اسپیکر بیزر زیاد گرون باشه ، 500 تومن میشه .
کارت هم 8000 تومن بود . حدود 8 تا 12 تومن کارت هایی که به درد ما بخوره به فروش میره.
Printable View
اسپیکر بیزر زیاد گرون باشه ، 500 تومن میشه .
کارت هم 8000 تومن بود . حدود 8 تا 12 تومن کارت هایی که به درد ما بخوره به فروش میره.
جائی که فقط کارش تعمیر کامپیوتر های رو میزی باشه اطراف خودم پیدا نکردم.به دو جائی رفتم که هم کار فروش قطعات داشتن هم گاهی هم تعمیرات انجام میدادن...به اولی نتونستم اعتماد کنم ولی دومی که قراره فردا برم مغازش می دونم حد اقل 10 ساله تو اینکاره ولی عجیبه هیچ کدوم از اینا چیزی در مورد اسپیکر بیزر و کارت دیباگر نمی دونستن...دومیه که قراره برم پیشش اصلا اسم اسپیکر بیزر نشنیده بود ولی میگفت ارزش نداره 200 هزار تومن بدی برای کارت دیباگر... من درست متوجه نشدم اینارو کجا میفروشن و چقدر ضرورت داره و قیمتشون چنده؟...
عزیز،اسپیکر بیزر،ضرورت 100% داره که به همراه کیس ارائه میشه و قیمتش نیز 100 تا تک تومنی بیشتر نیست. کارت دیباگر بهترینش 20 تومن بیشتر قیمت نداره و یک ضرورت برای شما و کاربر عادی نیست اما داشتنش برای شخصی که بخواد سیستم رو عیب یابی کنه،ضرورت داره.
کارت مدل QPCI مدل خوبی هستش اگر نوع اصلیش رو تهیه کنید.
من خودم یک نمونه چینی مدل PL2E دارم،6 تومن خریدم که فوق العاده هستش و اگر این مدل رو تهیه کنید،تمامی کد ها و تجاربم رو میتونم در مورد انواع بایوس روی این کارت خدمتون ارائه کنم.
احتمالا این دو وسیله رو فروشگاه های مرکزی مثل پاساژ ولی عصر میفروشن... همون طور که گفتم...من از دوتا فروشنده طرفای خودم پرسیدم نه تنها نداشتن تا بحال هم بگوششون نخورده بود و نمی دونستن چی هست.منم نمیرسم برم پاساژ ولیعصر فردا فعلا میبرم پیش همونی که صحبت کردم فعلا کار رو راه بندازه... سر فرصت حتما میرم ولعیصر و اونا می خرم میزارم برای وقتی که برادرم به ایران اومد برام نصب کنه.
اسامی و لینک انگلیسی و یا wiki اینارو هم بزاری بد نیست... دیگه جنس صد تا تک تومنی نشنیده بودم !
لینک محصول از نمایندگی دیباگر:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک نوع قلابی از همین نوع در بازار وجود داره که نصف نوع اوریجینال قیمت داره.
اسپیکر بیزر،از لحاظ قیمت،ارزشی نداره و اکثرا به همراه کیس نو ارائه میشه و اندازه خیلی کوچیکی داره که من از 3 نمونه اش عکس گرفتم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تمامی فروشگاه ها که به نحوی با سخت افزار کامپیوتر ارتباط دارند،از این اسپیکر دارند. شاید به اسم نشناسن و بهتره مشخصات ظاهری رو بگید تا متوجه بشن.
کامپیوترو بردم به یه مغازه ای که کارش هم فروش قطعات بود هم تعمیرات می کرد. گفت که ایراد از مادر برد هست. گفت اون میتونه مادر برد رو بده یک نفره دیگه که تعمیرش کنه و ماکزیمم یک هفته زمان می بره. ولی من ترجیح دادم خودم قطعه رو ببرم شرکتش تعمیر کنن. ولی نمی دونم قطعه رو باید ببرم یا کیس رو ؟.آدرس و تلفنی از شرکتش دارین ؟ مادر برد مال شرکت گیگا هست به مشخصات
مادر برد : giga 965p-53