ایول شهریار چون اینتل رو خیلی دوست دارم حال کردم با خبرت
از اینجور خبرا خیلی خوشم میاد
شرکت ای ام دی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان پردازنده در جهان در هفته ی گذشته از پردازنده Athlon X2 6000+ پرده برداری کرد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای ام دی بعد از معرفی سری Core 2 توسط اینتل و برتری این سری نسبت به سری آتلون 64 در پی رسیدن به اینتل و رقابت شانه به شانه گرفت که نتیجه ی آن تولید سری پردازنده های Quad-FX بود که از نظر و قدرت و جواب دادن در بنچ مارک ها و مقایسات باز هم از سری معادل اینتلی خود عقب بود و نتوانست خواسته ی طرفداران و خود شرکت اینتل را بر آورده کند . برای همین شرکت ای ام دی تصمیم به ساخت پردازنده هایی بر جایگزینی سری FX گرفت که از نظر مصرفی و قدرتی ، قدرت بالاتری داشته باشند و از نظر قیمتی گرانی ساخت سری FX را نداشته باشند و بتوانند با قیمتی مناسب به رقابت با رقیب بپردازد . در طی این جایگزینی ای ام دی توانست پردازنده ی Athlon 64 X2 5600+ را جایگزین پردازنده ی AMD FX-62 کند با مقدار مصرفی 89 وات که در مقایسه با 125 وات مقدار مصرفی FX-62 بسیار پایین تر بود و توانایی بیشتری را برای اورکلاک و فعالیت بهتر پردازنده ایجاد می کرد .
در کل بعد از اینکه شرکت ای ام دی تصمیم گرفت ضمن عقب نیوفتادن از شرکت اینتل پردازنده هایی را به بازار عرضه کند که از نظر ارزش خرید بهتر از پردازنده ی معادل اینتلی خود باشد پردازنده های جدیدی را عرضه کرد که به آخرین پردازنده از این سری رسید که دارای تکنولوژی جدید شرکت ای ام دی به نام Energy-Efficient می باشد که توانایی این را می دهد که میزان مصرفی برق را پایین آورده و این امکان را میدهد که هسته ای در حال حاضر سرعت بیشتری دارد و بیشتر اشغال است از میزان بیشتری برق مصرف کند ، این پردازنده ، پردازنده ی Athlon 64 X2 6000+ می باشد که در سرعت هسته ی کاریه 3.0 گیگاهرتز کار میکند . این پردازنده قرار است باز هم جایگزین پردازنده FX-62 شود که چراکه پردازنده ی FX-62 بهترین پردازنده ی دو هسته ای های ای ام دی می باشد . اما این پردازنده دارای 7.1 درصد سرعت بیشتر نسبت به FX-62 می باشد و چیزی حدود 250 دلار ارزان تر از FX-62 می باشد که این می تواند موقعیت بسیار خوبی را برای ای ام دی در بازار پردازنده ها ایجاد کند چراکه رقیب این پردازنده یعنی Intel E6700 از سری Core 2 Duo دارای قیمتی معادل 620 دلار دارد که چیزی حدود 150 دلار ارزان تر از این پردازنده هست . البته لازم به ذکر است که پردازنده یE6700 از این پردازنده در اکثر مقایسه ها بهتر نشان داده اما این مقدار زیاد نیست و نسبت به قیمت 150 دلار ارزان تری بسیار ارزش دارد و برای خرید بیشتر به صرفه هست .
از دید دیگر شرکت ای ام دی دیگر در سری K8 حرفی برای گفتن در مقابل سری Core 2 آینتل ندارد که خود باعث تاسف شرکت ای ام دی هست چراکه بالاترین مدل پردازنده دو هسته ای این شرکت پردازنده Athlon X2 6000+ می باشد که در حد Intel E6700 هست . و بالاترین پردازنده ی دو هسته ای اینتل در رده ی دسکتاپ پردازنده Intel E6800 Extreme می باشد که بسیار قوی تر از این پردازنده است . پس به عبارتی دیگر می توان گفت سری K8 بعد از موفقیت های بسیار چشمگیر برای شرکت ای ام دی مانند Athlon 64 در مقابل سری پنتیوم آورد الان دیگر وقت مرگ این سری هست ! البته این سری ممکن است در از نظر فروش ، فروش خوبی داشته باشد اما از لحاظ قدرتی حرفی برای گفتن در مقابل اینتل ندارند . پس خداحافظ K8 !
چه طور بود خبر باحال بود ؟
باتشکر شهریار:23:
ایول شهریار چون اینتل رو خیلی دوست دارم حال کردم با خبرت
از اینجور خبرا خیلی خوشم میاد
من تا چند مدت پيش با اي ام دي حال ميكردم از موقه كه Core 2 اومده الان بدم مياد از اي ام دي فقط اينتل دوست دارم اونم از نوع Core 2 ميگن خيلي خوبه
ولي بنظرم مادربردهاش جالب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش شد >>> مهراد
من خودم طرفدار ای ام دی بیشتر هستم ! اما متاسفانه واقعیتی بود که باید گفته می شد...
قربانت شهریار
شهریار جان ناراحت نباش شب دراز است و قلندر بیدار .
سلام عمو شهريار ..
آقا اول از همه خودت هم خوب مي دوني كه مقايسه K8 با Core2 كار درستي نيست . اگر بخواي به اين شكل حساب كني بايد در مورد نسل هاي قبل هم همينطوري بگي . مثلا شكست Netburst در مقابل k8 ..
يا حتي قبل تر.. موقع عرضه Athlon XP .
از نظر من AMD به اونچه كه در اين نسل مي خواست رسيد . خيلي خوب هم رسيد . حالا وقته كتار گذاشتن K8 هست ولي نه مرگش ..
به هر حال جالب بود
سلام علی خوبی؟
دقت کرده باشی من گفتم که ای ام دی با این سری به چه موفقیت هایی رسید .
کاملا درسته اما ای ام دی دیگه نباید روش پافشاری کنه و فقط بازار را باهاش داشته باشه و بیشتر سعی کنه K8L را بهتر کنه ...
اما یه چیزی را دقت کردی که این پردازنده از Energy-Efficient استفاده می کرد ؟
باتشکر شهریار
چی بگم آخه ؟
همین کافیه :
چندمین شکست متوالی AMD در مقابل Intel
shs
البته خیلی مهراد جان خوشحال نشو این چیزه خیلی طبیعیه ! یادته اون زمانی که پنتیوم بود با آتلون 64 ؟! اون هم همین طور بود تا اینکه اینتل معماری Core را جایگزین کرد...
قربانت شهریار
مرسی شهریار جان!
من هم این شکست رو به همه طرفداران ای ام دی تسلیت عرض می کنم(از جمله خودم!).خیلی از Core 2 خوشم می یاد...عالی هستن...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks