پاسخ: عرضه پردازنده شش هسته ای سازگار با سوکت AM3 از سوی AMD
نقل قول:
از اونجایی که شما آقا نیما هستید و خرتون بیشتر از من توی فروم میره خودتون میدونید که :whistle:
بودن مموری کنترل داخل سی پی یو چقدر میتونه تاثیر در کوتاه کردن زمان ارسال درخواست درسترسی به مموری باشه
intel از دیرباز نیست مثل شما خرش میرفت میگفت اینکه من میگم درسته
اما بالاخره پی به کله شقی خودش برد و فهمید اگه اینکارو بکنه واقعا تاثیر گذاره !
وگرنه مطمئن باشید اگه تاثیر شگرفش رو نمیدید توی p55 حذف چیپ از روی برد رو انجام نمیداد!!!
البته جالبه بدونید QPI هم چیز جدید نیست که اینتل یه شب بخوابه صبح به کلش بزنه اختراعش بکنه !
QPI در حقیقت نسخه ای از HyperTransport هست که نه تنها amd بلکه cisco systems و... بسیار از شرکت های دیگه
برای گلوگاه ها و شاهراه های ارتباطیشون استفاده میکنن
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو مطالعه کنید:lol:
در
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم لیست شرکت های که محصولاتشون بر اساس HT هست و محصولاتشون:party:
دوست گرامی
بنده از خواندن پست شما اینطور برداشت کردم که کنترل کننده مموری داخلی پردازندههای نهالم اینتل رو به عنوان دلیل برای کارکرد و قدرت بیشترش دونستید
بنده با لحن شوخی عرض کردم این امکان باعث این تفاوت نیست چون پردازندههای amd هم این تکنولوژی رو دارند
اگر این توضیحم اشتباه بوده یا به لحنی گفتم که شما رو رنجوندم از شما پوزش میخوام :give_rose:
در مورد اینکه فرمودید خرم میره باید عرض کنم بنده خرم کجا بوده که بخواد جائی بره :lol:
اطمینان داشته باشید مدیریت این فروم هیچ نوع امکانی فراتر ازدیگران تا این لحظه بهم ندادند ( منو شناختن شاخم نمیدن :1. (29): )
تنها تفاوتی که اینجا دارم رنگ یوزرم هستش و دیگر هیچ ( چپ و راست پستام پاک میشه و بعضا اخطار هم میگیرم )
اما در مورد کله شقی که گمان میکنم کنایه به بنده بوده
گمان نمیکنم عملکردی سزاوار این کنایه شما داشته باشم ولی اگر خطائی ازم سر زده لطفا تو پروفایلم یا پخ گوشزد کنید تا توضیح بدم