سلام.
اصولا هت سینک های خود ssd کارایی بهتری توی دفع گرما دارن.
تفاوت مادربرد ها فقط توی بخش هت سینک ssd نیست و خود کاربر باید تشخیص بده که آیا نیاز به پرداخت پول اضافی داره یا نه.
سلام به نظر شما آدم بیاد یک مادربرد ارزون بخره بدون هیت سبنک برای اس اس دی، مثل ASUS PRIME H610M-A D4 بهتره و بعد بره یک اس اس دی هیت سینک دار بخره که قیمتش بیشتره یا اینکه بره یک مادربرد بخره که هیت سینک برای اس اس دی داره ولی گرونتره و در عوض بره اس اس دی بدون هیت سینک بخره
سلام.
اصولا هت سینک های خود ssd کارایی بهتری توی دفع گرما دارن.
تفاوت مادربرد ها فقط توی بخش هت سینک ssd نیست و خود کاربر باید تشخیص بده که آیا نیاز به پرداخت پول اضافی داره یا نه.
Life without love is better
داستان من با گارانتی ماتریکس
Speed Racer (18-05-23)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مادربردی که هیت سینک اس اس دی داشته باشه نداشتم. ولی یه مادربرد از ایسوس هست که 4 تا درگاه برای اس اس دی داره که سه تاش هیت سینک داره. اگه به خاطر خنک کنندگی بهتر برم اس اس دی هیت سینک دار بخرم قابلیت داره که اون هیت سینک ها رو بردارم از روی درگاه
مثلا samsung 970 evo 1TB هیت سینک نداره. اون هیت سینک مادربرد پس خنکش نمی کنه ؟ چون توی مادربرد مدل پایینتر ایسوس نوشته تا 20 درجه خنک تر می کنه. حالا من نمی دونم دمای خودش تا چند درجه می رسه که 20 درجه خنک ترش بکنه چقدر می شه. این سرعتش 3000 هست مثلا اگه samsung 980 pro با سرعت 7000 بخرم پس چه خنک کننده ای روش باید قرار بدم چون خنک کننده نداره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مادربردی که هیت سینک اس اس دی داشته باشه نداشتم. ولی یه مادربرد از ایسوس هست که 4 تا درگاه برای اس اس دی داره که سه تاش هیت سینک داره. اگه به خاطر خنک کنندگی بهتر برم اس اس دی هیت سینک دار بخرم قابلیت داره که اون هیت سینک ها رو بردارم از روی درگاه
مثلا samsung 970 evo 1TB هیت سینک نداره. اون هیت سینک مادربرد پس خنکش نمی کنه ؟ چون توی مادربرد مدل پایینتر ایسوس نوشته تا 20 درجه خنک تر می کنه. حالا من نمی دونم دمای خودش تا چند درجه می رسه که 20 درجه خنک ترش بکنه چقدر می شه. این سرعتش 3000 هست مثلا اگه samsung 980 pro با سرعت 7000 بخرم پس چه خنک کننده ای روش باید قرار بدم چون خنک کننده نداره
سلام.
این که توی سایت ایسوز درج میشه ssd تا ۲۰ درجه خنک تر کار میکنه تبلیغاتی هست و تحت شرایط بسیار خاصی میشه به این دما رسید و در طولانی مدت باهاش کار کرد.
شما میتونید ssd ۹۷۰ evo رو بخرید و از هت سینک خود مادربرد برای خنک سازیش استفاده کنید.
اگه کیس شما تهویه مناسبی داشته باشه، ssd خیلی راحت و با دمای مناسب به کار خودش ادامه میده و مشکلی وجود نداره.
البته که کیفیت هت سینک های مادربرد ها با هم فرق میکنه و اگه یک مادربرد رده بالا باشه قطعا هت سینک بهتری نسبت به یک مادربرد پایین رده یا میان رده داره.
اگر هم که مادبرد مورد نظرتون از نسل ۴ پشتیبانی میکنه، ssd 980 pro مورد بسیار عالی ای هستش.
آخرین ویرایش توسط DM.JAGUAR در تاریخ 24-05-23 انجام شده است
Life without love is better
داستان من با گارانتی ماتریکس
سلام
براساس سرچ و تحقیقات
هیت سینک برای SSD M.2 نیازی نیست و همون هیت سینک که داخل خود پکیج قرارداره کفایت میکنه - حتی برای گیمینگ هم صحبتی از نیاز به هیت سینک نشده - مدل های جدید که هیت سینک با چسب مخصوص میچسبه کارایی خوبی داره
مگر اینکه سیستم شما سرور یا ورک استیشن باشه که به صورت دائم در حال Read/Write مداوم و یا با سرعت بالاست - اینجا شما به مادربرد هایی نیاز دارید که بتونه "تمام هارد دیسک ها و SSD" رو خنک نگه داره
از طرفی شما با ایجاد جریان هوای مناسب داخل کیس میتونید حرارتی که توسط هیت سینک خود SSD دفع شده رو از کیس خارج کنید
توجه داشته باشید در اکثر مادربرد ها با توجه به نزدیک بودن محل نصب SSD M.2 و پردازنده ، حتما از کولرهای tower استفاده کنید - کولرهای استوک و یا مدل هایی که فن به صورت افقی نصب میشن ( گرین tiny cool ) حرارت منتقل شده از پردازنده ، روی مادر برد پخش میشه و متاسفانه در مواردی که load پردازنده بالاست و حرارت زیاد تولید شده، حرارت به رم ها و SSD منتقل میشه.(البته این مورد هم با کنترل جریان هوای کیس قابل پیشگیریه)
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 24-05-23 انجام شده است
DM.JAGUAR (24-05-23), Speed Racer (25-05-23)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks