مشخصات سیستم رو بنویسیذ .
این صدا میتونه از هارد باشه . علتش هم میتونه به خاطر هارد و همچنین مشکل دار بودن پاور باشه .
با سلام....یه مشکلی که قبلا هم بود اما تازگیا تشدید شده اینه که هنگامی که دارم با مرورگر تو نت چرخ میزنم خیلی ایست میکنه ..تند تند قفل میکنه کامپیوتر مثلا در حد ده ثانیه یهو قفل میکنه و موسو نمیشه تکون داد یهو درست میشه دوبارهبه همین منوال...یه صدای ویییییییییینگ هم وقتی قفل میکنه از تو کیس بلند میشه...بعضی موقع ها دارم اهنگ گوش میکنم یه صدای غرررررررررررررررررررررررر ر میده و وسط اهنگ ایست میکنه و دوباره درست میشه...به نظرتون مشکل از کجاس؟
|
Aaron Swartz (23-06-16), mohammad- (23-06-16), nima_hl (24-06-16), SajjadKhati (06-07-16)
من هم احتمال میدم از هارد باشه. با نرم افزار زیر سلامت هارد و دماش رو چک کنید و اطلاع بدید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hard Disk Sentinel
Hard Disk Sentinel Pro 4.71.0 Build 8128 + Portable
...
AMD>INTEL (23-06-16), ashkan4030 (03-07-16), M3RS4D 50062 (23-06-16), mohammad- (23-06-16)
مشخصات سیستم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
system model:GA-770T-USB3
system type:X86-based PC
Processor:x86 Family 16 Model 6 Stepping 2 Authentic AMD 3013 Mhz
BIOS Version /Data:Award Software International. lnc. F1.2010/01/06
SMBIOS Version:2.4
Hardware Abstraction Layer:version=5.1.2600.5512(xpsp.080413-2111)
Total Physical Memory:2.048.00 MB
AMD Athlon (tm) ll X2 250
processor
3.01 GHz.2.00 GB of RAM
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات hd senitel از قسمت overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل پاور و واتاژ
Aaron Swartz (23-06-16), M3RS4D 50062 (23-06-16), mohammad- (23-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://8pic.ir/images/v87avyzielz9xck3vqoc.jpg
اینم مدل پاور گفتم عکس بگیرم البته کیفیت گوشیم یه کم پایین بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://8pic.ir/images/gebza5hnykhks9v519i2.jpg
|
Aaron Swartz (03-07-16), ashkan4030 (03-07-16), Saeid.smxo (04-07-16), SajjadKhati (06-07-16)
حرارت چیپ جنوبی مادربرد رو چجوری بررسی کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من از مرورگر موزیلا استفاده میکنم کلا مواقع دیگه هم این اتفاق میفته مثلا همین طور دارم تو کامپیوتر گشت میزنم یا اهنگ گوش میدم و ....بعضی موقع ها خیلی شدت میگیره رو اعصابه همشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمت خیلی که . روی چیپ دست بزن ببین حرارتش به چه شکله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-07-16)
یه رم 4 گیگ فردا میرم میخرم تا با رم 2 گیگی که دارم بشه 6 گیگ..فقط یه جا خوندم یادم نیس کجا ولی نوشته بود شیش گیگم که رم بندازی رو کامپیوتر بازم همون 4 گیگ رو نشون میده..یعنی اگه رمت 6 گیگ باشه در حد رم 4 گیگ عمل میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این که میخواد کیسو هم ببرم واسه خرید رم تا ببینم اون رمی که میخواد بده بهم به سیستم و رمی که خودم داره میخوره و سازگاره و یا همون رمو جدا کنم ببرم نشون بدم کافیه؟رم ddr3 1600 قیمت گرفتم گفت اخرش 65 بهت میدم؟خوبه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks