سلام مهدی جان خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نشون میده حتی نگاه هم به پست من ننداختی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چراکه لینکی که بهنام عزیز دادند همون لینکه گارانتی و تقلب در بازار ای ام دی در ایران هست ...
اگه لطف کنی و پست بنده را ببینی متوجه میشید که شرکت عرصه مدیریت داده ها ( ای ام دی ایرانی! ) پردازنده هایی که شرکت ای ام دی به صورت انبوه و بدون جعبه و فن مخصوص این پردازنده برای شرکت های مختلف میزنه را خریداری میکنه و میاد فن روش میندازه . البته من خودم این فن و این پردازنده را دارم از ای ام دی ایران منظورمه هیچ مشکلی هم نداره الان هم اورکلاک کردم که دارم با شما صحبت میکنم دما و ... مشکلی نداره ...
در ضمن من اطلاع ندارم شاید بهنام جان سازگار ارقام هم به جمع گارانتی کنندگان ای ام دی پیوست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا اونجایی که من دیده بودم گارانتی ها ماله : آلبالو - آواژنگ - الماس خاورمیانه ( مادربورد ) - ویستا - آسمان رایانه گارانتی کنندگان بودند آیا اضافه هم شده ؟!؟!؟!؟!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks