پاسخ: سوالی درباره پردازنده های skylake
نقل قول:
درباره اسکای لیک تمام شرکت ها برای نصب ویندوز 7 ابزار مخصوص خود ارائه دادند .
اما کبی لیک و پردازنده های رایزن قصیه فرق میکنه . مایکروسافت به شدت مصمم هست جلوی نصب ویندوز سون روی این دو سری را بگیرد .
خود ویندوز 7 هم به زودی بازنشسته میشود .به خاطر همین بهترین گزینه برای دارندگان اسکای لیک ویندوز 8.1 میباشد .
در همین انجمن آموزش نصب ویندوز 7 بر روی اسکای لیک برای گیگابایت و msi موجود هست .
ولی این مورد برای کبی لیک فرق میکنه .
من اصلا ویندوز 8 و 8.1 رو نصب نکردم ولی شنیدم حالت شیشه ای ویندوز 7 رو نداره آیا درسته؟
امید جان من حداقل سیستمی که مد نظرمه سیستم زیره
GIGABYTE B150-HD3P
Intel Skylake Core i3-6100
اگه ببینم شرایط مهیاست i5-6500 می خرم که خیالم راحت بشه
اگه امکان داره لینک روش نصب ویندوز 7 روی این سیستم رو قرار بده لطفا
به نظر شما مادربرد GIGABYTE B150-HD3P همه ویژگی های به روز رو داره
یکی هم که تو بعضی از سایت ها نوشتن می گفتن در skylake ها بعد از قطع شدن پشتیبانی مایکروسافت intel hd 530 از کار می افته در این مورد نظر شما چیه
نقل قول:
من اصلا ویندوز 8 و 8.1 رو نصب نکردم ولی شنیدم حالت شیشه ای ویندوز 7 رو نداره آیا درسته؟
امید جان من حداقل سیستمی که مد نظرمه سیستم زیره
GIGABYTE B150-HD3P
Intel Skylake Core i3-6100
اگه ببینم شرایط مهیاست i5-6500 می خرم که خیالم راحت بشه
اگه امکان داره لینک روش نصب ویندوز 7 روی این سیستم رو قرار بده لطفا
به نظر شما مادربرد GIGABYTE B150-HD3P همه ویژگی های به روز رو داره
یکی هم که تو بعضی از سایت ها نوشتن می گفتن در skylake ها بعد از قطع شدن پشتیبانی مایکروسافت intel hd 530 از کار می افته در این مورد نظر شما چیه
تو قسمت گیگابایت تاپیک آموزش را گذاشتم . اگر پیدا نکردی بگو لینک بدم
بله این مادربرد به نظرم کافیه و برد بی دردسری هست .
من چیزی نشنیدم در این مورد . فقط بهتره با destroy spying tools کاملا همه راه های مایکروسافت را ببندی
نقل قول:
تو قسمت گیگابایت تاپیک آموزش را گذاشتم . اگر پیدا نکردی بگو لینک بدم
بله این مادربرد به نظرم کافیه و برد بی دردسری هست .
من چیزی نشنیدم در این مورد . فقط بهتره با destroy spying tools کاملا همه راه های مایکروسافت را ببندی
چون شما به نوعی نماینده گیگابایت هستید پس با این روش تضمین می کنید که تا وقتی که پردازنده skylake سالمه و کار می کنه می شه از ویندوز 7 استفاده کرد
در مورد intel hd 530 و از کار افتادنش اگه یه تحقیقی بکنید ممنون میشم چون من فعلا از همین گرافیک مجتمع استفاده می کنم و اگه کار نکنه یا وسط کار با ویندوز 7مشکل پیدا کنه دو تا ضرر می کنم هم دیگه نمی تونم از ویندوز 7 استفاده کنم و هم از نسل kabylake که جدیدتره خودم رو محروم کردم
بعد از پاسخ سوال، می تونید این تاپیک رو ببندید
من نماینده گیگابایت نیستم عزیز . من مدیر ارشد انجمن شهر سخت افزار هستم . نماینده گیگابایت یعنی کسی که کارمند گیگابایت باشه . من طبق وظیفه ادمین انجمن که به من محول شده کار میکنم(من کارمند مجموعه شهر سخت افزارم)
هیچ موردی را نمیتونم تضمین کنم . شما اگر درایور را اپدیت نکنی چه جوری میخواد از کار بیفته . در ایران که هیچی ولی در کشورهای دیگه کاربر میتونه از مایکروسافت شکایت کنه اگر بخواد چنین کاری کند . شما جلوی اپدیت بگیر و اپدیت نکن درایورش رو هیچ مشکلی پیش نمیاد .
نقل قول:
من نماینده گیگابایت نیستم عزیز . من مدیر ارشد انجمن شهر سخت افزار هستم . نماینده گیگابایت یعنی کسی که کارمند گیگابایت باشه . من طبق وظیفه ادمین انجمن که به من محول شده کار میکنم(من کارمند مجموعه شهر سخت افزارم)
هیچ موردی را نمیتونم تضمین کنم . شما اگر درایور را اپدیت نکنی چه جوری میخواد از کار بیفته . در ایران که هیچی ولی در کشورهای دیگه کاربر میتونه از مایکروسافت شکایت کنه اگر بخواد چنین کاری کند . شما جلوی اپدیت بگیر و اپدیت نکن درایورش رو هیچ مشکلی پیش نمیاد .
من الان که ویندوز نصب می کنم برای سی پی یو درایور نصب نمی کنم شاید خودش اتوماتیک نصب می کنه کدوم درایور ها رو نباید آپدیت کنم برای مادربرد GIGABYTE B150-HD3P
لطفا به طور دقیق اشاره کنید
ممنونم از صبر و حوصله ای که دارید
نقل قول:
من الان که ویندوز نصب می کنم برای سی پی یو درایور نصب نمی کنم شاید خودش اتوماتیک نصب می کنه کدوم درایور ها رو نباید آپدیت کنم لطفا به طور دقیق اشاره کنید
ممنونم از صبر و حوصله ای که دارید
همون درایورهای داخل dvd باکس مادربرد را نصب کن . با اون برنامه ای که هم گفتم جلوی اپدیت و ... را بگیر
نقل قول:
همون درایورهای داخل dvd باکس مادربرد را نصب کن . با اون برنامه ای که هم گفتم جلوی اپدیت و ... را بگیر
میتونی با این برنامه هایی که ایمیج میگیرن از کل درایوی که ویندوزت و برنامه ها نصب شدن ایمیج بگیری . فرضا هم مشکلی پیش اومد در عرضه 5 دقیقه میتونی با ایمیج سریع ریکاوری کنی .