آقای احمدی عزیز
بنده با گفتن واقعیت قصد ناراحت کردن شما رانداشتم ، فقط خواستم ذهن دوستان بوسیله اطلاعات نادرست شما منحرف نشود.
با تشکر
آقای Mahrad عزیز اگر بفرمایید قیمتهایی که گرفتم را بصورت خصوصی برایتان ارسال میکنم
Printable View
آقای احمدی عزیز
بنده با گفتن واقعیت قصد ناراحت کردن شما رانداشتم ، فقط خواستم ذهن دوستان بوسیله اطلاعات نادرست شما منحرف نشود.
با تشکر
آقای Mahrad عزیز اگر بفرمایید قیمتهایی که گرفتم را بصورت خصوصی برایتان ارسال میکنم
دوستان عزيز توجه داشته باشند كه ما اينجا اومديم يك بحث خوب و مفيد را در انجمن داشته باشيم و به هيچ وجهي تاپيكي براي توضيحات در مورد سابقه كاري فردي چه درست چه اشتباه نداريم و از دوستان خواهشمندم توجه داشته باشند به رعايت احترام ساير افراد در انجمن ...
2- موضوع به بخش بازار منتقل شد !
موفق باشيد
شهريار:give_rose:
شما چرا قیمتهاتونو درهمین تاپیک نمیذارید؟
با تشکر.
با سلامنقل قول:
دوست خوبم در نیت خیر شما شکی نیست و بسیار ممنون هستم که تلاش میکنید تا اطلاعات درست رو از نادرست تشخیص داده و اونها رو به سمع دوستان خوبمون در اینجا و یا مکانهای دیگه برسونید. فقط تقاضا میکنم در نظر داشته باشید که واقعیت حق است و بیان اون میتونه بعضی مواقع تلخ هم باشه، مهم اینه که ما طرفدار واقعیت بمانیم در همه شرایط ...:yes:
در ضمن بد نیست به این چند تا فایل زیر نگاهی بیافکنید. تا معنی بین کارمند و مدیر ارشد و فروشگاه تا نماینده رسمی رو بهتر بدونیم و بشناسیم. :wink:
از سایر دوستان خوبم و مدیران ارشد این سایت محترم نیز بابت بیان این موضوعات معذرت میخواهم ولی گاهی لازم است حقیقت برای همه یکسان باشد.
تنها ميتونم بگم :1. (10):
:11():
با سلام مجددنقل قول:
جهت تایید صحبتهای این دوستمون و باز هم بیان حقیقت، بنده هم به دوستان و علاقه مندان شدیدا توصیه میکنم که به این قسمت از سایت DFI مراجعه کنند .
چون اسم شرکت ........ :whistle: به عنوان نماینده ...... معرفی شده است.
مخصوصا وقتی که دقت کنیم اسم شرکت Farayand Engineering Group بالاتر از ... قرار گرفته شده است.
شاد باشید ... :give_rose:
ببخشید که دیر جواب میدمنقل قول:
گذاشتن قیمتها مشکلی نداره :1. (26):
با سلام مجدد خدمت تمام دوستان
بعضی زمانها صحبتها از یک حدی که بگذرد تبدیل به مکالمات بیهوده میگردد.
با توجه به احترامی که برای دوستان خودم در مجموعه های وابسته به شرکت گلسان و مدیران و زحمتکشان این سایت به واقع پربار دارم ، ترجیح میدهم سکوت را پیشه نموده تا از سوء استفاده افراد سود جو جلوگیری شود.
امیدوارم هرچند ناچیز در موفقیت این سایت سهمی داشته باشم.
با احترام
اما هنوز قیمت نذاشتی!:wink:
من واقعا قیمت x38 از dfi را میخوام.
با تشکر.
دوست عزیز
شماره تلفنی برات میگذارم ، خودت مستقیما قیمت بگیر
بازار رضا
فروشگاه نابغه
تلفن : 12 75 49 66 (9821+)