سلام
تو سیستم من با hwmonitor که چک میکنم شاخه +۱۲ سیستمم رو رو حدود 8 ولت میزنه ولتاژش رو با اوومتر چطوری میتونم اندازه گیری کنم و چطوری بفهمم که مشکل از چیه که این اتفاق میوفته
مین بورد:msi z68a-g45(g3)
پاور:green 785
سلام
تو سیستم من با hwmonitor که چک میکنم شاخه +۱۲ سیستمم رو رو حدود 8 ولت میزنه ولتاژش رو با اوومتر چطوری میتونم اندازه گیری کنم و چطوری بفهمم که مشکل از چیه که این اتفاق میوفته
مین بورد:msi z68a-g45(g3)
پاور:green 785
|
روی 20 ولت dc میگذارید مولتی متر رابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم زرد رو با پراب قرمز و سیم مشکی با پراب مشکی
1376MAXIMUM (15-02-15), king 10 (16-02-15), M3RS4D 50062 (16-02-15)
سیم زرد رو با هر مشکی بگیرم طوری نیست؟ اخه ۳-۴ سیم مشکی هست و دوتا زردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو کابل ۲۴ پین باید بگیرم دیگه؟
خیلی سر در نمیارم از این قسمت ها و پاور و سیم هاش و ولتاژ هاش
سوال دیگه الان داشتم سیم ها رو چک میکردم که چطوری هستن این هنوز نرفتم چک کنم
سیستم رو روشن بزارم و تست کنم یا خاموش باشه برقی که تو پاور هست مشخص میکنه
آخرین ویرایش توسط 1376MAXIMUM در تاریخ 15-02-15 انجام شده است
روشن تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم زرد 12
سیم مشکی گراند
M3RS4D 50062 (16-02-15)
رو ۲۴ پین تست کنم یا دوتا ۴ پین بالای مین بورد سرچ که کردم تو این دوتا پیدا کردم ۱۲ ولتی کلی کابل +۱۲ هست تو سیستم همشونو چک کنم؟ اون ولتاژی که اچ دبلیو نشون میده مال کدوم اینا هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشخصات رو پیدا کردم از کابل ها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (16-02-15)
1376MAXIMUM (16-02-15), lorn (16-02-15), M3RS4D 50062 (16-02-15)
|
فقط یه س.ال فقط برای اطلاع خودم میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه همشون از یک جا تغذیه میشن(همه ۱۲ ولتیا) این کار هزینه ساخت و راندمان رو بالا نمیبره؟
کار سخت تری نیست که بیان یه مبدل توان و امپر بالا بسازن تا چند تا مبدل با توان و امپر پایین تر کنار هم باشن؟
طراحی ها پاورها فرق میکنه بعضی دارای یک شاخه با آمپراژ بالا و بعضی ها هم دارای 2 تا 4 شاخه روی 12 ولت هستند . البته بیشتر طراحی ها دارای یک شاخه با آمپراژ بالا هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1376MAXIMUM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1376MAXIMUM (16-02-15), fernaspe (16-02-15), lorn (16-02-15), M3RS4D 50062 (16-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks