من می زارم از سیستم خودم دور جایی که زده دمای CPU 85 براتون خط کشیدم این دما دمای cpu نیست و مربوط به چیپست مادر برد که خوب برای چیپ ها این دما معمولی و اگر مثلا شما دست روی سینک چیپست مادر برد گذاشتید و دستتون سوخت هم چین چیز عجیبی هم نیست چون دمای نرمال اونها بالا است میشه با گذاشتن یک فن روش دما رو تا حدی پایین آورد ولی خوب مادربرد از گارنتی می افته اگر فن رو روی سینک پیچ کنید و جای پیچ ها روی سینک بی افته. در کل هر دمای بالایی چیز خطرناکی نیست باید ببینید این دمای بالا مال کجاست بهتر شما هم برای روشن شدن یه همچین عکسی که من می زارم اینجا قرار بدین تا دقیقا معلوم شه منظور شما چی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.آقا نیما زدی تو خال.این نرم افزار فن اسپید همون دمای 78 درجه رو به شکل یک شعله آتش میزنه:1. (27)::1. (28)::1. (28):نقل قول:
و همین شکل دل آدم رو میریزه پائین.به قول شما یه چیزی داره آتیش میگیره..
پس شما میگی طبیعی هست و بیخیال بشم؟ بیخیال؟؟؟؟:whistle:
باز از شما و همه ممنون که پیگیر مشکل من هستید.:11():
سلام.ببین دوست من.من با 4 تا نرم افزار دیدم.این که میگی جابه جا میزنه درسته.ولی من اون هارو تشخیص میدم که چی به چی هست.نقل قول:
نرم افزار EVEREST Ultimate Edition رو یکی از دوستان همین فروم به من معرفی کردند که کارش خیلی درسته.
این نرم افزار فقط 4 تا دما نشون میده :
هارد---مادربورد---گرافیک---سی پی یو
ولی اون 3 نرم افزار دیگه 5 تا دما میزنن که اون پنجمی همون 78 درجه هست.
حالا بعدا عکس از همه نرم افزارها میزارم تا بهتر متوجه منظورم بشین.
ممنون از شما:11():
این هم عکس ها :
همه چیز واضح هست.
فقط نرم افزار pc wizard دمای سی پی یو و مادربورد رو جا به جا زده.بقیه مثل هم.
بیابید 79 را.
سلام. چرا چیزی نگفتین؟
من از 3 قسمتی که گفتین و حدس میزدین رو بل انگشت لمس کردم.
اون ردیف 10 تایی نزدیک سی پی یو حرارتش به زور حس میشد.
از اون دو تا شمالی و جنوبی که اسمشون رو نمیدونم دقیق.قسمتی که روکش آبی رنگ داره و نوشته روش گیگابایت و بین گرافیک و سی پی یو هست گرماش قابل حس بود.یعنی قشنگ میشد فهمید که گرم شده.
البته نه طوری که دست بسوزه.مثل گرمای پشت تلوزیون یا مانیتور که چند ساعت روشن مونده باشن.
اون قسمت ساده که هیچی نداره هم دماش به زور مشخص بود.
حالا با این اوصاف گرمای این قسمتی که گفتم مهم هست یا نه؟ در دراز مدت به مادربورد آسیب میرسه؟
فکر کنم از ذات اینطوری هستند.چون من که قطعات رو نو خریدم.
قسمتی که روکش آبی رنگ داره از همه گرم تر بود.یعنی چند برابر اون ها گرم بود.مخصوصا دستم رو که بقل میزاشتم گرما بیشتر حس میشد.
فکر کنم از این باشه.
اون دما همانطور که گفتم برای چیپ مادر برد حالا برای شما که خوب می گید دست روش می زارم دما رو حس می کنم برای من که چیپ 520 و از چیپ مادر برد شما خیلی قدیمی تر نمیشه انگشت رو روش نگه داشت برای 1 دقیقه چون انگشت رو می سوزونه از روز اول هم همین بود این حالت طبیعیش و همانطور که گفتم چیز عجیبی نیست و ضرری هم برای مادر برد شما نداره
یعنی میگی طبیعی هست و من آسوده خاطر با سیستم کار کنم؟نقل قول:
دوستان دیگه هم نظر بدهند.
مثل اینکه سواد همه تموم شد.
به نظر من که طبیعی
ما که هر چی میگیم شما حرف خودتو میزنی باز ! نه آقا داغی اون چیپ شمالی هم مشکل نداره به خصوص وقتی در کیس بسته باشه اگه فن پشت کیس خوب هو رو به بیرون بده دماش رو تا حد زیادی کم میکنه .نقل قول:
مادر برد قبلیم ایسوس بود طوری که نمیشد دست به خنک کننده چیپ شمالیش بزنی دست رو میسوزوند ولی الان نزدیکه دوساله داره کار میکنه الانم دست پسرخالم هست و به خوبی کار میکنه !
سیستم تون مشکل خاصی نداره . به جای حساس بودن برو حالشو ببر !
راستی اون گزینه S.M.A.R.T رو هم در بایوس فعال کن . برای تشخیص خرابی هارد و هشدار نسبت به مشکلات احتمالی هارد هست .
دوست عزیز قسم حضرت عباس باید بخوریم ؟نقل قول:
تمام قطعات هم که گارانتی دارند پس از این بابت هم مشکلی نیست
اگر مشکلی دارید بفرمائید تا در موردش صحبت بشه
ممنون از شما.نقل قول:
یک سوال مهم در مود عملکرد سی پی یو 620 :
در حالت عادی و بدون کار کشیدن از سیستم و در اتاق گرم دمای سی پی یو بین 38 تا 42 هست.
حالا من اومدم و یک فایل 1 گیگی رو با وین رار فشرده کردم و همزمان با نرم افزار convert x dvd یک فیلم رو به دی وی تبدیل میکردم.(برای تست)
که در این حالت 80 در صد سی پی و در حال کار کردن بود(بر طبق درجه های خود ویندوز و نرم افزاز) به طوری که دور فن از 2500 دور به 3600 دور رسید.بعد از 2 دقیقه دما به 58 درجه رسید ولی تا 10 دقیقه بعد هم که صبر کردم از 58 بیشتر نمیشد.
حالا میخوام بدونم نرمال هستش؟
این تست با فن استوک و خمیر سیلیکون خوب برای من ۴-۵ درجه کمتر از این بود ، ولی دمای پردازنده شما هم خوبه :cool: و زیاد نیستنقل قول:
البته اگر تحویه داخل کیستون هم خوب نباشه میتونه باعث بروز این اختلاف بشه
سلام.آقا نیما در رابطه با مورد قبلی که گفتم :
دو بار هم حین این تست سیستم هنک کرد.من اومدم و یک تست دیگه کردم :
وین رار رو زدم که فشرده کنه و با یک نرم افزار کانورت دیگه تبدیل فرمت میکردم که سی پی یو 90 درصد کار میکرد و این بار سیستم راحت هنک میکرد بعد از 30 ثانیه.
به این نتیجه رسیدم که دما به 60 که میرسه یا دمای بالاتری که نمیدونم (کلا یک دمای خاصی)سیستم هنک میکنه.کیس من هم گرین هست و تحویه خوبی داره.
فکر کنم چیزی که در مورد amd و سی پی یو هاش میگفتن تا حدودی درست باشه.
این سی پی یو 620 که زیر فشار کم میاره.باقی سی پی یو های amd رو نمیدونم.این رو هم اضافه کنم که هنک کردن به خاطر رم نیست چون رم 30 درصد از توانش مصرف میشه.نظرتون چی هست؟
ممنون از شما.
اگر بگم پردازنده به نرمی و رونی 620 تا به حال ندیدم اقراق نکردمنقل قول:
شما توی منتاژ یه جای کارتون لنگ میزنه چون علاوه بر تستهای سنگینی که روی این پردازنده انجام دادم و همه جوره زیر بدترین فشارها گذاشتم ، یه کلاستر 48 تائی ازش با فن استوک بستم
چون توی این سیستمها فشار سنگین به نودها میاد برای همین با خیال راحت در موردش صحبت میکنم
اگر تحویه سیستمتون اینطور که میفرمائید خوبه و دما به 60 میرسه خمیر سیلیکونتون مشکل داره اونو تعویض کنید
ولی بدون تعصب این 620 واقعا با این کارآرائی در رده میان قیمت بی نظیره :give_rose:
در مورد آخرین تستی که کردم:
من اون تست رو دیشب انجام دادم که هنک میکرد ولی :
الان که باز اینکار رو کردم ی پی یو بین 92 تا 95 درصد توانش رو گذاشته بود و 17 دقیقه ادامه کار داد و سیستم هنک نکرد و دمای سی پی یو از 61 اصلا بیشتر نشد.نظرتون چیه؟
بعد اومدم نرم افزار رجیستری رو هم باز کردم و زدم که کلید های نامعتبر رو شناسایی کنه.این بار 100 درصد توان سی پی یو گرفته شد و 3 بار با نرم افزار رجیستری ادامه دادم (حدود 5 دقیقه)ولی باز سیستم هنک نشد و دما از همون 61 بیشتر نشد.
اومدم و رجیستری رو بستم(در حالی که اون 2 تا ادامه کار میدادن)و یک نرم افزار کاانورت دیگه رو باز کردم و به محض اینکه زدم که تبدیل فرمت کنه سیستم هنک کرد.
دلیلش چیه؟
حرفم رو که گفتم زیر فشار کم میاره رو پس میگیرم.ولی نمی دونم از دیشب تا الان چه اتفاقی افتاد.
خود ویندوز چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟اکس پی 32 بیت نصب هست الان.ممنون و منتظر نظراتم.
ببین علی جاننقل قول:
اگر سیستم موقع هنگ کردن دمای بالا داشته باشه میشه حدس زد که مشکل از اونه
ولی اگر اینطور قشی باشه که هر سری یه جائی هنگ کنه و دمای cpu هم بالا نباشه احتمال قوی رمتون با مادربردتون مچ نیست
این دیونه بازیای بی دلیل رو معمولا رم مچ نشده یا هارد وسترن گرین رو سیستم در میارند :wink:
مارک رمات امیدوارم کروشیال نباشه چون به همچین مشکلی رو قبلا با این رمها داشتم :give_rose:
مارک رم سوپرتالنت هست.غیر از این مارک کینک مکس بود که من سوپر تالنت خریدم.
قبلا دوستان این سایت به این رم ما حسابی بد و بیراه گفتن.
هارد هم سامسونگ F3 هست.
حالا باز تست میکنم و نتیجش رو میگم.
سلام.من یک مشکل تازه دارم که نمیدونم مشکل میشه گفت یا نه.
مشکل این هست که :
من 3 بازی مختلف رو برای تست سیستم نصب کردم که فکر نکنم از لحاظ گرافیک و این چیزها از این بازی ها بهتر داشته باشیم .بازی های :
batman arkham
resident evil 5
need for speed shift
که هر سه این بازی ها دو دی وی دی هستند و خدای گرافیک به نظر من.
مشکلم اینه که در بازی batman یکبار سیستم در فیلم های اول فیلم(در حین پخش این فیلم ها)ریست شد.
و فقط یکبار تست کردم.
در بازی need for speed shift بازی یکبار در حین پخش فیلم های اول بازی ریست شد ولی دو بار بعدش که تست کردم ریست نشد.
در بازی resident evil 5 سیستم در حین پخش فیلم های اول بازی ریست نشد و فقط یکبار تست کردم.
این رو هم بگم که :
بازی need for speed رو یکساعت و نیم بازی کردم و سیستم مشکلی نداشت.نه ریست نه هنگ نه هیچ مشکلی
بازی بتمن و رزیدنت اویل رو هم هر کدوم نیم ساعت بازی کردم که سیستم نه ریسن شد نه هنگ نه مشکلی.
حالا موندم چرا سیستم بعضی وقت ها در پخش فیلم های اول بازی ریست میشن(البته فیلم های اول این 3 بازی از لحاظ گرافیک حرف ندارن)
موقع پخش کلیپ هم خیلی به ندرت سیستم هنک میکنه.مثلا 100 بار که بزنم فیلم ها و ویدئو های مختلف رو یکبار اینطوری میشه.
ربطی هم به اندازه فیلم و مثلا اچ دی بودن یا نبودن نداره.
مشکل دیگه اینکه : موقع بازی رزیدنت اویل 5 و بتمن دمای سی پی یو در حالی که 40 درجه هست (در اتاق گرم) به 52 الی 55 میرسه و صدای فن سی پی یو یکم آزار دهنده میشه.
این مشکلی داره؟یا طبیعی هست؟افزایش دمای 10 تا 15 درجه ای موقع همچین بازی هایی.
بازی فوتبال pes 2009 رو هم که بازی کردم دمای سی پی یو مثلا خیلی زیاد بشه 3 درجه هست.البته گرافیکش با اون بازی ها قابل قیاس نیست.
آقا نیما شما که به نظر این سی پی یو رو از نزدیک دیدین نظرتون چیه؟
سیستم من :
گرافیک 4670 با رم 1 و ddr 3
سی پی یو 620
رم 2 گیگ س.پر تالنت با باس 1333
مشکل از رم هست؟یا گرافیک یا ....؟
مشکرم از راهنمایی هاتون.
دوستان عزیز باید تست بشه ولی به نظر من مشکل از رم شما است.
اضافه کنم که همه بازی ها رو با کیفیت بالا(در تنظیمات بازی)اجرا کردم.
میتونه مربوط به این پیتامی باشه که آخرش نفهمیدم مال چی هست :
در صفحعه بوت آخرین خط میزنه :
amd data change.....update new data to dmi
دوستان نظر بدهند.
ضمن تشکر از آقا نيما که راهخنمايئتون کردند بنده هم فکر کنم ابراد از RAM شماست. برند Super Talent برند خيلي خوبيه و در کيفيتش شکي نيست. ولي خوب ممکنه رم شما ايراد داشته باشه. با يه رم مطمئن امتحان کنيد.
ضمنا باياستون رو هم حتما آپديت کنيد.
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
اينکه خيلي بده که نشه از حالت S3 که همون Suspend to ram استفاده کرد!!!
سلامنقل قول:
متاسفانه چون بازیهای ما کرک میشن از این مشکلات پیش میاد
فکر نمیکنم مشکل از سیستم باشه چون از این هنگ کردنها که با تعویض dvd درست شده زیاد دیدم
برای مثال re5 رو سری اول که گرفتم اول کار هنگ میکرد که با خرید از یک شرکت دیگه حل شد
اون دمای پردازنده هم توی اون رنج طبیعیه و دور فن روتوی بایوس میتونید تنظیم کنید احتمالا دمای تارگت شما روی 50 درجه هستش و روی این دما فن ماکزیمم دور میشه ، روی 55 یا 60 ببرید مشکل صدا حل میشه .
البته خیلی بالا نبرید که دمای پردازند بتونه به 65 برسه ، یکم آزمایش کنید دستتون میاد :wink:
باز اگر سئوالی بود در خدمتم :give_rose:
دوست عزيز علي آقا. آيا شما درايور کارت گرافيکتون رو آپديت کرديد؟
سلام و ممنون از همه.اینقدر حرف های مختلف زدید که باید برم تست کنم باز.
درایور جدید برای کارت گرافیک 4670 گیگابایت پیدا نکردم.خیلی گشتم ولی.....
بازی ها هم من هیچ کدومشون رو نخریدم ...همش با دانلود آفلاین بوده...(70 تا دی وی دی بازی با دانلود آفلاین جمع کردم)
یک سوال دیگه : از بین رم های سوپر تالنت و کینگ مکس کدوم بهتر هستند؟چون همین دو مارک موجود بود که من سوپر تالنت خریدم.
بعد اینکه اینجا خیلی ها گفتن رم بیخود و مضخرفی هست.حالا خوب هست یا بد؟
اضافه کنم که من نمیتونم با رم دیگه ای تست کنم مگر اینکه باز برم رم بخرم.چون کسی رو ندارم غیر از خدا.
ممکن هست که رم عیب داشته باشه؟یعنی میشه که رم نسوخته باشه ولی خراب باشه؟
تا جایی که میدونم رم اگر خراب باشه که مدام ریست میشه..اصلا نمیشه با سیستم کار کرد.
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟
[QUOTE=AMD>INTEL;178193]تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟[/QUOT
سلام.این کار رو میکنم و فردا میگم که چی شد.چون باید بعدش بازی رو هم نصب کنم.
آقا نیما اون دمای هشدار رو من روی 70 گذاشته بودم.یعنی میگی باید بیشترش کنم؟
در مورد رم هم نگفتین.ممنون از همه
سلام.من ویندوز جدید نصب کردم و 3 بازی ذکر شده رو تست کردم.نتیجه :
در بازی need for speed shift در مرحله دوم بازی موقع لود شدن (یک دایره سمت راست میچرخه)سیستم هنک کرد.این دایره که میچرخه برای لود هر مرحله باری من چند بار می ایسته و باز شروع میکنه به چرخیدن.
حالت هم s3 بود.
در بازی بتمن سیستم اول بازی هنک کرد.تنظیمات بایوس ...s1 کردم و ذخیره ولی باز هنک شد.دقیقا یک جای خاص از بازی.
در بازی resident evil 5 هم یک قسممتی داره برای بنچمارک و نشون دادن میانگین fsp...
که دو گزینه داره..در گزینه اول که تست کردم در 25 درصد از بنچمارک هنک کرد سیستم.
باز s1 کردم.سیستم این بار هنک نشد ولی:
نمیشه گفت که با s1 اون تنظیم مشکل حل میشه یا نه.باید خیلی بازی کرد تا به نتیجه 100 درصد رسید.
یکبار که در بازی بتمن فرقی نکرد و باز هنک شد.
آقا نیما ...شما مثل اینکه رزیدنت اویل رو بازی کردی.در قسمت بنچمارک 2 تا گزینه داره.روی گزینه اول تست زدم که میانگین fsp رو 71.3 زد.میانگین کل 100 درصد اون بنچمارک رو.
حالا این میانگین خوبه یا بد؟و از روی اون به نکته ای پی میبری؟
در نرم افزار cpu-z در قسمت سی پی یو یک جایی داره که نوشته core speed.
در جلوی اون میزنه 803.64MHz .
باید همین رو بزنه؟چون مادربورد رو آپدیت نکردم شک دارم که قدرت واقعی سی پی یو رو استفاده میکنم یا نه.
ممنون و منتظر راهنمایی هستم.
با s1 کردن مشکل حل نشد.در این حالت در بنچمارک رزیدنت اویل در 11 درصد هنک کرد.
اون s1 و s3 که امید جان فرمودند برای اون پیغام قبل از بوت بود و ربطی به هنگ کردن سیستم نداشتنقل قول:
اون ریزالتی هم که آوردید بستگی به رزولیشن و کیفیت تکسچرها داره ولی این عدد نشون میده که شما به راحتی میتونید بازی رو با رزولیشن بالاتر یا کیفیت بهتر انجام بدید
رزولیشن رو بالاببرید تا نزدیک 30 فریم بشه ، اون بهترین کیفیتیه که میتونید بازی رو رون انجام بدید
اطفا گرافیکت رو بگو و رزولیشنی که تست کردی تا بگم خوبه یا نه
اون 800 مگاهرتز هم درسته ، هر موقع بی کار میشه cpu برای اینکه دما کم بشه و مصرف برق بیاد پائین ولتاژ و فرکانس رو کم میکنه
یه برنامه سنگین اجرا کنی میبینی سریع این 800 زیاد میشه و به فرکانس اصلی میرسه
سلام.اون پیام با این کارها نمی ره.
یک نفر در یک فروم از سایت دیگه ای مادربرد مدل من رو خریده و بایوسش رو هم آپدیت کرد ولی پیام براش میاد.
مثل پیامی که برای من میاد.اون پیام با آپدیت بایوس هم حل نمیشه.(چیزی که در فروم های خارجی هم دیدم)
رم اون نفر هم مثل من سوپر تالنت دو گیگ با همون باس هست.
در مورد بازی و فریم :گرافیکم 4670 گیگا هست که رم 1 هست .رزولوشن هم 1024 در 768
خود بازی میگه very well...خیلی خوب
اینقدر کیفیت داره این بازی که سر من بعد از 10 دقیقه گیج میره..چون عادت ندارم.
من بازی رزیدنت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.قبلا در درایو k نصب میکردم که ntfs بود و درایو c من fat32.
به خودم گفتم شاید تفاوت این دو فرمت باعث مشکل میشه.
بازی رو در درایو c نصب کردم و 4 بار باز روی همون بنچمارک ها تست کردم که سیستم اصلا هنک نشد.
خالا بعدا باز تست میکنم.
میتونه از این باشه؟
بعد من این بازی رو که نصب میکنم اجرا نمیشه و یه فایل میخواد که میگه : xlive.dll رو احتیاج داره.
بعد بازی بتمن رو که نصب میکنم رزیدنت اویل هم اجرا میشه(عجیبه)
تمیدونم بازی بتمن چه چیزی رو نصب میکنه که راهگشای رزیدنت اویل میشه.چیزی میدونید؟
یه برنامه هست به اسم game for windows lives یه چیزی مثلا شبیه یاهو مسنجر میمونه که برای ساختن اکانت آنلاین بازیه ، این رو نداشته باشی اون ارور xlive.dll میادنقل قول:
یه سئوال هاردت چی بود ؟
هاردم : samsung F3 500G
سلام.من االان بازی رو بنچمارک تست کردم که سیستم ریست شد همون اول کار.سیستم که بالا اومد باز اینکارو کردم که دوباره ریست شد.یعنی چی آخه؟
دیگه چیزی به مغزم نمیرسه برای سیستم شمانقل قول:
این سیستم باید دونه دونه قطعاتش عوض بشه تا مشخص بشه مشکل کجاست
مطمئن هستم که از مین یا پردازندتون نیست چون از این دو مدل زیاد سوار کردم و یک مورد هم مشکل نداشتم
اگر میتونید رم ، گرافیک و پاور رو با سیستم یکی از دوستان تعویض کنید یا اگه تهران هستید برای اواخر هفته که میام تهران سیستم رو بیارید تا مشکلش رو پیدا کنیم :give_rose:
سلام.من دوباره با رزولوشن بالاتری امتحان کردم که سیستم ریست شد.
رزولوشن رو روی آخرین حد بردم و امتحان کردم باز که مشکلی پیش نیومد.بنچمارک که تموم شدم اجازا دادم باز اتوماتیک از اول بنچمارک بگیره که سیستم هنک کرد.
در رزولوشن 1280 در 1024 : 50.5 fsp
مشکی چیه یعنی؟
من فکر میکنم از رم باشه.یعنی ناهمخوانی رم.چون با نرم افزار پریم 95 هم که فبلا تست میکردم وقتی سی پی یو تنها رو تست میزدم مشکلی نبود جز داغ شدن سریع سی پی یو.
ولی وقتی هم رم و هم سی پی یو رو تست میزدم سیستم ریست میشد.
حالا با mem test رم رو تست میکنم.