به نظر من 6550coreچون چهار هسته ایی ها هنوز کاریی زیادی ندارند ولی بعد از دو سه ماه میان زیر 100هزار تومان پس 6550 با قیمت 165 هزار تومان و ماین بورد P35 Ds3l Gigabyte؟
Printable View
به نظر من 6550coreچون چهار هسته ایی ها هنوز کاریی زیادی ندارند ولی بعد از دو سه ماه میان زیر 100هزار تومان پس 6550 با قیمت 165 هزار تومان و ماین بورد P35 Ds3l Gigabyte؟
به نظر نمی رسه به این زودیها این اتفاق بیفته ام. اما به نظر من 6750 با تفاوتی که با 6550 داره انتخاب بهتری باشه. نظر شما چیه؟
کاملا موافقم 6750 یکی از خوش قیمت ترین پردازنده های اینتل هست یک چیز دیگه که هست اینه که 6750 قیمتش توی ایران خیلی پایینتر از خارج هست :love:
به نظرم این دوستمون اول باید یه قیمتی رو مشخص کنه که بهتر بشه نظر داد
منظورتون از مهم نیست مثلا تا چه قیمتیه؟
دوست عزیز شما اول بودجه ای که در نظر گرفتید مطرح کنید تا بهترین گزینه بهتون پیشنهاد بشه.
سري 45 Nm انيتل مخصوصا مدل E8500 با فركانس 3.15 در بعضي از بازي ها و نرمافزار ها از Q6600 سريعتر بوده.من اينو از خودم نميگم بلكه تو هفته نامه عصر ارتباط خوندم.
نقل قول:
حرف شما درست ولی اگر به فرکانس توجه کنید میبینید خیلی بالاتره از Q6600 هست خواستی ببین توی فرکانس سه کدوم قوی تره :1. (38): اونموفع میشه دربارش بحث کرد بعد هیچ وقت یک پردازنده 45 نانو رو با یک 65 مقایسه نمیکنن چون کاملا مهماری ساختشون با هم فرق میکنه !! نمیکنه ؟!
درسته كه معماريهاشون با هم فرق ميكنه ولي من نظرم رو گفتم.منم يه جا خوندم كه دو هستهاي هاي 45 نانومتري از 4 هستهاي تو بعضي از كارهاي مخصوصا بازي سريعتر عمل كرده است.
من هیچ وقت تحقیق نکردم که کدوم بهتره ولی هر کس رو که دیدم جفتش رو داشته (از جمله خودم ) گفته که Amd بهتره و تازگی هام مثل اینکه سری جدیدش اومده.....
ببخشيد جناب Quick ميشه مشخصات سيستمت را بدانم.فقط از روي كنجكاوي.