پاسخ: گفتگو در مورد مادربرد Asrock H81 PRO BTC
دوستات تشکر نکنید، لطفا نظرتون را بفرمائید
ممکنه این برد برای فقط من جالب باشه که خودم یک سری تست ازش گرفتم و کنجگاویم تمام شده
اگر براتون پیگیری این مطلب جذابه نظرتون را بفرمائید و پیشنهاد تست بدید ( مثلا بگید با یک گرافیک هیولا تست 3d mark 11 بگیرم )
اگر هم تفاوت کارائی h81 و z97 براتون جذابیتی نداره که بریم به دنبال کارو زندگیمون :1. (35):
من فقط یک سوال دیگه دارم
چون پردازندش سری k بود قابلیت اورکلاک داشت ؟ یعنی با سری معمولی هاسول هم میشه رکورد زد ؟
برد خوبی به نظر میرسه . تست های خوبی هم زدی . ممنون
فقط یک مقدار چیپ صوتیش خیلی قدیمی هست ALC 662
برا منم سئواله
من بعد سری 775 دیگه هیچ اورکلاکی انجام ندادم
برای سری سندی بریج هم توی انجمن گفته شده بود که باید پردازنده ی سری k روی برد z68 ببندیم تا از قابلیت اورکلاکش استفاده کنیم
یا با افزایش bclk که زیاد نمیشد روش حساب رفت.
حالا اینجا قضیه چه جوریاست ؟
واسه من یکی که خیلی جذاب بوده تا حالا و البته از این به بعد.
بی زحمت همونجور که خودتون فرمودید از h81 و Z97 تستهای متفاوت بگیرد تا ببینیم کدوم پیروز میدان میشه.من که میگم Z97.
البته اگر براتون امکانش هست از یک گرافیک نسبتا خوب در هر دو برد تست بگیرید تا تفاوت بین دو مین روشنتر بشه.
سپاس.
:11()::11()::11():
نقل قول:
من فقط یک سوال دیگه دارم
چون پردازندش سری k بود قابلیت اورکلاک داشت ؟ یعنی با سری معمولی هاسول هم میشه رکورد زد ؟
قابلیت آورکلاک فقط مخصوص پردازنده های سری k است و پردازنده های معمولی این قابلیت را دارا نمیباشند ( حتی روی مادربردهای سری z )
نقل قول:
برد خوبی به نظر میرسه . تست های خوبی هم زدی . ممنون
فقط یک مقدار چیپ صوتیش خیلی قدیمی هست ALC 662
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در سه مرحله بهبود پیدا کرده و آخرین تغییرات مربوط به سال 2009 است در حالی که مثلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که در محصولات گیگابایت استفاده میشه در سال 2008 به بازار عرضه شدند
من منکر قدرت بیشتر 887 نسبت به 662 نیستم ولی عبارت خیلی قدیمی برای این چیپست مناسب نیست
نقل قول:
برا منم سئواله
من بعد سری 775 دیگه هیچ اورکلاکی انجام ندادم
برای سری سندی بریج هم توی انجمن گفته شده بود که باید پردازنده ی سری k روی برد z68 ببندیم تا از قابلیت اورکلاکش استفاده کنیم
یا با افزایش bclk که زیاد نمیشد روش حساب رفت.
حالا اینجا قضیه چه جوریاست ؟
در پلتفرمهای جدید افزایش بیس کلاک به صورت بسیار محدودی امکان پذیر است و برای آورکلاک نیاز به پردازنده سری k و مادربرد سری z است
تولید کنندگان مادربرد در حقیقت یه کلک به اینتل زدند ( البته ظاهرا چون ما از پس پردا خبر نداریم ) و امکان آورکلاک را برای مادربردهای سری h هم امکان پذیر کردند
اینتل بعدا یه بیانیه زد و ظاهرا این امکان را در چیپهای h از یه تاریخی به بعد بست ولی فعلا مادربردها با این امکان در بازار موجود است که یکیش همین مدل مورد بحث ماست
نقل قول:
واسه من یکی که خیلی جذاب بوده تا حالا و البته از این به بعد.
بی زحمت همونجور که خودتون فرمودید از h81 و Z97 تستهای متفاوت بگیرد تا ببینیم کدوم پیروز میدان میشه.من که میگم Z97.
البته اگر براتون امکانش هست از یک گرافیک نسبتا خوب در هر دو برد تست بگیرید تا تفاوت بین دو مین روشنتر بشه.
سپاس.
گرافیک 290 دارم چشم یک سری تست میزنم
البته مسلما h81 در بهترین حالت میتونه پا به پای z97 پیش بره و انتظار معجزه نمیشه ازش داشت :wink:
نیما اگرتونستی یک تست گیمینگ هم با یک گرافیک خفن بگیر . :11():
گرافیک 290 دارم چشم یک سری تست میزنم
ممنونم /خیلی هم عالی من با Z97 تونستم گرافیک 290 از برند سافایر را مموری 1500 و جی پی یو 1200 اور کنم حالا ببینیم h81 چه میکنه.
سپاس.
نقل قول:
دوستات تشکر نکنید، لطفا نظرتون را بفرمائید
ممکنه این برد برای فقط من جالب باشه که خودم یک سری تست ازش گرفتم و کنجگاویم تمام شده
اگر براتون پیگیری این مطلب جذابه نظرتون را بفرمائید و پیشنهاد تست بدید ( مثلا بگید با یک گرافیک هیولا تست 3d mark 11 بگیرم )
اگر هم تفاوت کارائی h81 و z97 براتون جذابیتی نداره که بریم به دنبال کارو زندگیمون :1. (35):
سلام. خیلی جالب میشه منتظریم.
این رو با Mpower z97 مقایسه کنید و گرافیک R9 290X
با تشکر