-
پاسخ: سرعت پردازنده
عزیز من خودم مهندس کامپیوترم تو داری می گی من دروغ میگم اگه از یه حرفه ای بپرسی یا با متخصصان کمپانی تماس بگیری اونا بهت میگن. راجب تست سی پی یو هم روش تست با بازی روش بسیار خوبی هست وقتی نمی دونی نگو, اگه یه چرخی هم تو اینترنت بزنی سایت هایی رو می بینی که با این روش پر دازنده ها رو تست میکنن. من سوال پرسیدم که نظر دیگران رو راجب سرعت پردازنده ها بدونم, خوب تو به نرم افزار های تست اشاره کردی این نرم افزار ها هر کدوم نتایج متفاوتی میدن که خود این نشون میده که اونها نمی تونن تمام جنبه های پردازنده رو تست کنن. حرف بعدی اینکه گیم ها از رشته پردازشی استفاده نمیکنن عزیز بلکه سی پی یو گیم رو پردازش می کنه و اکثر نرم افزارها این فناوری رو ساپورت می کنن. دلیل اینکه می گی معماری AMD ضعیفه چیه؟ آیا ساختمان سی پی یو رو بررسی کردی و فهمیدی نقصی هست یا به این تست های ظاهری استناد کردی. اما ببخشید که توضیح ندادم منظور راجب این نوشته (به نظر من زمانی کار ایی پر دازنده معلوم میشود که از آن در بازی های سنگین و متفاوت استفاده شود) کارایی برای بازی بود, که بسیار مهم است. در ضمن VGA نه GPU
-
پاسخ: سرعت پردازنده
کاملا مشخصه که معماری فعلی اینتل قویتره ! حتی در بازیها هر چند در مواردی اختلافها ناچیزه ! من خودم سالهاست ای ام دی کار می کنم ولی حقیقت رو نمیشه مخفی کرد ! ای ام دی الان داره از نظر قیمتی رقابت می کنه که تا حد زیادی هم موفق بوده ولی بلدوزر قراره تغییرات زیادی نسبت به نسل فعلی ایجاد کنه و با اطلاعات منتشر شده تا به حال من اطمینان 99 درصد دارم سندی بریدج رو با چالش مواجه میکنه . سری رویایی FX رو به یادم میندازه !