پاسخ: تست عملی phenom ii x6 1090T
نقل قول:
نيما جان روي اون 785 هم نصب كن ببين شش هسته فعال دارد من الان سايت اواژنگ رو ميخوندم اين مقاله منو به فكر انداخته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
"با مادربردهای سری 800 گیگابایت می توانید بازی های کامپیوتری و سرگرمی های چند رسانه ای را با حال و هوای متفاوتی نسبت به گذشته تجربه کنید، چرا که این مادربردها از جدیدترین و قدرتمندترین نسل پردازنده های شرکت ADM، یعنی AMD Phenom II X6 پشتیبانی می کنند. این پردازنده ها مجهز به شش هسته واقعی هستند و از این رو توان محاسباتی بسیار بالایی دارند. البته به صورت پیش فرض، دو هسته از این شش هسته غیر فعال هستند و پردازنده با چهار هسته کار می کند. اینجاست که فن آوری Auto Unlock گیگابایت دست به کار می شود و آن دو هسته پنهان را فعال می کند. به این ترتیب هر شش هسته همواره فعال هستند و توانایی پردازشی سیستم به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند."
با سلام
در مورد چیبست 785 . این چیبست که آخرین چیبست سری 7 است البته احتمالا این قسمت از قسمت دوم سئوالتون جداست
در مورد این مقاله فکر کنم قبلا هم بحث کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر می کنم منظور این مقاله همون پردازنده های 960t هستند که اولین بار یک نمونه آزمایشی از اونها توسط مادربردی از asrock (فکر کنم مدل delux 3 یا شاید هم extrem 3 ) دو هسته غیرفعالش فعال شد و تبدیل به شش هسته ای شد و الا amd پردازنده phenom ii x6 1090t رو با دو هسته غیر فعال به بازار نفرستاده یا نمونه 1050t و یا نمونه های جدید که در اونها توان مصرفی کم شده مثل 1045t- 1035t
در هر صورت اگر روی چیبستهای قدیمی تر هم مثل همونی که شما فرمودین 785 و یا 770 با ابدیت بایوس هم نیما امتحان کنن عالی میشه
خونه نیما شده آزمایشگاه tomshardware :party:
نقل قول:
نيما جان روي اون 785 هم نصب كن ببين شش هسته فعال دارد من الان سايت اواژنگ رو ميخوندم اين مقاله منو به فكر انداخته
"با مادربردهای سری 800 گیگابایت می توانید بازی های کامپیوتری و سرگرمی های چند رسانه ای را با حال و هوای متفاوتی نسبت به گذشته تجربه کنید، چرا که این مادربردها از جدیدترین و قدرتمندترین نسل پردازنده های شرکت ADM، یعنی AMD Phenom II X6 پشتیبانی می کنند. این پردازنده ها مجهز به شش هسته واقعی هستند و از این رو توان محاسباتی بسیار بالایی دارند. البته به صورت پیش فرض، دو هسته از این شش هسته غیر فعال هستند و پردازنده با چهار هسته کار می کند. اینجاست که فن آوری Auto Unlock گیگابایت دست به کار می شود و آن دو هسته پنهان را فعال می کند. به این ترتیب هر شش هسته همواره فعال هستند و توانایی پردازشی سیستم به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند."
چشم تست تموم شد روی 785 هم تست میکنم ولی آواژنگ اینجا داره در مورد phenom ii x4 960T صحبت میکنه که هنوز به بازار خرده فروشی عرضه نشده و دست یوزرهای معمولی نیست و این متن ارتباطی با 1090 یا 1055 نداره :wink:
سلام
کلیه تستها انجام شد و ریزالتها حاضر هستند :give_rose:
از دوستان پوزش میخوام که یکم طول کشید ولی تعداد تستها زیاد و زمانبر بود
vandelin گرامی اگر لطف بفرمایند و ریزالتهای 965 رو در اینجا قرار بدن در دیتابیس وارد میکنم و ریزالت نهائی رو به صورت چارت و طبقه بندی شده تقدیم میکنم
1 :تعداد فایل پیوست
از اینکه وقفه در اعلام نتایج تست افتاد پوزش میخوام و از این به بعد سعی میکنم از زوایای مختلف این پردازنده رو بررسی و در موردش صحبت کنیم
بررسی Turbo CORE Technology
یکی از توانائیهای این سری از پردازنده ها افزایش فرکانس یک هسته در زمانی که بار پردازشی موازی وجود نداشته باشه هستش
برای انجام این تست یک مرتبه کلیه تستها رو به صورت دیفالت ( turbo on ) انجام دادم و سپس از بایوس توربو غیر فعال شد و مجددا تستها انجام پذیرفت
همونطور که انتظار داشتم در کلیه تستها به جز تست cinebench single core تفاوت فاحشی در عملکرد پردازنده مشاهده نشد
به نظر میاد این تکنولوژی برای برنامه های روزمره امروزی که اکثرا برای پردازنده های چند هسته بهینه شدن کاربرد آنچنانی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره :wink:
ریزالتهای کامل تمام تستهائی که vandelin گرامی فرموده بودن موجود هستش که اگر دوستان نیاز داشتن تقدیم میشه
البته بنده همچنان منتظر آمار تستهای 965 توسط vandelin عزیز هستم تا بتونم سایر مقایسه ها رو انجام بدم و نتایج رو تقدیم کنم :give_rose:
بنظرم ریزالتهای 965 نباید تفاوتی با ریزالت 1090 در حالت 4 هسته ( 2 کور خاموش ) داشته باشه که اگر اینگونه باشه میتونیم به راحتی 1090 رو با تمام پردازنده های فنوم ( 2 هسته ، 3 هسته و چهار هسته ) در تمام جوانب مقایسه کنیم
6 :تعداد فایل پیوست
:Love-PCN~!:بحث شیرین آورکلاک:Love-ssa~! (1):
این پردازنده تا کلاک 3.6 بدون اعمال ولتاژ ، 3.8 با افزودن 0.05 ولت (1.3500)و 4 گیگاهرتز با افزودن 0.1625 ولت (1.4625) کاملا استیبل شد و به راحتی تمام تستها رو پاس کرد
--------------------------------------------------------------------------------------------
EVEREST V5.50
البته سایر تستها مثل 3dmark ، cinebench و h264 هم با همین روال خطی افزایش پیدا میکنند که شاید قرار دادن اونها از جزابیت کافی بر خوردار نباشه :wink:
اما حالا میخواهیم به بخش جذاب برسیم و اون هم چیزی نیست جز تاثیر پردازنده در کارهای متفاوت
اینجا میخوام اکثر پردازنده های موجود AM3 رو براتون سیمولیت کنم تا ببینیم تاثیر پردازنده تا چه حد میتونه در کارهای متفاوت تاثیر گذار باشه
البته این سیمولیت تا حد بسیار زیادی نزدیک به پردازنده اصلی هستش و میشه روی دقت این ریزالت تا حد 99% حساب کرد :give_rose: