با چی باد گرفتی ؟
Printable View
با چی باد گرفتی ؟
با این دستگاه باد کوچیک معروف به فوتر.آخه همیشه با اون خاک گیری می کنم ولی ایندفه این کیس اونقدر خاک داشت که قبلش حدس زدم گفتم اگر خاک بگیرم احتمالا دیگه تصویر نمیده که همینطوریم شد.
وحشتناک خاک داشت
سلام دوست عزیز.
مدل دقیق مادربردتون چیه؟
با اسپری خشک داخل اسلات رم و سوکت CPU رو تمیز کردید؟ به سوکت های برق هم دقت کنید که عایق نشده باشه!
اسپیکر هم گذاشتید که اصلا بوق نمیزنه؟
احتمال اینکه بایوس خالی کرده باشه خیلی خیلی پایینه. اما جهت اطلاع اگر خواستید فلش بزنید بدون پروگرامر،اگر یک مادربرد با مدل کلی مشابه بایوس خودتون داشته باشید،میتونید از روش "هات فلش" پروگرام کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گرمای بیش از حدی در هیچ قسمت مادربرد احساس نمی کنید؟
CPU رو وقتی بدون فن روی برد میزارید کمی فشار بدید با دست و باهاش بازی کنید در جهات مختلف و همزمان سویج ریست مادربرد رو بزنید ببینید تغییر حاصل میشه یا خیر!
اگر بخواهید دقیق تر عیب یابی کنید باید یک کارت دیباگر تهیه کنید تا کدهاشو بررسی کنیم.
یک سری کیت جامع کارت های مجازی هم در بازار وجود داره که ولتاژ و فرکانس تک تک اسلات ها و سوکت CPU رو میشه باهاش تست کرد(بدون نیاز به اسکوپ و تجهیزات اندازه گیری)
گرمای بیش از حدی رو حس نکردم.این کیت دقیقا اسمش چیه؟؟واسم کارت دیباگر دقیقا چیه منظورم اینه که دقیقا باید چی بگیرم و حدودا قیمت هاش چقدره؟؟
راستی یه سوال :clear cmos کردم مادربرد آسیبی به مادربرد نمیزنه؟؟آخه یه مادربرد هست وقتی کلیر سی موس می کنم تصویر میده ولی بعد از چند بار باز دوبار تصویر نمیده اما با کلیر سی موس مجدد تصویر می ده؟ایرادش چی می تونه باشه ؟؟
لینک مشخصات و تهیه کیت تستر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
علاوه بر استفاده از تستر،استفاده از تجهیزات اندازه گیری(اسکوپ،اهمتر،سیگنال جنراتو...) میتونه دقت عیب یابی رو بالا ببره.
در مورد دیباگر هم بارها و بارها در انجمن توضیح دادم در موردش که با سرچ در انجمن بهشون دسترسی پیدا میکنید.
کلیر سی موس اسیبی به مادربر نمیزنه به شرطی که با اتصال پین های تعبیه شده روی برد انجام بگیره. اما اتصال کوتاه دو سر کیت باطری بک آپ میتونه به آیسی بایوس آسیب بزنه و بجاش بهتره از یک مقاوت 100 اهم برای اتصال کوتاه استفاده بشه.یعنی مقاومت رو حدود 15 ثانیه نیگه دارید.
ایرادات مادربرد بسیار جامع و پیچیده هست؛نمیشه نظر سطحی داد.
نه جواب نمیده.با اسپری هم شستشو دادم اصلا انگار که نه انگار،من کارت دیباگر ندارم نمیدونم دیگه چی کار باید بکنم؟؟؟اگه کسی راه حلی داره بگه.من دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم؟؟؟