پاسخ : خاطرات منو پردازندههای amd و بعدش کتک کاری
با تشکر از تمام دوستانی که در بحث شرکت میکنند مخصوصا جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]عزیز که نسبت به ایجاد این تاپیک اقدام فرمودند.
فکر میکنم اگر یه نظر سنجی هم به تاپیک اضافه بشه ، خیلی بهتر خواهد شد. مدیران محترم لطفا در صورت صلاحدید نسبت به اضافه نمودن یک نظر سنجی به تاپیک اقدام فرمایند.
پاسخ: خاطرات منو پردازندههای amd و بعدش کتک کاری
نقل قول:
وضعیت فعلی amd ، intel و nvidia در حال حاضر و مقایسه تونائیها و نقاط قدرت و ضعف هر کدوم
موفق باشید
نه دیگه نشد:whistle:
شما زدی رو دور تند:1. (27):
وضعیت از دو سال پیش تا الان رو خودمون کامل در جریان هستیم:yes:
خیلی دوست داشتم از همون سالهای 70 تا 80 رو بشنوم...حالا اگه تجربیاتی هم راجب Athlon64 و Pentium4 دارید هم بد نیست:1. (29):
AMD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو این سایت پردازنده های قدیمی amd رو میتونید مشاهده کنید
من که یادم میاد 9 سال پیش همه می گفتن پردازنده های Athelon خیلی گرما تولید می کنند و راحت می سوزن (با وجود سرعت بالاتر نسبت به اینتل) و این شد که من اون موقع یه پردازنده اینتل گرفتم ! (مشخصات دقیق تر : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دارای هسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 90nm، فرکانس 2.4GHZ , بر پایه معماری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اون پردازنده رو تا 3.3GHZ اورکلاک کردم و از یک Athelon هم سریع تر شد ! یعنی اون موقع هم اینتلی ها خوب اورکلاک می شدند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان هم هنوز اون پردازنده رو دارم و سالم هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]