پاسخ: داغ کردن cpu لپ تاپ
ممنون دوستان: کلا 3 تا فن دارم : یک فن بزرگ هست و 2 تا فن کوچک هست: فن بزرگ را وسط می گذرام و ان 2 تا را کنارش: برای تغذیه هم اداپتور 12 ولت 1 امپر در نظر گرفتم(البته به الکترونیک اشنایی دارم) کلا 500 میلی امپر مجموع 3 فن : جریان نیاز دارند!
و برای کنترل سرعت 3 تا فن هم میخوام از رگولاتور lm317 استفاده کنم چون دور فن ها خیلی زیاد هست و صدا داره !! تا بشه کنترل اش کرد!
میخوام یک چیز استاندارد درست کنم !
به این عکس نگاه کنید: سوراخ هایی که باد را به زیر لپ تاپ هدایت می کنند !
سئوال اینجا هست: ایا نباید لپ تاپ با سوراخ ها فاصله 3-4 سانتی داشته باشد؟ تا هوا در زیر لپ تاپ پخش شود!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
فقط لازمه سه سانت کول پد ارتفاع داشته باشه برای گردش هوا
نقل قول:
فقط لازمه سه سانت کول پد ارتفاع داشته باشه برای گردش هوا
ممنون: منظور شما مثل عکسی که در پست قبلی گذاشتم هست !! یعنی از زیر 3 سانت باید فاصله داشته باشد نه بالا درسته؟ مثل عکس پست قبلی که گذاشتم ! از زیر انگار فاصله داره !!
سپاس
نقل قول:
ممنون: منظور شما مثل عکسی که در پست قبلی گذاشتم هست !! یعنی از زیر 3 سانت باید فاصله داشته باشد نه بالا درسته؟ مثل عکس پست قبلی که گذاشتم ! از زیر انگار فاصله داره !!
سپاس
بله اگر شیب ملایم هم داشته باشه اون هم خوبه . به همراه 3 یا 4 سانت ارتفا
ممنون مهندس: 2 سئوال دیگه:
1. دو تا فن کوچک من اندازه و شبیه عکس زیر هست: سئوال اینجا هست زمانیکه فن روشن می شود: بادی وزیده می شود از طرفی هست که بر چسب(مشخصات : امپر: ولتاژ و..) دارد مثل عکس زیر: از این سمت باد با شدت وزیده می شود ولی از پشت اش اصلا بادی وزیده نمی شود انگار مکندگی دارد !! یا شدت خیلی کم هست !! سئوال اینجا هست که ان قسمتی از فن که شدت باد اش زیاد هست(برچسب) باید به سمت شیار های زیر لپ تاپ باشد یا ان قسمتی که شدت باد اش کم هست؟منظور از شیار ان قسمت هایی هست توی عکس دوم از زیر لپ تاپ گذاشتم هست! با مستطیل قرمز مشخص کردم! ان سوراخ ها!
سئوال 2: ایا فن ها از نظر موقعیت باید دقیقا زیر این شیار ها یا سوراخ ها قرار بگیرد؟ تا خنک کنند؟
سپاس
فنهای 8 نویز زیادی دارند . از فن 12 استفاده کنید نویز کمتری دارد . لیبل روی بالا باشه که بادبزنه .
نقل قول:
فنهای 8 نویز زیادی دارند . از فن 12 استفاده کنید نویز کمتری دارد . لیبل روی بالا باشه که بادبزنه .
ممنون: ولی نگفتید فن باید رو به روی شیار باشد یا نه؟ اصلا مهم هست؟
نقل قول:
ممنون: ولی نگفتید فن باید رو به روی شیار باشد یا نه؟ اصلا مهم هست؟
روی شیار دو تا روی حالت دمنده و یکی که پایین تره مکنده باشه . همچنین سعی کن برای انتقال بهتر حرارت سطح کول پد رو روکش آلمینیومی بزنی .
ممنون مهندس: منظور شما از دمنده یعنی ان حالتی که شدت باد اش زیاد هست(بر چسب ) و مکنده : ان حالتی شدت باد اش کم هست یعنی پشت برچسب ؟ درسته؟
ان حالتی که گفتید مکنده باشد یعنی زیر فن سی پی یو طبق عکس زیر؟رنگ سبز:
==============================
در مورد ورق الومنیوم منظورتان فویل هست یا یک چیز دیگه؟ به عکس زیر لطفا نگاه کنید:
سپاس
نقل قول:
ممنون مهندس: منظور شما از دمنده یعنی ان حالتی که شدت باد اش زیاد هست(بر چسب ) و مکنده : ان حالتی شدت باد اش کم هست یعنی پشت برچسب ؟ درسته؟
ان حالتی که گفتید مکنده باشد یعنی زیر فن سی پی یو طبق عکس زیر؟رنگ سبز:
==============================
در مورد ورق الومنیوم منظورتان فویل هست یا یک چیز دیگه؟ به عکس زیر لطفا نگاه کنید:
سپاس
طبق عکس وسط مکنده
بالا دمنده
پایین دمنده
----------
بله منظورم فویل هست .