alli2010 (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
alli2010 (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اضافه کنم که همه بازی ها رو با کیفیت بالا(در تنظیمات بازی)اجرا کردم.
میتونه مربوط به این پیتامی باشه که آخرش نفهمیدم مال چی هست :
در صفحعه بوت آخرین خط میزنه :
amd data change.....update new data to dmi
دوستان نظر بدهند.
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشکر از آقا نيما که راهخنمايئتون کردند بنده هم فکر کنم ابراد از RAM شماست. برند Super Talent برند خيلي خوبيه و در کيفيتش شکي نيست. ولي خوب ممکنه رم شما ايراد داشته باشه. با يه رم مطمئن امتحان کنيد.
ضمنا باياستون رو هم حتما آپديت کنيد.
alli2010 (23-12-09)
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
abady (29-12-14), alli2010 (23-12-09), mohammad1985 (23-12-09), nima_hl (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اينکه خيلي بده که نشه از حالت S3 که همون Suspend to ram استفاده کرد!!!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه چون بازیهای ما کرک میشن از این مشکلات پیش میاد
فکر نمیکنم مشکل از سیستم باشه چون از این هنگ کردنها که با تعویض dvd درست شده زیاد دیدم
برای مثال re5 رو سری اول که گرفتم اول کار هنگ میکرد که با خرید از یک شرکت دیگه حل شد
اون دمای پردازنده هم توی اون رنج طبیعیه و دور فن روتوی بایوس میتونید تنظیم کنید احتمالا دمای تارگت شما روی 50 درجه هستش و روی این دما فن ماکزیمم دور میشه ، روی 55 یا 60 ببرید مشکل صدا حل میشه .
البته خیلی بالا نبرید که دمای پردازند بتونه به 65 برسه ، یکم آزمایش کنید دستتون میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز اگر سئوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز علي آقا. آيا شما درايور کارت گرافيکتون رو آپديت کرديد؟
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از همه.اینقدر حرف های مختلف زدید که باید برم تست کنم باز.
درایور جدید برای کارت گرافیک 4670 گیگابایت پیدا نکردم.خیلی گشتم ولی.....
بازی ها هم من هیچ کدومشون رو نخریدم ...همش با دانلود آفلاین بوده...(70 تا دی وی دی بازی با دانلود آفلاین جمع کردم)
یک سوال دیگه : از بین رم های سوپر تالنت و کینگ مکس کدوم بهتر هستند؟چون همین دو مارک موجود بود که من سوپر تالنت خریدم.
بعد اینکه اینجا خیلی ها گفتن رم بیخود و مضخرفی هست.حالا خوب هست یا بد؟
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
اضافه کنم که من نمیتونم با رم دیگه ای تست کنم مگر اینکه باز برم رم بخرم.چون کسی رو ندارم غیر از خدا.
ممکن هست که رم عیب داشته باشه؟یعنی میشه که رم نسوخته باشه ولی خراب باشه؟
تا جایی که میدونم رم اگر خراب باشه که مدام ریست میشه..اصلا نمیشه با سیستم کار کرد.
abady (29-12-14)
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks