درایور اشتباهه . درایور اگر درست دانلود کرده بودید نصب میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان به صورت دستی درایو مربوط به پردازنده خودم رو متناسب با ویندوز از سایت اینتل دانلود کردم ولی موقع نصب این پیغام رو میده
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software
|
درایور اشتباهه . درایور اگر درست دانلود کرده بودید نصب میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (22-07-17)
چند بار دانلود کردم... میشه شما زحمتش رو بکشید؟ ویندوز 7 64 بیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درایوری فعلا نصب است . با برنامه DDU حذف کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://downloadcenter.intel.com/dow...53633.4578.exe
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks