با اجازه آقا نيما شما باياس مادربورد و درايور VGA رو بروز رساني کنيد. حتما Load Bios Default هم انجام بديد. اگر مشکلتون حل نشد و ويروسي هم نبود به احتمال زياد سيستمتون ايراد سخت افزاري داره.
Printable View
با اجازه آقا نيما شما باياس مادربورد و درايور VGA رو بروز رساني کنيد. حتما Load Bios Default هم انجام بديد. اگر مشکلتون حل نشد و ويروسي هم نبود به احتمال زياد سيستمتون ايراد سخت افزاري داره.
منظورتون از مشکل سخت افزاری چی هست؟نقل قول:
من تمامی قطعات سیستم رو نو خریدم و اسمبل کردم.
آپدیت بایوس مادربورد رو از روی هارد و با روش Q-Flash که مختص گیگابایت هست رو بگید لطفا.
اون سوالات قبلی رو هم راهنمایی کنید.ممنون
دوست عزيز نو بودن قطعه دليلي بر معيوب نبودنش نيست. کما اينکه قطعه نو از توي پکش که باز ميشه و تست ميشه نتيجه منفيه.
متاسفانه هنوز از روش Qfalsh فقط با فلاپي ديسک ميشه باياس رو آپديت کرد. نهايتا يه نرم افزاري تحت ويندوز روي برخي از CD يا DVD هاي گيگابايت هست که باياس رو مستقيم از روي هاردديسک آپديت مي کنه. اگه اونو گير بياريد خوبه.
حذفش کردم.چون با اتفاقات به وجود آمده و تصاویر رویت شده و قصی القلب بودن عده ای جانور سرمست از قدرت مشکل خودم رو فراموش کردم.
علی جاننقل قول:
خرابی یک کامپیوتر مثل بیماریه یک مریض میمونه
بعضی مواقع میشه از راه دور نسخه پیچید در پارهای از زمانها هم واقعا نمیشه از راه دور کاری انجام داد
بابت این کار نمیشه به دکتر مشاور خرده گرفت
از روز اولی که توی این فروم فعالیتم رو شروع کردم اعلام کردم بدون هیچ چشم داشتی هر آنچه در توانم باشه انجام میدم که باز هم میگم چیز زیادی نیست
اگر براتون امکان داره و تهران تشریف دارید بفرمائید تا هماهنگ کنیم سیستم رو در پاتوق بنده بررسی کنیم
این کاری هستش که از دست بنده بر میاد و گمان نمیکنم دوستان دیگه در سایر فرومها هم بتونند برای شما کاری انجام بدن
سیستم شما مشکل حادی نباید داشته باشه ، چون از قطعات بدی استفاده نکردید ولی یک مشکل کوچک در جائی داره که تا رویت نشه تشخیص اون نیاز به سعی و خطا و زمان زیاد داره :give_rose:
دمای هسته های cpu من وقتی که سیستم به صورت آزاد در بیرون از کیس بود بین 28 تا 31 بودن حالا که سیستم رو به داخل کیس انتقال دادم دمای هسته ها از 38 تا 35 و بعضی وقتا هم به 40 میرسه.
این اختلاف دمای بیرون و داخل کیس طبیعی هست؟
مورد دوم اینکه باز وقتی مجدد به داخل کیس بردم سیستم رو چند باری بعد روشن کردن (حدودن 5 تا 10 دقیقه) سیستم خود به خود از کار می افته و صفحه یا سیاه میشه یا اینکه ریست میشه و ارور خطای ناموفق بودن اورکلاک رو میده در حالی که اصلن اوری انجام نشده و باید بایوس رو ریست کنم؟
این مورد دومی هم ممکنه از چی باشه؟ اینم بگم ظاهرن کمی مین رو بد جا انداختم واتصالات و گرافیک به خوبی به به دیواره کیس نچسبیده و یک میلی فاصله داره.
دوست خوبم شما باید یک تاپیک مجزا برای خودتون ایجاد میکردین تا دوستان مشکل شما رو ببینند و راهنمایی کنند.نقل قول:
در مورد ددمای سی پی یو : داخل کیس و بیرون از کیس نباید فرقی داشته باشه.
شاید کیس شما تهویه خوبی نداره.پشت کیس فن داره؟
اين اخلاف دما کاملا طبيعي و توجيه پذيره. باياستون رو آپديت کرديد؟نقل قول:
مشخصات سيستمتون و ورژن باياسش چيه عزيز؟
دما کاملا طبیعی هست نگران نباشید . اگر میخواهید مدت زیادی راحت باشید یک فن کولر مستر hyper tx3 بگیرید که دما تا مدت زیادی در وضع نرمال قرار میگیرد .