از 82 دصد به بالا .نقل قول:
Printable View
از 82 دصد به بالا .نقل قول:
از خدمات شما متشکرم................:wink:
آقا امید عزیز (که شرمنده اینقدر شما رو اذیت می کنیم!) این پاور 500 وات کولر مستر کابل برق چند پین PCI می خواد؟ به فروشنده بگم خودش می دونه باید چی بزاره یا اینکه باید بهش گوشزد کنم؟ با تشکر از برنامه خوبتون ...........:1. (23):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام عزیز من با محاسبه گر گرین رفتم نمی دونم چطور شد که میزان مصرف کامپیوترم بالای 875 وات شد.بیشتر اطلاعات رو درست وارد کردم. میشه راهنمایی کنین.
صدرصد اشتباه زدی یکسری از پارامترها رو .این تاخیر شما در خرید پاور میتونه به شما ضرر زیادی بزنه .نقل قول:
من که یه هفته باهاش کار نداشتم.بازی سنگینی هم به جز god of war 1 و metal slug X و pes 2016 انجام ندادم.بیشتر وبگردی می کنم. بازی هم که میگم خیلی کم هر روزه بازی نمی کنم. زیاد به کامپیوتر فشار نمیارم.
همون روشن کردن این سیستم با این پاور مشکل سازه . به خاطر خودتون میگم . مجبور نشید به خاطر یک پاور مبلغ زیادی هزینه کنید برای جایگزینی قطعات خرابنقل قول:
سلام جناب بنده یه پاور 480 وات گرین پیدا کردم . یه دونه پاور 650 وات سونتین هم پیدا کردم یارو میگفت از گرین بهتره. ممنون میشم نظرتون رو بفرمایین. خیلی به نظرات مشکل گشای شما نیاز دارم.
آقا امید به خاطر هزینه یه ذره دست دست می کنم. یا یکی از این دوتا رو باید بگیرم یا صبر کنم. شما فرمودین گرین هم برند خوبی هست. دیگه هر چی شما صلاح می دونین.