مهدی جان اگر امکان داره تست GAME هم بگیر که ببینیم چقدر تو فریم تاثیر میزاره !:1. (38):
و یک سوال این نمودار ها را با چه نرم افزاری درست کردی ؟:1. (26):
:give_rose:
Printable View
مهدی جان اگر امکان داره تست GAME هم بگیر که ببینیم چقدر تو فریم تاثیر میزاره !:1. (38):
و یک سوال این نمودار ها را با چه نرم افزاری درست کردی ؟:1. (26):
تحلیل تست GAME کمی زمان می بره . ولی مطمئن باش که کمتر باشه ، بیشتر نیست ! ( ضمنا مرتبط با عنوان تاپیک نیست ) .نقل قول:
Microsoft Office Excel !
نقل قول:
چرا مرتبط نیست مگر جزو تست های شما حساب نمیشه ؟
حالا شما لطف کن این تست رو بگیر چون من Gamer هستم و فریم خیلی واسم مهم هست !!!!
مطلب شما بخوبی FSB را بررسی کرده بود ولی مقایسه ای بین Speed و Cashe با FSB نبود که هنگام انتخاب CPU کدوم پارامتر را اولیه دهیم
نقل قول:
خوب معلوم دیگه :
برای خرید باید تعداد هسته و فرکانس هسته را مهم ترین قرار بدهیم و بعد میریم سراغ FSB و Cache !!!
مثلا یک CPU 2 هسته ای مثل E6750 بهتر از E6550 هست یا اینجوری بگم بهتر میشه ::1. (26):
یک E7200 بهتر از E6550 هست با اینکه هم FSB و هم Cache پایین تری نسبت به E6550 داره !:yes:
در مورد 7200 و 6550 من بر عکس فکر می کنم 6550 کمی قوی تر هستنقل قول:
سوال بسیار خوبی بود . ولی این سوال رو موقعی میشه جواب داد که این پارامتر ها مشخص باشه :نقل قول:
Processing Method
Multithread بودن App مورد نظر
شاید به خاطر 1mb Cache بیشتر E6550 به این نتیجه رسیدی . ولی این مقدار Cache بیشتر ، معمولا تاثیر محسوسی ایجاد نمیکنه ! FSB هم که مورد بررسی قرار دادیم .نقل قول:
در ضمن این رو هم در نظر بگیرید که E7200 از سری دستورات SSE4.1 هم پشتیبانی میکنه .. این میتونه تو APP های مختلف ، خیلی کمک کنه .
از اون گذشته ، فرکانس کاری E7200 حدود 9 درصد ، بیشتر از E6500 بیشتره ، به نظرم تو 95 درصد تست ها E7200 بهتر عمل کنه .
شما ریویو از 7200 ندیدید ؟
برو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
شما ریویو از 7200 ندیدید ؟