بدون هیچ قید و بندی مادربرد های B2 با B3 تعویض می شونددر هر جای دنیا به شرطی که از کانال های رسمی و شرکت های معتبر خریداری شده باشد.نقل قول:
Printable View
بدون هیچ قید و بندی مادربرد های B2 با B3 تعویض می شونددر هر جای دنیا به شرطی که از کانال های رسمی و شرکت های معتبر خریداری شده باشد.نقل قول:
پردازنده دو هسته اي پنتيوم G840 از معماري سندي بريج...
کمپاني اينتل ،لذت تجربه سندي بريج را براي سيستم هاي ارزان قيمت نيز فراهم ساخته و همانطور که در اخبار شهر سخت افزار ذکر شد،پردازنده هاي پنتيوم از معماري سندي بريج در راه است و اولين چيپ از اين خانواده با مدل G840 در کشور چین رونمایی شد.این پردازنده Dual Core از فرایند ساخت 32 نانومتری بهره میبرد و مشخصات اصلی ان به شرح زیر میباشد:
فرکانس هسته:2.8 گیگاهرتز - ضریب 28 و کلاک پایه 100 مگاهرتز
قابلیت توربو برای هسته های پردازنده:غیر فعال
گرافیک مجتمع: فعال
فرکانس گرافیک مجتمع:850 مگاهرتز
قابلیت توربو برای گرافیک مجتمع: از 850 تا 1100 مگاهرتز
TDP: 65 Watt
پشتیبانی از ست دستورات AVX:نامشخص ! طبق شات CPUZ فاقد این دستورات میباشد که ممکن است در نسخه بعدی برنامه ،نتایج تغییر کند.
تکنولوژی HT:غیر فعال
مقدار حافظه کش L3: سه مگابایت
قیمت:زیر 100 دلار
سوکت :1155
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام سال نو مبارک حدود 15 دقیقه پیش (1390/1/14) با قسمت خدمات پس از فروش شرکت اسوس در ایران (ویستا پخش) با تلفن 48021766 تماس گرفتم و از مسئول ان در مورد این سری مادر بردها سوال کردم.هیچگونه اطلاعی در مورد مشکل چیپ های سری 6 اینتل نداشت حتی در مورد تعویض این مادر بردها در دنیا اظهار بی اطلاعی کرد.فقط گفت چون این مادر بردها حدود 3 ماه در بازار توزیع شده تا کنون به این شرکت بابت مشکل عودت داده نشده.اگر مشکلی در مادر بردها پیش بیاید قاعدتا" رفع مشکل و در نهایت اگر نیاز به تعویض باشد انجام خواهد شد.ولی بطور روتین که بدون هیچ دلیل تعویض نخواهد شد.حتی در مورد اینکه در سایت اصلی اسوس و دیگر شرکتها این کار توصیه و مدت زمان تعیین شده اظهار بی اطلاعی نمودند.البته شخصی رو بعنوان مدیر بخش گارانتی معرفی نمودند که سعی خواهم کرد بعد از تماس با وی نتیجه نهایی رو به خدمت دوستان بگمنقل قول:
با شخصی در شرکت ویستا تماس گرفتم که خود را "هوشمند " معرفی کرد پس از توضیح کامل در مورد مشکل پیش آمده در مورد سری های P67وی گفت اگر برچسب شرکت مارو داشته باشه مادر برد رو بیارین یا پولش رو به شمابر میگردونیم یا با یه مادر برد دیگه جایگزین میکنیم.البته یه پروسه طولانی خواهد داشت.چقدر میشه باور داشت تا نرین اونجا معلوم نیست چه اتفاقی پیش بیاد.
با شرکت COOLINGSYS صحبت کردم و اعلام کردند که تحت هیچ عنوان تعویض نمیکنند چون از ابتدا گفتند که از SATA آبی رنگ استفاده نخواهد شد.
در تمام حالات براساس تماس با شرکت اصلی اسوس تایوان اونها حاضر به تعویض بدون قید وشرط هستند ولی نه در ایران بلکه در نمایندگیهای رسمی خود.اگر خواستین سریال مادر برد خود رو براشون ایمیل کنید.
i7 2600k با i7 2600sچه فرقی دارند
اگه دنیال اور هستی 2600k بخر. CPU های سری k سندی بریج قابلیت اورکلاک بالایی دارن ولی بقیه cpu های این سری قابلیت اور ندارن.نقل قول:
در ضمن CPU های سری S مصرف برق پایین و قابلیت توربو بالایی دارن
نقل قول:
دوست عزیز میشه بفرمایید با چه شخصی صحبت فرمودید ؟؟؟ما همین قبل عید 27 تا مادربورد سالم رو برای تعویض با ورژن جدید فرستادیم رفت شما حتی 1 بار هم به من مراجعه نکردی ..... ما خدمات اضافه تری هم ارایه دادیم و اون تعویض مدل بود یعنی حتی اگه شما تمایل داشتی مدلی از ایسوس رو کاهش یا ارتقاء بدی بازهم ما این کارو انجام میدهیم
در ضمن من در جواب قبلی به شما عرض کردم اگه امکانی فراهم بشه حتما انجام میدیم و این امکان قبل از ایام عید فراهم شد و حدود 27 نفر خدمات گرفتن با این حال تو اردیبهشت تماس بگیر تا اگه باز خواستیم یک سری رو بفرستیم مادربورد شما رو هم بفرستیم (100 درصد هم تعویض میشود حتی اگه مدل دیگه هم بخواهید) . توجه داشته باش که این تعویض بر خلاف گفته اینتل برای ما بین 40 تا 50 هزار تومان هزینه داره و این هزینه رو ما از خودمون مپردازیم بدلیل تحریمها و گمرک فوق پیشرفته کشورمون.
برای اور و گیم i7 2600 kخوبه؟
خوب نیست ، فــوق العاده استنقل قول:
این cpu تا 5.2Ghz قابلیت اور داره!!!
پردازنده Core i7 2600K با ایرکولینگ خوب حداکثر 4.8 برای مصارف 24/7
قابلیت اور بسته به نوع چیپ :حداقل 4.7 و حداکثر 6 گیگاهرتز.