سلام.
پردازنده من 3600 xt با خنک کننده ak620 هست.
دمای پردازنده توی حالت عادی بین 50 تا 54 هست.
خمیر سیلیون کرایونات گریزلی اصلی رو هم استفاده میکنم.
کیس z4 گرین با 5 تا فن هست.
این دما الآن عادی حساب میشه؟
سلام.
پردازنده من 3600 xt با خنک کننده ak620 هست.
دمای پردازنده توی حالت عادی بین 50 تا 54 هست.
خمیر سیلیون کرایونات گریزلی اصلی رو هم استفاده میکنم.
کیس z4 گرین با 5 تا فن هست.
این دما الآن عادی حساب میشه؟
Life without love is better
|
دمای 50-54 برای پردازنده دمای بالایی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما برا این پردازنده با اون کولر با اون خمیر سیلیکون تو حالت آیدل زیاده و باید حدود 35-40 باشه
- - - Updated - - -
دمای 50-54 برای پردازنده دمای بالایی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما برا این پردازنده با اون کولر با اون خمیر سیلیکون تو حالت آیدل زیاده و باید حدود 35-40 باشه
To improve is to change. To perfect is to change often
DM.JAGUAR (27-06-23), Speed Racer (27-06-23)
برای خودمم هم تعجب آوره که چرا همچین دمای بالایی رو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن های پردازنده رو روی حداکثر سرعتش گذاشتم و دما تا حدود ۳۹ درجه روی حالت عادی اومده. ولی نوسان داره و بین ۳۸ تا ۴۱ تغییر میکنه.
توی بازی ای فوتبال با بالاترین کیفیت و دور پیش فرض، یک لحظه به ۶۸ درجه هم رسید. ممکنه دلیل این دمای بالا سفت کردن زیاد پیچ های خنک کننده باشه؟ چون تا آخر سفتشون کردم و بعدش یک مقدار شل کردمش.
آخرین ویرایش توسط DM.JAGUAR در تاریخ 27-06-23 انجام شده است
ببینید این دماها کاملا نرمال هستن و هیچ کدوم حتی 68 درجه بالا حساب نمیشه برای فول لود منتها کولر شما کولر خوبی هست و باید دما رو پایین تر بیاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته که یکی از عوامل خیلی مهم که دیدم خیلیا بهش دقت نمیکنن دمای محیط هست.
دمای اتاق 20 درجه خیلی فرق داره با 25 درجه با 30 درجه برای قطعات کیس.
خیلی از دوستان با شروع فصل گرما بهم گفتن که دمای پردازنده شون حتی تا بیش از ده درجه بالاتر رفته و اولش فک میکردن مشکلی پیش اومده اما به محض اینکه گفتم اگه جای خنکی میشناسن که برای تست اونجا ببرن وقتی بردن دیدن مثل همیشه کارایی میده.
پس میتونه بخاطر فصل گرما و دمای محیط باشه.
ایر فلوی کیس هم خیلی مهمه، کیس شما تهویه ش معمولی رو به خوب هست نه عالی، فن های روی خود کیس هم تعریف آنچنانی ندارن، قطعا با تعویض فن ها مدل های بهتر مخصوصا دو تای جلویی تهویه خیلی بهتری پیدا میکنه.
فشار یکی از عوامل مهم توی دما هست مثل ترمال پیست اگر فشار بیشتر از حد باشه مخصوصا توی پردازنده های با سوکت های ال جی ای میتونه باعث فشار زیاد به پین های برد بشه و حتی توی کارایی قسمت هایی مشکل ایجاد کنه (مثل رم کنترلر)
فشار کم هم میتونه باعث کاهش کارکرد کولر بشه.
کیفیت ترمال پیست هم خیلی مهمه که ترمال گریزلی کرایونات اصلی جزو 3 تا خمیر برتر هست.
و اینکه به اندازه کافی هم زده شده باشه و کل سطح پردازنده رو پوشونده باشه.
اگر میتوینید یک بار با کیس با پنل باز هم تست بگیرید
یا تست توی محل خنک تر.
فن رو هم کمی محکم تر ببنیدید.
و اینکه با چن وات مصرف دماش انقدر شده؟ میتونید با نرم افزارهای مانیتورینگ مصرف رو ببینید در کنار لود و فرکانس که ببینیم تو چه فرکانسی با چقدر لود و چقدر مصرف دماش اون قدر میشه
- - - Updated - - -
ببینید این دماها کاملا نرمال هستن و هیچ کدوم حتی 68 درجه بالا حساب نمیشه برای فول لود منتها کولر شما کولر خوبی هست و باید دما رو پایین تر بیاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته که یکی از عوامل خیلی مهم که دیدم خیلیا بهش دقت نمیکنن دمای محیط هست.
دمای اتاق 20 درجه خیلی فرق داره با 25 درجه با 30 درجه برای قطعات کیس.
خیلی از دوستان با شروع فصل گرما بهم گفتن که دمای پردازنده شون حتی تا بیش از ده درجه بالاتر رفته و اولش فک میکردن مشکلی پیش اومده اما به محض اینکه گفتم اگه جای خنکی میشناسن که برای تست اونجا ببرن وقتی بردن دیدن مثل همیشه کارایی میده.
پس میتونه بخاطر فصل گرما و دمای محیط باشه.
ایر فلوی کیس هم خیلی مهمه، کیس شما تهویه ش معمولی رو به خوب هست نه عالی، فن های روی خود کیس هم تعریف آنچنانی ندارن، قطعا با تعویض فن ها مدل های بهتر مخصوصا دو تای جلویی تهویه خیلی بهتری پیدا میکنه.
فشار یکی از عوامل مهم توی دما هست مثل ترمال پیست اگر فشار بیشتر از حد باشه مخصوصا توی پردازنده های با سوکت های ال جی ای میتونه باعث فشار زیاد به پین های برد بشه و حتی توی کارایی قسمت هایی مشکل ایجاد کنه (مثل رم کنترلر)
فشار کم هم میتونه باعث کاهش کارکرد کولر بشه.
کیفیت ترمال پیست هم خیلی مهمه که ترمال گریزلی کرایونات اصلی جزو 3 تا خمیر برتر هست.
و اینکه به اندازه کافی هم زده شده باشه و کل سطح پردازنده رو پوشونده باشه.
اگر میتوینید یک بار با کیس با پنل باز هم تست بگیرید
یا تست توی محل خنک تر.
فن رو هم کمی محکم تر ببنیدید.
و اینکه با چن وات مصرف دماش انقدر شده؟ میتونید با نرم افزارهای مانیتورینگ مصرف رو ببینید در کنار لود و فرکانس که ببینیم تو چه فرکانسی با چقدر لود و چقدر مصرف دماش اون قدر میشه
To improve is to change. To perfect is to change often
DM.JAGUAR (27-06-23), Speed Racer (27-06-23)
فن های بالایی کیس مدل rgb گرین هست. فن های جلویی رو هم با مدل haf جایگزین میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما 2.jpgدما.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks