پاسخ: معرفی و بحث در مورد مادربورد های مبتنی بر چیپست X58
عرضه جديدترين مادربرد Elitegroup بر پايه چيپ ست جديد 58X اينتل
بازار ديجيتال- با عرضه رسمي نسل جديد پردازندههاي كمپاني اينتل با نام تجاري Core i7 بازار مادربردهاي پشتيبانيكننده از اين پردازندههاي قدرتمند نيز به شدت داغ شده است، بهطوري كه تمام كمپانيهاي فعال در زمينه ساخت مادربرد قبل از عرضه رسمي پردازندههاي Core i7 توسط اينتل مادربردهاي توليدي خود را معرفي كردهاند.
همزمان با ارائه چيپ ست جديد 58X اينتل كه قادر به پشتيباني از پردازندههاي Core i7 است، كمپاني Elitegroup اقدام به معرفي سري جديد مادربردهاي خود با نام X58B-A كرده است كه هماكنون اين ماردبرد در بازار ايران با گارانتي سازگار ارائه ميشود.
در اين سري از مادربردهاي Elitegroup و به ويژه مدل X58B-A علاوه بر بهكارگيري چيپ ست X58، شاهد تغييراتي گسترده در ميان قطعات كليدي نظير سوكت پردازنده، چيپ ست و كانالهاي حافظه به منظور بهبود كارايي هستيم. اين جهش بزرگ تكنولوژيكي در عرصه طراحي و ساخت مادربرد باعث شده است تا اين سري از مادربردهاي Elitegroup از كارايي بسيار بالا و مصرف پايين انرژي بهره ببرد و همچنين مناسبترين گزينه براي بازيهاي رايانهاي پيشرفته و پردازشهاي محاسباتي است. در ضمن X58B-A قدرتمندترين مادربرد كمپاني Elitegroup در زمينه Overclocking است.
يكي از تغييرات بارز صورت گرفته در مادربرد X58B-A حذف كنترلر حافظه از داخل چيپ ست و منتقل شدن آن به داخل پردازنده است. كنترلر حافظه نيز قابليت پشتيباني از حافظههاي Triple Channel DDR3 تا حداكثر 24GB را داراست كه اين امر باعث افزايش قابل ملاحظه پهناي باند حافظه شده است.
جديدترين تكنولوژي مورد استفاده در اين چيپ ست، گذرگاه سريال (Quick Path Interconnect)اQPI است كه جايگزين گذرگاه FSB شده كه قادر به 6.4ميليارد تبادل اطلاعات در ثانيه (GT/Sا4ا.6) بوده و داراي حداكثر پهناي باند GB/S/ا6ا.25 است. (يعني 2 برابر باند با 1600FSB)از ديگر مزيتهاي مادربرد X58B-A ميتوان به مواردي همچون پشتيباني از تكنولوژي SLI و CrossFire براي استفاده همزمان از دو كارت گرافيك از هر دو كمپاني Nvidia و نيز ATI، تكنولوژي Qooltech II براي خنكسازي بهتر مادربرد اشاره كرد.
منبع : دنیای اقتصاد
یکی دیگه از بردهای پر ادعا هم وارد گود شد
DFI Lanparty UT X58-T3EH8 LGA1366 Photos, Bios and Overclocking Information Guide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منبع:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رویوی برد قدرتمند
MSI X58 Platinum
رویوی جدیدی از
Gigabyte EX58-Extreme Motherboard
نقل قول:
برد از قابلیت های خوبی برخوردار بوده خصوصا در نرم افزار های 3 بعدی و 3d
ولی بخاطر قابلیت های اورکلاک محدود نتونسته امتیاز Editor's Choice award.رو کسب کنه
منبع:
MSI X58 Eclipse SLI Motherboard Review
منبع:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسب امتیاز عالی :
یکم قدیمی بود ولی خیلی دقیق و عالی من که کامل حال کردم
با این سایت
ASUS Rampage II Extreme - The Definitive Overclocking Board
با دیدنش بیشتر متوجه تاخیر فاکسان میشید که تنها بردی که میتونه روی این برد رو به خاک بماله ولی :whistle:
منبع:
با سلام خسته نباشید شاید مطرح کردنش در تایپیک خود برد بهتر بود
ولی با نبودش مجبورم
عماد جان وعزیزان سخت افزاری
فکر کنم این برد در نتایج خوب باشه بدون تردید با قطعات بی نظیری که روش استفاده کردند
از خازن گرفته .حتی پیچ و غیره
ولی من به هر دیدی نگاه میکنم
3way روی این برد غیر ممکن بنظر میرسه
و این با عرضه 285 نمیتونه در رده های تست های 3d نتایج قابل قبولی بگیره
هر چند ati یا کارتهای جدید gtx295 هم در مولتی کارت نتونستن به رکورد های 3way برسن البته در اخرین نوع vantage
این برام سواله چرا فاکسکان فکر اینجا رو نکرده یا به کارتهای قدرتمند دوهسته ای دو شرکت امیدواره
یا من اشتباه میکنم
ممنون منتظر جواب هستم:11():
با سلام خدمت شما بهرنگ عزیز:11():
به نکته بسیار بسیار جالبی اشاره کردید:great:
اما در مورد Tri-SLI باید خدمت شما عرض کنم که این برد میتواند از این تکنولوژی پشتیبانی کند اما دو نکته در اینجا ایجاد محدودیت میکند:
1- نزدیک بودن اسلتهای PCI-E
2- نبود SLI Bridge مناسب برای اتصال سه کارت
البته من هم با شما موافقم که نصب سه کارت روی این برد کار بسیار مشکلی است.
اما برای حل این مشکلات راه حل وجود داره:
1- برای حل این مشکل میتوان از کارتهایی استفاده کرد که به وسیله Water cooling در اونها سرد سازی انجام میشه و میتوان به راحتی هر سه کارت را بخوبی کنار هم نصب کرد.
2- پل SLIیی که معمولا توسط Nvidia عرضه میشه به این صورت هست و نمیشه به صورت مستقیم بر روی این برد از اون استفاده کرد:
برای بررسی این نکته به این مقاله در
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دقت کنید:
نقل قول:
If you don't have this card you can jerry rig a bridge using regular SLI flex cables in the following configuration
همینطور که مشاهده میکنید مهم نحوه اتصال کارتها توسط پل SLI هست و توسط کانکتورهایی که قابلیت انعطاف دارند هم شما میتونید سه کارت را SLI کنید به این شکل:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته مشخص هست که انجام چنین کارهایی در ایران کمی سخته (البته یکمی بیشتر از کمی!:wink:)
اما نکته مهم اینه که شما با حل مشکلات گفته شده میتونید از 3Way SLI بر روی این برد لذت ببرید.
باتشکر