دما خیر ولی پاورتون میتونه دلیل خرابی هارد شده باشه همچنین حرارت بالای پردازنده. به هر حال باید جایگزین بشند تا قطعه خراب مشخص بشه .نقل قول:
ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
دما خیر ولی پاورتون میتونه دلیل خرابی هارد شده باشه همچنین حرارت بالای پردازنده. به هر حال باید جایگزین بشند تا قطعه خراب مشخص بشه .نقل قول:
ارسالی توسط doctoramirrezaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برام عجیبه چون بعد پنج ساعت بازی سیستم خاموش نمیشد و دما اینطوری نبود حالا روشن نشده وضعیت اینطور هستش. ممنون از راهنماییتون ولی راه دیگه ای برای رفع مشکل جز تست قطعات نیست؟
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
عذر میخوام این خمیر سیلیکون که اشاره کردید عوض کردین؟ اگه عوض کردین بعدش دوباره کولر رو جدا کردین که ببینید خمیر پخش شده بصورت یکدست یا نه؟ اگه خمیر کاملا پخش نشده باشه یعنی اینکه کولر به سطح پردازنده نمیچسبهنقل قول:
پ ن
با تشکر بهادر جان که اشاره کردین به دماهای دیگه ، شات دما رو ندیده بودم :دی
هنوز نه ولی همیر قبلی کاملا پخش هستش البته دیگه خیلی خشک شده.نقل قول:
خمیر قبلی رو باید تمیز میکردید . بعد خمیر جدید رو میزدید .نقل قول:
عرض کردم هنوز نه یعنی هنوز عوض نکردم خمیر رو بعدشم حالا با این حرارت دیگه فکر نکنم تاثیر چندانی داشته باشه طبق گفته های خودتون باید پاور رو تست کنم.نقل قول:
تاثیر که داره . خمیر خشک شده عملکردی نداره و نمیگذار هیت سینک با سطح cpu ارتباط برقرار کنه . کار باید اصولی انجام بشه .
درست میفرمایید ولی منظورم فقط در مورد سیستم خودم بود ولی حالا که اینطور هستش حتما سعی میکنم خمیر رو عوض کنم.
هر چقدر همه مراحل عیب یابی رو با دقت انجام بدید . سریعتر به نتیجه میرسید .نقل قول:
با سلام و تشکر.
خمیر سیلیکون زدم و مطمعن شدم که پخش شده و دما به این حد رسید مطلوب هستش یا نه و ایا بهتر هست یه نوع مرغوب تر خمیر سیلیکون رو بگیرم چون همین ارزون ها گرفتم فقط
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]