1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: معنای نامهای مادربردهای ASUS چیست؟
از اونجایی که انتخابتون ایسوس هست با پاسخ دادن به سوالات لینک زیر مادربرد مورد نظرتون رو انتخاب کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مثال
نقل قول:
ببنید . روی تجربه شخصی و البته تجربه دوستان اورکلاکی که هم تو انجمن اینجا هستن و هم بقیه همکارا و دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که, از برند گیگابایت بگیرد .... ولی من از همه برند های حاضر توی بازار ایران براتون برد جهت کاربری اورکلاک معرفی میکنم بهتون که ,دیگه خودتون اینجا باید تصمیم بگیرید ....
از برند گیگابایت که پرچم دارشون همونیه که اقا امید معرفی کرد
از برند ASUS که مادربردی صرفا جهت اورکلاک نداره ... یعنی بردی با عنوان اورکلاک .ولی بردی که از سوکت 1151 باشه + قابلیت اورکلاک میشه روی این برد کاملا حساب کرد.
از برند مورد علاقه بنده ,MSI .... برد Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION
از برند AsRock هم که توی اورکلاک صاحب مقام هست ....
البته هنوز خیلی هاش هنو توی بازار نیومدن که تا پاییز یا نهایتا زمستون وارد بازار ایران میشن .
(روی برد Xpower شک دارم که وارد ایران بشه )
مادربردی که قبل از این معرفی کرده بودید یعنی ASUS Z170 Deluxe برا من کافیه. گمون نکنم که بخوام رو سیستمم بازی(های) سنگین اجرا کنم. ویژوال استودیو و برنامه های شرکت ادوبی و برنامه های تبدیل و ویرایش ویدئو کار میکنم.
انشالله وقتی این مادربرد و کارت گرافیک و پردازنده وارد ایران شد، بقیه قطعات رو هم از نوع خوبش برام لیست کنید، تا انشالله از خودتون خرید کنم. فقط نمیخوام بیشتر از 10 ملیون تومان بشه. مانیتور و بقیه اجزا رو تعویض نمیکنم.
نقل قول:
انشالله وقتی این مادربرد و کارت گرافیک و پردازنده وارد ایران شد، بقیه قطعات رو هم از نوع خوبش برام لیست کنید، تا انشالله از خودتون خرید کنم. فقط نمیخوام بیشتر از 10 ملیون تومان بشه. مانیتور و بقیه اجزا رو تعویض نمیکنم.
از نظر مشاوره در خدمت شما هستیم . مجموعه شهر سخت افزار فروش قطعات یا سیستم ندارد . شما میتونید قطعات رو از آریا کامپیوتر تهیه کنید .
با تشکر
نقل قول:
عزیز نه نه نه ....
دارین اشتباه میکنید .....
با 10 میلیون میتونید X99 بخرید که به مراتب از Z170 بهتره ..... هزینه الکی نکنید .... وقتی شما میتونی 10 تومن هزینه کنی ,مهندسی شده سیستم جمع کن نه این که بری تو بازار جدید ترین رو بخری .... همیشه قدرتمندترین رو بخرین ....
نقل قول:
اگر میخواین اینقدر خرج کنید این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم
ASUS ROG Rampage V Extreme/U3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard
نقل قول:
اگر میخواین اینقدر خرج کنید این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم
ASUS ROG Rampage V Extreme/U3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard
یه چیزی رو بگم .... هم برد اورکلاینک و هم برد گیمینگ ,هردوشون قابلیت اورکلاک و هم قابلیت گیمینگ دارن .... این اسم ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره فقط ....
مهم کیفیت ساخت و ماسفت و مدار رگولاتور هست که توی هر دو برد اورکلاک و گیمینگ ها از با کیفیت ترین ها استفاده میشه ....
استارتر محترم که از برد های گیمینگ استقبالی نکردن .... به نظرم اگه قرار به خرید برد باشه .... به نظرم بهتره که بجای خرید این برد گرون قیمت 1.8 میلیونی یه برد 1.2 میلیونی خرید و مابقیش رو روی پردازنده / رم / گرافیک / ssd بزاره ....
ASUS X99-PRO/USB 3.1
نقل قول:
عزیز نه نه نه ....
دارین اشتباه میکنید .....
با 10 میلیون میتونید X99 بخرید که به مراتب از Z170 بهتره ..... هزینه الکی نکنید .... وقتی شما میتونی 10 تومن هزینه کنی ,مهندسی شده سیستم جمع کن نه این که بری تو بازار جدید ترین رو بخری .... همیشه قدرتمندترین رو بخرین ....
x99 از z170 سریعتره؟
تو صفحه مشخصات مادربرد X99 نوشته :
Supports Intel® 22 nm CPU
در صورتی که CPU که من میخوام 14 نانومتر هست.
-----------------------------------
پارسال گفتید که میتونید از ما خرید کنید. باشه، آریا کامپیوتر وبسایتی چیزی نداره؟ اصفهانه یا تهران؟
لطفآ تفاوتهای اصلی مادربردهای ASUS Z170 Deluxe و ASUS X99-PRO بگید. با تشکر
به نظر میاد مدل Z170 جدیدتر و بهتر باشه. درسته؟
نقل قول:
لطفآ تفاوتهای اصلی مادربردهای ASUS Z170 Deluxe و ASUS X99-PRO بگید. با تشکر
شما اگر استفادتون گیمینگ هست همون از سری skylake تهیه کنید . x99 خوب هست ولی برای گیمینگ تفاوتی زیادی نمیکند .