پاسخ: داغ شدن زیاد دمای CPU موقع رندر
نقل قول:
ببخشید یعنی ولتاژ رو کم کنم از قدرت سیستمم کم نمیشه ؟ پس روی چی تاثیر میزاره ؟ خیلی متوجه نشدم دوست عزیز
خب الان یعنی ولتاژ پردازنده ام زیاده ؟ چون من دست بهش نزدم ؟
ممنون میشم کمکم کنین ......
همانطور که dark devil گرامی فرمودند ولتاژهای دیفالت معمولا بیش از نیاز پردازنده هستند
دلیل این امر شاید به تفاوت کیفیت چیپستها برگرده که 2 پردازنده یک مدل به ولتاژ متفاوتی برای کار در فرکانس یکسان نیاز دارند
این امر باعث میشه کمپانی سازنده مقداری ولتاژ را بالاتر تنظیم نموده تا کلیه پردازنده ها بدون مشکل بتوانند کار کنند
به هر حال طبق تجربه شخصیم این ولتاژ همیشه 0.1 تا 0.2 ولت بیشتر از نیاز پردازنده است
برای مثال پردازنده این سیستمی که الان دارم باش این پست را میزنم یک فنوم 2 هسته است که به 4 هسته آنلاک شده و ولتاژ دیفالت از 1.4 به 1.25 آندر ولتاژ شده تا با فن بسیار ضعیف (فابریک آتلون) که روشه به راحتی کار کنه
حالا باز خودت میدونی میتونی خمیر را تعویض کنی تا بتونی دمای بالای تولید شده را دفع کنی یا اینکه با به دست آوردن مینیمم ولتاژ مورد نیاز پردازندت مصرف سیستم و دما را کاهش بدی :give_rose:
ممنون از همه ی دوستان که در این پست کمک میکنن ...
ببخشید دوستان الان در تنظیمات بایوس رفتم و دیدم ولتاژ سی پی یو 1.280 هست ... خب این الان زیاده ؟
نقل قول:
ببخشید دوستان الان در تنظیمات بایوس رفتم و دیدم ولتاژ سی پی یو 1.280 هست ... خب این الان زیاده ؟
عموما سازنده با اپدیت بایوس اینطور مشکلات رو حل میکنه . اخرین بایوس بردت را اپدیت کن .
نقل قول:
8 ورژن جدیدتر از بایوس فعلیتون منتشر شده اول بایوس را آپدیت کنید
همانطور که امید گرامی هم فرمودند اول بایوس را آپدیت کنید و ببینید تفاوتی در ولتاژ و دما ایجاد میشه یا خیر
نقل قول:
8 ورژن جدیدتر از بایوس فعلیتون منتشر شده اول بایوس را آپدیت کنید
همانطور که امید گرامی هم فرمودند اول بایوس را آپدیت کنید و ببینید تفاوتی در ولتاژ و دما ایجاد میشه یا خیر
دوستان من آخرین آپدیت بایوس رو هم نصب گردم و تست گرفتم موقع رندر از دمای cpu ... ولی متاسفانه تغییری نکرد ! بجز 3-4 درجه ! حدودا 3 درجه دما کمتر شد ولی بازم حدود 83-85 هست ... بنظرتون این دما هنوزم واسه رندر 104% زیاده ؟
الان چیکار کنم ؟
آیا نیاز هست که خمیر سی پی یو رو عوض کنم ؟ اگه نیاز نیست انجامش ندم ...
ممنون
لطفا همه نظرشون رو بدن ... خیلی برام مهمه و لنگ این قضیه هستم ...
دمتون گرم :11():
نقل قول:
دوستان من آخرین آپدیت بایوس رو هم نصب گردم و تست گرفتم موقع رندر از دمای cpu ... ولی متاسفانه تغییری نکرد ! بجز 3-4 درجه ! حدودا 3 درجه دما کمتر شد ولی بازم حدود 83-85 هست ... بنظرتون این دما هنوزم واسه رندر 104% زیاده ؟
الان چیکار کنم ؟
ممنون
پردازندتون و کولر و خمیر فعلیش رو قید کنید
نقل قول:
پردازندتون و کولر و خمیر فعلیش رو قید کنید
در پست های قبلی تماما مشخصات سیستم رو گذاشتم ...
CPU : cori7 6700 k
GPU : gtx 750 ti
cooler master hyper x212
case green x2 jaguar
خمیر خود خنک کننده هم هست ...
80 به بالا محدوده خطره سعی کنید اگه میخواهید همیشه اینجوری پردازنده رو بزارید زیر فشار یه واتر کولر خوب حداقل GLC240-EVO تهیه کنید.چون طبیعیه با ایرکولر تو لودهای خیلی سنگین بالای 80 بره
نقل قول:
الان چیکار کنم ؟
ممنون
احسان جان در درجه اول سیستمت با این مادربرد هیولا که داری روی این دماها چیزیش نمیشه و اینقدر سیستم محافظ، مادربرد و پردازندت داره که بخواد مشکلی ایجاد بشه سیستمت خاموش میشه
اگر از دمای حدود 90 درجه خوشت نمیاد و میخوای دمای هسته هات کمتر باشه 2 راه حل داری
راه حل آماتوریش اینه که خمیر را تعویض کنی اگر به دمای دلخواه نرسیدی از فن قویتر استفاده کنی
راه حل حرفه ایش را هم که قبلا صحبت کردیم
ده ها سیستم آندر ولتاژ (و آورکلاک) شده سالهاست به شرکت های انیمیشن ساز دادم که شبانه روز روی رندر هستند و هیچ مشکلی نداشتند
اگر نگران کم شدن کارائی سیستمتی، ده ها برنامه بنچمارک موجود است تست کن تا مطمئن بشی
من باشم با همین فن، توربو را خاموش میکنم و روی 4 الی 4.5 گیگاهرتز روی ولتاژ 1.25 تا 1.3 سیستم را استیبل میکنم ( البته بستگی به شانست داره که پردازندت چقدر خوب باشه )
نقل قول:
الان چیکار کنم ؟
ممنون
قطعا نیازه