دوست عزیز ببنید همین الان باز در همون قسمت که رد کردم باز خواستید الکی حرف خودتون رو مثل همین که اینتل نگفته 3d generation و ساعت ها حرف های الکی و بیربط به اون گفتید اثبات کنید.الان خواستید بگید که نه با یک ثبات هم میشه همه کار هارو کرد و نیازی به 2 عملوند دیگه نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز مشکل شما طرح مثالتون بود که من در طرح مثال خدمتتون عرض کردم که تنها با اشاره ای کافی بود از اطلاع رسانی غلط جلو گیری بشه باز هم توجیح الکی و بی مورد و اینکه فقط اسم گذاری ها رو برای توجیح خودتون عوض کردید.
بعد هم گفتم شما که در low level programming فعالیت داری باید میفهمیدی که fma در نسل قبلی core architecture اصلا و جود نداشته و در haswell تو بعد از اون نها به کار میره نه اینکه فکر کنی هر fpu خودش fma هست و اینکه در haswell به کار میره چیز خاصی نیست. دوست عزیز من که نمیخوام خدایی نکرده الکی بحثی ایجاد کنم شما بی مورد خیلی متعصبانه روی حرف خودتون که اینتل منظورش 2nd generation بوده پا فشاری کردید منم خواستم بهتون اثبات کنم که علت اصلی تغییر نسل چیه و این در cpu نیست بلکه در gpu هست.حالا اینکه میخ اهنین در سنگ فرو نمیره مشکل از من که نبوده دوست من.و اینکه اینتل خودش میگه 3d generation هم از نظر شما مشکل دیداری ما از صفحه نمایش کنفرانس هست دیگه میشه بهانه های بنی اسرائیلی.
شما میبایست یک سری موضوعاتی که من مطرح کردم رو لاقل یه تلنگری میزدید نه اینکه یک خط wikipedia ترجمه کنید و خودتون رو طراح اینتل و خواننده مطالب Intel Architectures Software developer بخونید.اون چند خط توضیح FMA3 رو یک نوجوان 13 ساله مسلط به زبان انگلیسی خیلی مفهومی تر هم خدمتتون توضیح میداد.زیاد درگیر مسائل نشید دوست من.
موفق باشید
Bookmarks