پاسخ: معرفی سایتی برای آگاهی از هماهنگی قطعات
نقل قول:
سلام
به نظرم نتایج ای سایت خیلی درست نیست و cpu های جدید اینتل هم نداره.
مثلا توی نتایج gtx 970 رو با همه core i5 ها گلوگاه نشون میداد که فکر نکنم اینجوری باشه :1.:
بله تا سوکت 1150 روداره .
با اینکه خودم amd بازم ولی حقیقت اینه که چندتا پردازنده رو که وارد کردم دیدم بیشتر طرف amd رو میگیره حق با شماست. سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که دوستمون معرفی کردند معتبرتره .
نقل قول:
بله تا سوکت 1150 روداره .
با اینکه خودم amd بازم ولی حقیقت اینه که چندتا پردازنده رو که وارد کردم دیدم بیشتر طرف amd رو میگیره باز حق با شماست. سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که دوستمون معرفی کردند معتبرتره .
این سایت بررسی گلوگاه هم داره ؟
نقل قول:
این سایت بررسی گلوگاه هم داره ؟
بحث گلوگاه شدن قطعات بستگی به نرم افزار مورد نظر شما داره .به این قسمت سایت( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) که برید و مشخصات قطعاتتون رو مشخص کنید و بازی مورد نظر رو وارد کنید سطح توان قطعات رو برای اجرای بازی مورد نظر در سه سطح حداقل ،مورد نیاز و توصیه شده نشون میده .مثلا یه پردازنده Core 2 Duo نمیتونه از پتانسیل 980 استفاده کنه ولی برای بازی مثل Crysis Warhead گلوگاه نمیشه ولی برای battlefild 4 این اتفاق میفته.