cpu اور نیست که ولتاز اضافی داشته باشه
مشکل درجه حرارت فقط تو بایوس موجوده(رجوء به صفحات قبلی تایپیک)
اگر قصد فروش داشتم خبر میدم بهتون
Printable View
cpu اور نیست که ولتاز اضافی داشته باشه
مشکل درجه حرارت فقط تو بایوس موجوده(رجوء به صفحات قبلی تایپیک)
اگر قصد فروش داشتم خبر میدم بهتون
من هم یادم نمیاد گفته باشم سی پی یو تون اور شده!
بعضی وقت ها مادربورد ها ولتاز بالاتری از اون چیزی که پیش فرض سی پی یو هست و بهش اعمال میکنن(به دلیل کالیبراسیون نا درست مدار تغذیه)
که با انجام این کار ،بون هیچ مشکل]یا دست کاری مشکل حل میشه!
این مورد خیلی نادر پیش میاد،ولی متاسفانه چون خودمم از اون دسته افرادم که خیلی خوش شانسم(!؟) این مورد هم برام پیش اومده(با (athlon 6400
حتما تست کنید این موردو و هر بار 1/100 تا 5/100 کاهش بدین ولتازو و تست کنید باز
تایمینگ های رم رو هم به صورت دستی تنظیم کنید
+
نقل قول:
سلام دوست عزیز cpu cori7 تا دمای 70 مشکل نداره به نظر منم وینذوز 7 بریزی دماش پایینتر میاد من خودم رو لب تاب cori7 اکس پی ریختم سی پی یوم تا صد رسید خاموش کرد:great::great:
برای منم بر روی درجه 46 هستش :lol:
نقل قول:سلام این تایپیک مال مدتی پیش هستنقل قول:
با توجه به پست 14 و تصویر پیوست زیر که در پست های قبلی موجوده این مشکل فقط وفقط در بایوس موجوده و این درصورتیه که دمای مشاهده شده با سایر نرم افزار ها کاملا نرمال هست
و جالب بگم که با کولر hyper 212+ در حالت کلاک و دمای پایین اتاق(18) حدودهای 18' در حالت کم کاری هست و گاها به 15درجه هم میرسه!!!:1. (27):(خودم هم در عجم برای این دما)
و در حالت اورکلاک روی فرکانس 4.6 با ولتاژ auto و فعال بودن تکنولوژی اینهنس اینتل و load line calibration = medium در حالت کم کاری 30' و در فول لود بالاتر از 65' ندیدم بره:cool: ولی همچنان مشکل دما در بایوس موجوده!!
البته تونستم با اودلاین کم رو فرکانس 4.8 با دمای زیر 72(فول لود) کامل استیبل کنم سیستم رو که فقط کمی آفست منفی دادم مشکلی هم نبود
متشکر از همگی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]