پاسخ: مقایسه کیفیت بین مادربرد های قدیمی و مادربرد های جدید
نقل قول:
قطعات ممکنه مصرفی تر شده باشه این بحثی نیست . نمونه بارزش مقایسه اپتیکال درایوها است قبلا یک درایو مثلا اسوس 40 ایکس شاید 5 سال یا بیشتر کار میکرد ولی همه میدونیم که اپتیکالهای جدید متوسط عمرشون 1 ساله . تو مادربرد قضیه فرق میکنه . تو المانهای بکار رفته شاهد پیشرفت بالائی هستیم از خازن سولید و چوک های مولدینگ و تعداد فاز بیشتر و .....
استفاده و پردازشی که با سیستم های امروزی میشه شاید چندین برابر سیستم های قدیمی باشه .
البته همیشه هم اینطور نیست ! من تمام اپتیکال درایوهام به غیر از سامسونگ بیش زا یکسال هم کار کردند ! نمونش همین سونی 190A نزدیک دو ساله داره کار میکنه فقط توی این دوماه یه 7 - 8 سری سریال لاست رو رایت کردم باهاش !
منتها واقعا فرق میکنه با سونی که سال 1383 گرفتم اصلا برد و اپیتک اون 3 برابر و وزنشم سه برابر این بود ! حالا این یکی سونی جدیده از اینم سبکتر شده روی برد هر دوتاشون فقط یه چیپ داره و چندتا خازن ! با یه بایوس ولی اون سونی قدیمیه چندین نوع چیپ مختلف داشت !
برد دی وی دی رایتر سونی قدیمی : ( فکر کنم 2002 یا اوایل 2003 )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لنز دی وی دی رایتر سونی قدیمی :
برد دی وی دی رایتر سونی ساخت 2007 یا 2008 :
لنز دی وی دی رایتر سونی ساخت 2007 یا 2008 :
عکسها برای شما نشون داده میشه ؟
و اینکه لنز و اپتیک چیه ؟
منظورت نفهمیدم . از نظر ظاهری فرق میکنن . با عکس نمیشه دقیقا بگم چی هستند ولی فرق میکنند در ضمن درایو دوم optiarc هست که sony-nec است .
خوب بیشتر توضیح بده در مورد اپتیک و لنز من در این مورد اطلاعاتم کمه همچنین در مورد پست بالاییت هم توضیح بده . ( در مورد درایو دوم )
نقل قول:
سلام دوست عزیز خیلی معذرت میخام این حرفو میزنم شما به حساب شوخی بزارید ولی خواب دیدی؟:whistle:
سیستم های جدید ادم میبنده پرواز میکنن تقریبا
حالا شما میگی هچ فرقی ندارند؟؟؟؟!!!!
خفناک باهات موافقم!!!:great::great::great::great::great: :great::great::great::great:
از دوستان که اضحار نظر کردن تخصص ویژه در الکترونیک دارن؟!
والا به نظر من که این مباحث مربوط میشه به الکترونیک، البته باز خودم تخصصی در این زمینه ندارم اما میشه گفت:
شرکت های سازنده مین خیلی زیاد شدن و انواع و اقسام شرکت ها با نام های متفاوت و با کیفیت های نچندان مناسب قطعاتی رو وارد بازار کردن و از یک سو شرکت های معتبر هم که برای این که از رقابت دور نمانند شروع کردن مین های با قیمت کم و کیفیت غیر مناسب وارد بازار کنند که نتیجش همین میشه.
من هم به با این موافقم که بعضی از سیستم ها صفحه مرگ شده جز جدایی ناپزیرش در صورتی نباید این گونه باشه و البته اطلاعات کم خدمات کامپیوتری ها هم یک طرف بحث هستن...
نقل قول:
شرکت های سازنده مین خیلی زیاد شدن و انواع و اقسام شرکت ها با نام های متفاوت و با کیفیت های نچندان مناسب قطعاتی رو وارد بازار کردن و از یک سو شرکت های معتبر هم که برای این که از رقابت دور نمانند شروع کردن مین های با قیمت کم و کیفیت غیر مناسب وارد بازار کنند که نتیجش همین میشه.
خدا خیرت بده
حرف دلم رو زدی
همین رو میخواستم
شركت توليد كننده اپتيكال درايو اكثرا با هم جوين شدن مثلا سوني و nec و همينطور فيليپس و لايتون و گاهي هم اسوس و پايونير