پاسخ: داغ : اخبار و مباحث پیرامون معماری Intel Sandy Bridge به همراه تست اختصاصی شهر سخت افزار !
پردازنده سندی بریج 2600K از مرز فرکانس 5800 نیز گذشت...!(توسط RoccoESA)
بچ نامبر و شماره پردازنده:L042B074 #1192
اورکلاک با ایر کولینگ رو فرکانس 5794.45 مگاهرتز:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اورکلاک با واتر کولینگ رو فرکانس 5804 مگاهرتز(فقط اسکرین شات):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: داغ : اخبار و مباحث پیرامون معماری Intel Sandy Bridge به همراه تست اختصاصی شهر سخت افزار !
PiFast 14.2 sec with Intel Core i7 2600K at 5178.3MHz
نقل قول:
PiFast 14.2 sec with Intel Core i7 2600K at 5178.3MHz
مظاهر جان بت تبریک می گم می بینم که داری فوق العاده تست می زنی و اسکورت رو بهتر و اپدیت می کنی و به دنیای اورکلاک وارد میشی
میشه تنظیماتی که ست می کنی رو برای دوستان قرار بدی مشکل من در نحوه کار کردن با بایوس مسخره بود اخه بایوسی که صدای محکم زدن روی اینتر و ست کردن رو نده هیچ حالی نمی ده :دی
من چند روز پیش با یک 2600 و اسوس p8p67 delux کار می کردم اولین بوت با و تلاش برای افزایش BCLK موفقیت امیز بود و توانستم 107 وارد بوت کنم و خوب متاسفانه به دلیل کمبود وقت امکان گذاشتن وقت بیشتر نبود!
بچ سی پی یو رو نمی دونم اما کد روی سی پی یو 0257 بود
نقل قول:
دوست عزیز چرا خبر رو اشتباه ترجمه میکنی دست مردم میدی
CPU های سندی بریج که مشکلی ندارن ! توی اون لینک هم اشاره شده که چیپست سری 6 دچار مشکله که در
تاپیک های بالا توضیح داده شده و دوستان آخرین اخبار رو هم از جایگزینی این چیپست ها قرار دادن
در ضمن این مین بوردهای سری 6 هستن که قراره جمع شن نه CPU های سندی بریج !!
درود آقا محمد من عذر خواهی می کنم ، راستش می خواستم بعد از کلی تحقیق یه سیستم بر پایه سندی بریدج ببندم تا اینکه از یکی این خبر رو شنیدم و خیلی هول شدمو اینجا مطرح کردم ،و چون ترجمم هم خیلی خوب نیست این بود که بجز اون طرف منم برداشت اشتباهی داشتم ، که البته یه جمله باس آخرش می نوشتم که ننوشتم و اونم این بود .................................که آیا این خبر درسته .................................................. ........................... و اما حالا یه سوال : باتوجه به آخرین خبر که هنوز سوکت 1155 به طور کلی توی بازار نیست ، وقتی که وارد بشه ، می شه بهش اعتماد کرد و مادر بورد هایی مثل Asus p8p67 deluxe رو خرید ، البته می دونم که دوستمون فرمودن شرکت asus اعلام پشتیبانی کرد ، ولی با توجه به پیگیری های گارانتی ها توی ایران عرض می کنم .اگه وارد بشه مادر بورد های اصلاح شده وارد می شه یا همون سری که مشکل دارن؟ممنون می شم اگه اظلاعی دارین بفرمایین.
نقل قول:
مظاهر جان بت تبریک می گم می بینم که داری فوق العاده تست می زنی و اسکورت رو بهتر و اپدیت می کنی و به دنیای اورکلاک وارد میشی
میشه تنظیماتی که ست می کنی رو برای دوستان قرار بدی مشکل من در نحوه کار کردن با بایوس مسخره بود اخه بایوسی که صدای محکم زدن روی اینتر و ست کردن رو نده هیچ حالی نمی ده :دی
من چند روز پیش با یک 2600 و اسوس p8p67 delux کار می کردم اولین بوت با و تلاش برای افزایش BCLK موفقیت امیز بود و توانستم 107 وارد بوت کنم و خوب متاسفانه به دلیل کمبود وقت امکان گذاشتن وقت بیشتر نبود!
بچ سی پی یو رو نمی دونم اما کد روی سی پی یو 0257 بود
سلام معین عزیز.
اول یه عذر خواهی بابت دیر پاسخ دادنم.
من درست مشکل شما رو با بایوس متوجه نشدم...کلید اینتر کیبورد خراب بود؟:دی
کلاک پایه رو من تونستم تا 108.2 بوت کنم...در همین حد کافیه واسه اکستریم اورکلاک و الان هم که افزایش ضریب فرکانس با برد P8P67 PRO تا 59 بالا اومده.!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تنظیماتی که من در بایوس ست کرده بودم:
کلاک پایه:105.9
اکستریم مموری پروفایل :فعال
کانفیگ چینش رم ها:دوال چنل
ولتاژ پردازنده:1.65
LLC:مرحله 1
با همین تنظیمات دقیقا Pifast رو 14.2 پاس کرد...این بهترین کانفیگی بود که با این ولتاژ پایدار بود واسه تست ها.
البته تو یه کانفیگ دیگه یه رکورد فوق العاده عجیب زدم به طوری که Maxxmem رو بالای 11000 (حدود 8000 بالاتر از رکورد اول دنیا:دی) پوینت گرفتم .!!! تا به حال این اتفاق واست افتاده؟
این پردازنده ای که گرفتی به صورت باکس بود؟ در این صورت حتما D2 هست .الان دستت نیست قطعات؟
نقل قول:
سلام معین عزیز.
اول یه عذر خواهی بابت دیر پاسخ دادنم.
من درست مشکل شما رو با بایوس متوجه نشدم...کلید اینتر کیبورد خراب بود؟:دی
کلاک پایه رو من تونستم تا 108.2 بوت کنم...در همین حد کافیه واسه اکستریم اورکلاک و الان هم که افزایش ضریب فرکانس با برد P8P67 PRO تا 59 بالا اومده.!!!
تنظیماتی که من در بایوس ست کرده بودم:
کلاک پایه:105.9
اکستریم مموری پروفایل :فعال
کانفیگ چینش رم ها:دوال چنل
ولتاژ پردازنده:1.65
LLC:مرحله 1
با همین تنظیمات دقیقا Pifast رو 14.2 پاس کرد...این بهترین کانفیگی بود که با این ولتاژ پایدار بود واسه تست ها.
البته تو یه کانفیگ دیگه یه رکورد فوق العاده عجیب زدم به طوری که Maxxmem رو بالای 11000 (حدود 8000 بالاتر از رکورد اول دنیا:دی) پوینت گرفتم .!!! تا به حال این اتفاق واست افتاده؟
این پردازنده ای که گرفتی به صورت باکس بود؟ در این صورت حتما D2 هست .الان دستت نیست قطعات؟
بله عزیز D2 بود و باکس بود بچ نامبرش رو هم پرسیدم L40B304 بود
اما خوب سیستم مال من نبود پس در نتیجه نمی شد خیلی باش ور رفت اما به زودی این پلتفورم رو در ازمایشگاه خودم تست می کنم
فعلا در حال بررسی برای ساختن یک Cascade هستم
راستی مظاهر جان ویندوزی که استفاده می کنی چی هست و از چه توییک هایی استفاده می کنی فکر کنم یکم تلاش کنی K-force کنی بتونی زیر 14 بری با همین فرکانس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کامپیوتر های رومیزی - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]Written by کیوان مساجدی Tuesday, 01 February 2011 20:51 وجود مشکل در طراحی یک چیپست، به اندازه کافی خبر بدی است. اما زمانی که شنیدیم نسل جدید چیپست های Sandy Bridge این مشکل را دارند؛ بدتر هم شد. در نسل ششم چیپست های اینتل عیبی گزارش شده است که به کنترلر SATA مربوط می شود.
اینتل اعلام کرده است که این مشکل باعث تنزل سرعت پورت ها در طول زمان شده و بنا بر این مادربرد های مبتنی بر آن، در عملکرد های Input/Output دچار مشکل خواهند شد. اینتل اعلام کرده که فروش این محصول را متوقف کرده و شروع به تعمیر آن ها خواهد نمود. آن چیپست هایی هم که فروخته شده اند فراخوانی خواهند شد.
حالا اگر بخواهیم کمی روی جزئیات دقیق تر شویم، باید به سراغ سایت Anandtech برویم. این سایت یک مقاله بلند بالا در باره این مشکل منتشر کرده است. اما به طور مختصر و مفید باید مشکل را در ترانزیستور هایی که برای کنترلر SATA 3Gb در نظر گرفته شدن اند؛ بیان کرد. در واقع اشکال در مهندسی این چیپست است که این ترانزیستور ها را در معرض جریان بالاتر از تحمل آن ها قرار می دهد. اگر مساله به یک یا چند ترانزیستور محدود می شد، مشکلی نبود اما متاسفانه بیشتر این ترانزیستور ها؛ این مشکل را دارند. پس در روز های اول مشکلی ندارید و به تدریج با قرار گرفتن ترانزیستور ها در معرض فشار؛ عملکرد آن ها کند شده و یا از کار می افتند. در نتیجه سرعت پورت SATA 3Gb دائما در حال تنزل خواهد بود.
لازم به ذکر است که اگر از تکنولوژی نسل جدید؛ یعنی SATA 6Gb استفاده می کنید؛ در معرض خطر قرار ندارید! به شرطی که اصلا کاری به کار پورت های ساتا 3 گیگابیت نداشته باشید. اکیدا اعلام می شود که این مشکل در چیپست های P67 و H67 (چیپست های سری 6) وجود دارد و دارندگان چیپست های سری های پایین تر؛ کاملا در امان هستند.
بنابر این اگر شما در حال حاضر از یک پردازنده Core i5 یا Core i7 مبتنی بر “Sandy Bridge” بهره می برید؛ بهتر است صبر کنید و منتظر اعلام فراخوانی باشید. این مشکل فعلا چندان هم بحرانی نیست و شما فعلا مشکلی را حس نخواهید کرد. ضمن این که باید بدانيد، اینتل در این مورد سخاوتمندانه عمل کرده و 700 ميليون دلار بودجه برای رفع این مشکل اختصاص داده است. اما قطعا برای اینتل و کارمندانش خبر بسیار ناگواری است. براي شما چطور بوده؟
داشتم صبح سایت TweakTown رو چک میکردم که با خبر جالبی برخورد کردم !
شرکت گیگابایت شروع به تولید بورد های جدید با چیپ رفع اشکال شده کرده و قرار بعد از تمام شدن این کار شروع به تعویض مادربرد ها بکند
این مورد رو میتونید از طریق فروم سایت ذکر شده پیگیری کنید
موفق باشید ، امیر
سلام
اگر اشتباه نکنم محمد گرامی در مورد کنترلر مموری این سری پردازنده ها صحبت فرموده بودند ولی تا با چشمهای خودم ندیدم باورم نشد :1. (27):
این ریزالت بدون کوچکترین تغییری در میزان ولتاژ پردازنده و رم گرفته شده ( در بایوس فقط مولتی پل پردازنده روی 44 و کلاک رم روی 2133 تنظیم شد وسلام )
ظاهرا این پلتفرم حرفهای بسیار زیادی برای گفتن دارد :wink:
کمپانی اینتل از پشتیبانی سوکت 1155 از نسل بعدی پلتفرم این کمپانی موسوم به Ivy Bridge خبر داد. پردازنده های مبتنی بر Ivy Bridge با فرایند ساخت 22 نانومتری تولید خواهند شد که قابل نصب بر روی سوکت 1155 میباشند .البته فقط مادربرد هایی با چیپست سری X67 از این پلتفرم پشتیبانی میکنند و چیپست های Q67 ,B65,Q65 از Ivy Bridge پشتیبانی نخواهند کرد.با این حساب میتوان گفت با در اختیار داشتن یکی از مادربردهای مبتنی برSugar Bay که از اپریل 2011 با طراحی مجدد چیپست روانه بازار جهانی میگردد،میتوانید تنها با اپدیت بایوس نه تنها از پلتفرم سندی بریج بلکه از پردازنده های Ivy Bridge استفاده کنید.
Sugar Bay=Sandy Bridge + Cougar Point
SSA News Team