آها ، اگه بگم که خمیر سیلیکون انتقال حرارت داره اطلاعات کافیه یا بازم اطلاعات نیازه؟
جواب خواسته شده را بهم بدید . من تعداد فن رو نمیخوام . خنک کننده cpu شما رو باید ببینم یا مدلشو بهم بگید . شاید افت فریم به خاطر حرارت cpu باشه . متاسفانه مادربردت حرارت رو درست نشون نمیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آها ، اگه بگم که خمیر سیلیکون انتقال حرارت داره اطلاعات کافیه یا بازم اطلاعات نیازه؟
|
خمیر مهم هست ولی باید دید کولینگ فعلی شما کاملا توانایی خنکسازی پردازنده را داره یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون احتمال افت فریم به دلیل حرارت مطرحه روی این سیستم .
خنک کننده پردازنده مرکزی جدا تهیه شده deep cool gammax یا گاماکس 200 باید باشه یا 300 یکی از این هاست. هفتاد هزار تومن هم قیمتش بود. خواهشاً دیگه بگید.اطلاعات کامل شده.
اگر چندین ساله کار میکنه و اگر آشنا هستی به اسمبل قطعات کولینگ رو باز کن و خمیر z9 بگیر . خمیر قبلی رو پاک کن و خمیر جدید بزن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین بایوس بردت هم اپدیت کن .
نه تازه نزدیک سه هفته است اینو خریدم. ببخشید اینا که گفتین یعنی چی؟ تعویض خمیر رو فهمیدم اما آپدیت بایوس مادربرد رو میشه لینکی، راهنمایی ، چیزی بذارید؟ ممنون میشم. خمیر رو فهمیدم اما بایوس مادربرد رو چطوری آپدیت کنم؟
آموزش اپدیت بایوس از شهر سخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید بعد این کار به اطلاعات سیستم آسیب نمی زنه(آپدیت بایوس رو میگم)؟
بعدش اینکه میشه اول بایوس رو آپدیت کنم بعد خمیر رو تعویض کنم؟
به خاطر شاد کردن دل یک پسر نوجوان به این سوالات جواب دهید لطفاً.
- - - Updated - - -
ببخشید بعد این کار به اطلاعات سیستم آسیب نمی زنه(آپدیت بایوس رو میگم)؟
بعدش اینکه میشه اول بایوس رو آپدیت کنم بعد خمیر رو تعویض کنم؟
به خاطر شاد کردن دل یک پسر نوجوان به این سوالات جواب دهید لطفاً.
|
اپدیت بایوس اگر درست انجام بشه خیر . ولی اگر اشتباه انجام بشه . سیستم بوت نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره خمیر ابتدا کار عوض بشه .
درایور کارت گرافیک رو جدیدا اپدیت کردی ؟
نسخه 359.06 هستش. کافی هستش یا نه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks